life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Θαχει ιντριγκα???κατσε ρε θα γραψω και εγω μια ιστορια τωρα για τις ελλεηνιδες τις πινοκιο![]()
Θαχει ιντριγκα???κατσε ρε θα γραψω και εγω μια ιστορια τωρα για τις ελλεηνιδες τις πινοκιο![]()
ΩΠΑ ρε συ ....Καλα. Οταν μερικοι μαθετε να φερεστε στις γυναικες και κατανοησετε οτι δεν μπορειτε να τους φερεστε σαν τον κολλητο σας απο τον στρατό, μπορεί να τα πατε καλυτερα μαζι τους...
Μεχρι τοτε θριαμβολογηστε με την μαγκια σας...
Αυτη το ξερει οτι βγηκε μαζι σου?ΝΤΑΛΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΥΠΕ....
τι επαθες εσυ ρε ?Επειδή με αυτά που διαβάζω μου ρχεταί να σπάσω την οθόνη αποχωρώ,πάω σε κανένα άλλο θρεντ.
Κατσε να το σκεφτω λιγο ....Αυτη το ξερει οτι βγηκε μαζι σου?
![]()
Τα βαζει στην μεταφραση![]()
εχει πιο πολυ πλακα ετσι, δε ξερει και αγγλικα![]()
Δεν μπαινω στον κοπο κανΤα βαζει στην μεταφραση
![]()
![]()
Κάτσε ρε φίλε ούτε τα λεφτά της ξέχασε ούτε τη λήστεψαν για να έχει λογική το να της πληρώσει και ταξί πέρα από τους καφέδες..Εχουμε ακουστά τη λεξη "ευγενεια"?
Μπα ε?
Τα βαζει στην μεταφραση
![]()
![]()
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι τους σκεφτονται για σενα:23 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρω ανάγνωση,είναι μεγάλο πρόβλημα μερικές φορές.τι επαθες εσυ ρε ?
Εχουμε ακουστά τη λεξη "ευγενεια"?
Μπα ε?
αντιλαβου τι λες.... ;)Ξέρω ανάγνωση,είναι μεγάλο πρόβλημα μερικές φορές.![]()
Ειδς?Παλι τα καταφερες και ασχολουνται με 'σενα τυπε.23 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηθελα να ηξερα αν πιστευει κανεις οτι βρεθηκε,η θα βρεθει καποια να βγει με τον αχαχουχα.και αν βρεθει ποτε,μολις τον γνωρισει,να τον ρωταει μεσα στο πριβε ποτε θα ξαναβγουνε.![]()
Το καλύτερο θα ήταν να την πετάξεις με το αυτοκίνητό σου,και να την αφήσεις προς το σπίτι της....έτσι ούτε ταξί θα πλήρωνες και θα έδειχνες και ευγενικός