loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
παλι τα ιδια;τι προτιμας δηλαδη ?
παλι τα ιδια;τι προτιμας δηλαδη ?
Ακριβώς τύπε. Τελικά αγαπησιάρης και ευαίσθητος δεν πρέπει να σαι ακόμα και μέσα στη σχέση. Θα σε περάσει για μαλακοκαύλη και γρήγορα θα σε βαρεθεί. Ενώ ο μαλάκας/ο άκυρος τύπος που είναι ότι ναναι, είναι ενδιαφέρων γιατί πολύ απλά δεν της δείχνει ενδιαφέρον και θέλει να τον εξευρευνήσει...και το ακόμα πιο κουφό...θέλει να τον βάλει στον ίσιο δρόμο
Συγνωμη, διαβαζεις τι γραφει η Λουκ ή απλα θελεις να πιασεις κουβεντα?τι προτιμας δηλαδη ?
παλι τα ιδια;
αν η προσωπικοτητα σου ειναι τετοια...κριμα...
απο αυτη που εχεις εσυ ?
Εισαι Γευσιγνωστης βλεπω.....
Συγχωρεμενος τεκνον μουΣυγνωμη, διαβαζεις τι γραφει η Λουκ ή απλα θελεις να πιασεις κουβεντα?
Ειναι βεβαιο οτι παιζουν και τα δυο ταυτοχρονα.Συγχωρεμενος τεκνον μου
Η το ενα η το αλλο ε ?
Και τα δυο μαζι δεν παιζει ?
Γράψτε της "Γιουβέτσι". Είναι κοιλιόδουλη και θα "πιάσει". Να δείτε που θα την "ρίξετε"... ;)
Δεν σε ξερω δεν με ξερεις, υποφερω και υποφερεις...
μαλλον οχι.Συγνωμη, διαβαζεις τι γραφει η Λουκ ?
Φυσιολογικος ειναι ακομα χειροτερα....Εισαι ξενερωτος και βαρετος για τις γκομενες.....
Δηλαδη ?Βασικά "φυσιολογικός" και φλούφλης είναι το ίδιο για τις γκόμενες. Θέλουν να κάνει τη διαφορά τύπε
Ε καλα ντε .... δεν τα παρακολουθαω και ολα .... πφφφφφφμαλλον οχι.
μαζι την εχουμε ξανακανει την κουβεντα.Ε καλα ντε .... δεν τα παρακολουθαω και ολα .... πφφφφφφ
Βασικά "φυσιολογικός" και φλούφλης είναι το ίδιο για τις γκόμενες. Θέλουν να κάνει τη διαφορά τύπε
Μπορει να θελουν και τον Τζεραλντ Μπατλερ να κλαιει κατω απο το παραθυρο τους....στα αρχιδια μας στην τελικη....
μαλλον οχι.
μαζι την εχουμε ξανακανει την κουβεντα.
απο τοτε μου πετας το "κοινωνικη μορφωση".
ΣΕ πειραζω μωρε.... και μου αγριευεις αγριογατα !!!!!!!μαζι την εχουμε ξανακανει την κουβεντα.
απο τοτε μου πετας το "κοινωνικη μορφωση".
εγω μπορω να εχω κατι σε ερικ ντειν η χιου τζακμαν?εναν τζονυ ντεπ στην τελικη;Μπορει να θελουν και τον Τζεραλντ Μπατλερ να κλαιει κατω απο το παραθυρο τους....στα αρχιδια μας στην τελικη....
Κακόγουστο πλασμα...εγω μπορω να εχω κατι σε ερικ ντειν η χιου τζακμαν?εναν τζονυ ντεπ στην τελικη;