axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τυπε μου σε βρισκω σωστοτατο !!!!!!Νομιζεις οτι ειχε γεννηθει ο αχαχουχας την δεκαετια του 80?
![]()
![]()
Τυπε μου σε βρισκω σωστοτατο !!!!!!Νομιζεις οτι ειχε γεννηθει ο αχαχουχας την δεκαετια του 80?
![]()
![]()
οταν καποιος αυτοσαρκαζεται συνεχεια αυτο δειχνει ενα πραμαΟι μογγολοι δεν πανε στρατο ... απαλλασονται !!!!!
Και καλυτερα να σου πω ..... ποια πατριδα και για ποιους να την υπηρετεις ?![]()
Χμμμμμμ ψυχολογος εισαι τυπε ?οταν καποιος αυτοσαρκαζεται συνεχεια αυτο δειχνει ενα πραμα
χαμηλη αυτοεκτιμηση
Δείχνει κ το αντίθετο σε ορισμένες περιπτώσεις(σπάνιες όμως).οταν καποιος αυτοσαρκαζεται συνεχεια αυτο δειχνει ενα πραμα
χαμηλη αυτοεκτιμηση
Άχτι τις έχεις φιλαράκιΚαι ποιος δεν τις έχει θα μου πεις τέτοιες που γίνανε σήμερα
![]()
Μετατρεψαμε το......τι τρεχει με δαυτεs......σε τι τρεχει με μαs, η μου φαινεται??
το τελος του ελλεινιδισμου ειναι κοντα πλεον τυπε....![]()
αμην αλλα δε το βλεπωτο τελος του ελλεινιδισμου ειναι κοντα πλεον τυπε....![]()
τυπε οπως ειπε και ο warren buffet οι γυναικες τωρα με την κριση θα παντρευονται απο ερωτααμην αλλα δε το βλεπω![]()
αμην αλλα δε το βλεπω![]()
τυπε οπως ειπε και ο warren buffet οι γυναικες τωρα με την κριση θα παντρευονται απο ερωτα
αν και δεν εχει γνωρισει ποτε ελλεηνιδα![]()
κατσε ρε μαν τοσο καιρο πουλανε το μο...ι τους ποσο μαλλον τωρα θα το μοσχοπουλανετυπε οπως ειπε και ο warren buffet οι γυναικες τωρα με την κριση θα παντρευονται απο ερωτα
αν και δεν εχει γνωρισει ποτε ελλεηνιδα![]()
αμην αλλα δε το βλεπω![]()
η αληθεια ειναι οτι και τοτε καναν αλλαξοκωλιεςΊντερ,αν άλλαξαν οι Ελληνίδες που λες...τότε είμαστε σε καλό δρόμο...σε πολύ καλό δρόμο....
Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Έλληνας έχει τις ίδιες αντιλήψεις όταν η Ακρόπολη ήταν ακόμα στα μπετά....
κατσε ρε μαν τοσο καιρο πουλανε το μο...ι τους ποσο μαλλον τωρα θα το μοσχοπουλανε![]()
τυπε απλα στα δυσκολα οι περισσοτερες θα γινουν πουτανες και οι υπολοιπες θα ερωτευονται αυτον που μπορει να τις ταιζεικατσε ρε μαν τοσο καιρο πουλανε το μο...ι τους ποσο μαλλον τωρα θα το μοσχοπουλανε![]()
τυπε θα πηγαινει στους λιγουροπλουσιους εμεις εχουμε την καυλα εμεις καιγομσστε αυτες κρατιουνται και πραττουν κατα το δοκουν.η ελλεινιδα τυπε η θα προσαρμοστει στις νεες συνθηκες η την εχει παρα πολυ ασχημα...![]()
κατσε ρε μαν τοσο καιρο πουλανε το μο...ι τους ποσο μαλλον τωρα θα το μοσχοπουλανε![]()