Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και ο σκυλος γαμαει αντιστοιχες πουτανες
ειναι και σωστος γιατι τις γαμαει και φευγει
σαν σκυλος γαμαω και εγω
και τις γυναικες τις κανω σκυλες και τις σουταρω
ναι ειμαι σκυλος
και για μια ακομη φορα,και μαντεψε?το γουσταρω :2funny: :2funny: :2funny:

Το θεμα δεν ειναι αυτο φιλε.

Δεν γαμας επειδη γουσταρεις.

Γαμας επειδη γουσταρουν αυτες να ειναι πουτανες. Σε οριζουν οι πουτανες, τα κατωτερα οντα δηλαδη. Οχι εσυ αυτα.

Για ακομα μια φορα owned επομενως ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οφ οφ οφ.........ζεστη σημερα!!!!!  ε? 
δεν καταλαβαινω τι μπορεις να πεις με καποιον που δεν εχει επιχειρηματα.......τον ρωτας να σου απαντησει σε κατι και κεινος σου λεει οχι οχι ειστε ολες πουτανες!!!
βρε κλαε μου βρε χρυσε μου δες ετσι κ ετσι......οχι οχι ειναι ολες πουτανε τις γαμαω και τις δερνω.......!
αντε συζητα!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Γαμας επειδη γουσταρουν αυτες να ειναι πουτανες. Σε οριζουν οι πουτανες, τα κατωτερα οντα δηλαδη. Οχι εσυ αυτα.

koroive το χεις καψει τελειως λεμε.ολοι εχουμε προβληματα αλλα εσυ εισαι τελειως "γεια σας".και στην τελικη τι θες?το ονειρο σου ειναι να γινεις χιτλερ και να κανεις  ολες τις γυναικες σαπουνι?ελεος :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δυο posts για τρελο repsect

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν καταλαβαινω τι μπορεις να πεις με καποιον που δεν εχει επιχειρηματα.......τον ρωτας να σου απαντησει σε κατι και κεινος σου λεει οχι οχι ειστε ολες πουτανες!!!
βρε κλαε μου βρε χρυσε μου δες ετσι κ ετσι......οχι οχι ειναι ολες πουτανε τις γαμαω και τις δερνω.......!
αντε συζητα!!

ελα ρε μπες κι εσυ εχει φαση το ολο πραμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

δεν ξερω καλα αγγλικα και δεν καταλαβα
σου ειπα εγω αυτα που λεω τα λεω και οποιος τα καταλαβει,ο καθενας τα καταλαβαινει αλλιως τι ν αγινει
το θεμα ειναι ενα
ειναι καργιολες ολες
σκουλικια
και πρεπει να τις παταμε

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
αντε συζητα!!

ρε θανος περιμεντε
στελνω οσο πιο γρηγορα μπορω
υπομονη

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
η γυναικα αν θελησει να γαμηθει θα γαμηθει ο αντρας οσο και να το θελει απο την γυναικα εξαρταται....μονο αν ο kroivos ειναι κανα τρελο πιπινι και δεν μπορει να του αντισταθει καμια!!!!!!
δυστηχως οι γυναικες εχουνε το πανο χερι μαλον χωρις να το ξερουνε.........που λενε οτι το μουνι σερνει και καραβι.........

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σου ειπα εγω αυτα που λεω τα λεω και οποιος τα καταλαβει,ο καθενας τα καταλαβαινει αλλιως τι ν αγινει
το θεμα ειναι ενα
ειναι καργιολες ολες
σκουλικια
και πρεπει να τις παταμε

Το οτι δεν ξερεις καλα αγγλικα ειναι επακολουθο της γενικοτερης ελλειψης παιδειας που σε διακρινει.

Οταν μιλαμε, η μαλλον προσπαθουμε να μιλησουμε και εσυ απλα επαναλαμβανεις ενα κατεβατο ( με μερος του οποιου σου ειπα πως συμφωνω ) τοτε ειναι εμφανες το προβλημα φιλε.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το θεμα ειναι ενα
ειναι καργιολες ολες
σκουλικια
και πρεπει να τις παταμε

ετυμηγορια: ο κοροιβος ειναι λοβοτομημενος και το αγνοει... διαφωνει κανεις μαζι μου;

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
αμα σε εχω με καλαζαρ ναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οτι θες οταν θα τρως τις μαπες σου και θα νοιωθεις γυναικα και καργιολα θα γοσυατρεις
οπως γοθσταρουν ολες οι πουτανες
τοχει το αιμα σας ρουφοκαβλετες

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
το θεμα ειναι ενα
ειναι καργιολες ολες
σκουλικια
και πρεπει να τις παταμε
πολυ βιντεοταινια και τρομοκρατια πληκτρολογιου σημερα.
Το εκαψες ΕΝΤΕΛΩΣ .

Αληθεια μπορεις να συζητησεις/καμακωσεις/φλερταρεις με γυναικα ή μονο καντηλια ριχνεις?

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το οτι δεν ξερεις καλα αγγλικα ειναι επακολουθο της γενικοτερης ελλειψης παιδειας που σε διακρινει.

Οταν μιλαμε, η μαλλον προσπαθουμε να μιλησουμε και εσυ απλα επαναλαμβανεις ενα κατεβατο ( με μερος του οποιου σου ειπα πως συμφωνω ) τοτε ειναι εμφανες το προβλημα φιλε.

ειπαμε βλαχος ειμαι κανε υπομονη και εσυ
ε μην μιλας
οσο και να μιλας τα ιδια ρωτας τα ιδια απαντω

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
η γυναικα αν θελησει να γαμηθει θα γαμηθει ο αντρας οσο και να το θελει απο την γυναικα εξαρταται....μονο αν ο kroivos ειναι κανα τρελο πιπινι και δεν μπορει να του αντισταθει καμια!!!!!!
δυστηχως οι γυναικες εχουνε το πανο χερι μαλον χωρις να το ξερουνε.........που λενε οτι το μουνι σερνει και καραβι.........

Δεν συμφωνω με αυτο φιλε.

Αυτο μας θελουν να πιστευουμε, οτι εχουν το πανω χερι αυτες. Απο την κοινωνια γενικοτερα, μεχρι ειδικοτερα ο καθενας.

Οταν αποβαλεις/αποβαλουμε αυτη τη νοοτροπια οτι η γυναικα κρινει αν θα γαμησεις η οχι, τοτε θα δεις που ουτε για ελλεεινιδες θα λεμε ουτε για ελλεεινους ουτε για τιποτα ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οτι θες οταν θα τρως τις μαπες σου και θα νοιωθεις γυναικα και καργιολα θα γοσυατρεις
οπως γοθσταρουν ολες οι πουτανες
τοχει το αιμα σας ρουφοκαβλετες

εχε εσυ καλαζαρ κι οτι θες απο μενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφου δεν ξερεις καν τι ειναι τι μιλας και γινεσαι ρομπα;

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
ετυμηγορια: ο κοροιβος ειναι λοβοτομημενος και το αγνοει... διαφωνει κανεις μαζι μου;

ετσι ετσι βριστε μουνοδουλοι
να σας συμπαθησει το γυναικακι και να το προστατεψετε
βριστε γουσταρω
ενας ενας ομως να προλαβαινω

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ειπαμε βλαχος ειμαι κανε υπομονη και εσυ
ε μην μιλας
οσο και να μιλας τα ιδια ρωτας τα ιδια απαντω
ρε μαγκα απο τα 265 ποστ σου στα 250 βριζεις τις γυναικες.μην κουραζεσαι τουλαχιστον.φτιαξε ενα καλο κειμενακι με ολες τις βρισιες και καντο copy-paste :2funny: :2funny:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχε εσυ καλαζαρ κι οτι θες απο μενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφου δεν ξερεις καν τι ειναι τι μιλας και γινεσαι ρομπα;

την ρομπα θα την φορας εσυ γυναικα οταν θα σε κανω να νοιωσεις ταπεινωση στο μεγαλειο του αντρα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαγκα απο τα 265 ποστ σου στα 250 βριζεις τις γυναικες.μην κουραζεσαι τουλαχιστον.φτιαξε ενα καλο κειμενακι με ολες τις βρισιες και καντο copy-paste :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την ρομπα θα την φορας εσυ γυναικα οταν θα σε κανω να νοιωσεις ταπεινωση στο μεγαλειο του αντρα

ρομπα φοραω ηδη θες να σου πω και πως ειναι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom