Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Γιατι να παρετε ρε και τα κοριτσια μαζι?
Στο Άργος πας μαζι με το πεπονι σου?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"κομίζει γλαύκα εις Αθήνας " ...

Σαν να πας σε μπουφε στο Χίλτον και...να έχεις ενα ταπερ κεφτεδάκια μαζί σου (την βελβω) !

:2funny: :2funny:

Και επειδή πρόκειται για χορτοφάγα ,κολοκυθοκεφτεδάκια ! :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εγω που δε καταλαβα τι το κακο ειχε η απαντηση της βελβυ στον τυπο πειραζει; :think:
Θα σου απαντησω εγω σε αυτο το θεμα.Χτες το βραδυ προτεινα στην Βελβυ αν θελει να της πω μερικα ανιμε να παρακολουθησει και εκεινη απαντησε πως εχει αρκετους να της προτεινουν.Φυσικα και δεν αγχωθηκα για την απαντηση της και φυσικα δεν ειχα σκοπο να την πεσω σε μια αγνωστη ποσο μαλλον σε τετοιο σαιτ.Δεν θελω να αρχισω δικαιολογιες γιατι πολυ απλα χεστηκα,εδω ομως ερχεται αυτο το αρχιδι ο μπινες ο Λαλακης με τον τεραστιο κομπλεξ που διαθετει και τις μαλακισμενες εως σαπιες σκεψεις που κουβαλαει και μου ζαλιζει τα αρχιδια οτι της την επεσα.Στο φιναλε και αυτο να ειχα στον νου μου εσενα τι σε κοφτει ρε συχαμα της κοινωνιας?Ζηλευεις μηπως η εχεις ανασφαλειες?Δλδ εδω μεσα με οποια κοπελα μιλησουμε ειμαστε λυγουρια και πεφτουλες?Συγκεντρωσου τυπε και κοψε να τον παιζεις σε χαλαει τρελα.Κοιταξου και σε κανεναν ψυχολογο γιατι εισαι επικινδυνο ατομο.
Πραγματικα εχεις ανασφαλεια και κοιτας να αποσπας την προσοχη ολων.. :jerking:
Δεν θα ασχοληθω αλλο με την μουτσουνα σου διοτι πολυ απλα εισαι σε πολυ χαμηλο επιπεδο  :-*

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Θα σου απαντησω εγω σε αυτο το θεμα.Χτες το βραδυ προτεινα στην Βελβυ αν θελει να της πω μερικα ανιμε να παρακολουθησει και εκεινη απαντησε πως εχει αρκετους να της προτεινουν.Φυσικα και δεν αγχωθηκα για την απαντηση της και φυσικα δεν ειχα σκοπο να την πεσω σε μια αγνωστη ποσο μαλλον σε τετοιο σαιτ.Δεν θελω να αρχισω δικαιολογιες γιατι πολυ απλα χεστηκα,εδω ομως ερχεται αυτο το αρχιδι ο μπινες ο Λαλακης με τον τεραστιο κομπλεξ που διαθετει και τις μαλακισμενες εως σαπιες σκεψεις που κουβαλαει και μου ζαλιζει τα αρχιδια οτι της την επεσα.Στο φιναλε και αυτο να ειχα στον νου μου εσενα τι σε κοφτει ρε συχαμα της κοινωνιας?Ζηλευεις μηπως η εχεις ανασφαλειες?Δλδ εδω μεσα με οποια κοπελα μιλησουμε ειμαστε λυγουρια και πεφτουλες?Συγκεντρωσου τυπε και κοψε να τον παιζεις σε χαλαει τρελα.Κοιταξου και σε κανεναν ψυχολογο γιατι εισαι επικινδυνο ατομο.
Δεν θα ασχοληθω αλλο με την μουτσουνα σου διοτι πολυ απλα εισαι σε πολυ χαμηλο επιπεδο  :-*

:2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί ρε φίλε δεν της στέλνεις πμ ?
Ωστε να μην ειναι δημοσιος ο διάλογος μαζί της ?

ΤΡΕΜΕ Ναρουτο σασούκε !

Μπορεί η Βελβυ να σου πεί ΝΑΙ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Παιδί μου δίνεις βάση στον Λάκη κι απαντάς και με σεντόνι?
Ούτε πέσιμο ήταν, ούτε (προφανώς) χυλόπιτα, αυτό που απάντησα εγώ.

Άραξε καλέ! :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βρε ανθρωπε του θεου, στο ειπα και χθες.
Για ποιον λογο κατεβαζεις σεντονια?
Αυτος ειναι ο Λακης. Take him or leave him.
Ποιο ειναι το προβλημα σου? Δειχνεις οτι σε απασχολει άπειρα, και δεν το αντιλαμβανομαι.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Αραχτος ειμαι και πολυ ανετος κιολας.Ο τρομπας απο την αλλη εχει σκυλιασει. :birdman:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

θάρθεις για μπύρα ? ..η θα μείνεις να τσακώνεσαι?  :rockon: :rolleyes:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

θα συμφωνησω :grin: χτες του ειπα κατι που μπορουσε να το εχει υπερ του και εβρισε τον εαυτο του βγαλε ακρη
ειδου και για του λογου το αληθες :2funny:

λακη ειλικρινα προς στιγμη νομιζα οτι με σνομπαρεις
αλλα πλεον βλεπω οτι απλα δεν μπορεις να απαντησεις
οποτε θα σου δωσω μια συμβουλη που αν εισαι στην ηλικια που λες
με τις γνωσεις που λες
το επιπεδο που λες
μαλον επρεπε να την δεινει εσυ
ποτε μην μιλας μην κρινεις και μην  παρατηθεσε περα απο αυτο που δεν μπορεις να υποστηριξεις
λυπαμε γιατι σε καποια πραγματα ορισμενες φορες μιλαγες σχετικα σωστα αν και ησουν υπερβολικος
πλεον ομως λυπαμε για απο μενα εχασες εστω και αυτην την λιγη εκτιμηση που ειχες
καλητερα κανε μια αυτοκριτικη αν και δεν αξιζει ουτε καν να στο ζηταω
και μετα κρινε τους υπολοιπους
Να απαντήσω σε τι ;;;;
Είμαι υποχρεωμένος να απαντώ στην κάθε κοπριά των Εξαρχείων εδώ μέσα ;;;;;;
(Γράφω όπου γουστάρω, απαντώ αν γουστάρω , όπου γουστάρω)

Τις συμβουλές σου
και τη συμπάθειά σου
για το συνάφι σου.
Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου,
έχω χεσμένο το συνάφι σου
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Τουλάχιστον όχι περισσότερο από τις μύγες και τις κατσαρίδες.
φιλε μου δεν ειμαι απο εξαρχεια
και ναι
εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις
ο κανονας ενως σωστου διαλογου ειναι να τεκμιρειωνεις αυτο που υποστηριζεις
μεχρι τωρα δεν τοχεις κανει
το συναφι μου που λες κ η συμπαθεια προοριζοταν προς το προσωπο σου
με λιγα λογια εχεις χεσμενο τον εαυτο σου
δεν απορω
φαινετε και τα αντερα σου δεν σε αντεχουν και σε χεζουν απο μονα τους
αλλη φορα διαβασε καλητερα πριν απαντησεις
η καλητερα ξαναμιλα οταν θα μαθεις να τεκμηριωνεις αυτο που λες
τα ξαναλεμε τοτε χεσμε... λακη

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα σου απαντησω εγω σε αυτο το θεμα.Χτες το βραδυ προτεινα στην Βελβυ αν θελει να της πω μερικα ανιμε να παρακολουθησει και εκεινη απαντησε πως εχει αρκετους να της προτεινουν.Φυσικα και δεν αγχωθηκα για την απαντηση της και φυσικα δεν ειχα σκοπο να την πεσω σε μια αγνωστη ποσο μαλλον σε τετοιο σαιτ.
αρα δικιο ειχα....μια χαρα νορμαλ διαλογο ειχατε...
οτι να ναι εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom