Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Οι φίλες ήταν 2 μέτρα η καθεμία...η ξαδέλφη μπαζόλα...άσε που με αυτήν βγήκα...μαλακία να έπαιζα με άλλη...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
το οτι ηταν 2 μετρα παει να πει οτι παυουν να ειναι γυνεκες?
οι υπερβολικα ωραιες ειναι και αυτες που δεχονται πιο ευκολα το φλερτ(το καλο σωστο φλερτ)
γιατι δεν το βρησκουν ευκολα οι περισοτεροι κωλονουν γιατι νομιζουν θα φανε τα μουτρα τους.
ο νομος της αγορα μεγαλη ζητηση πολλες απετησεις μικρη ζητηση μικρες απετησεις ΝΟΜΟΣ
κανεις παιχνιδι με ολες χωρις να προσβαλεις καμια οταν εχεις να κανεις με πολλες γυνεκες
ΠΡΩΤΑ κερδιζεις τις φιλες και μετα αυτη που θες,γιατι οι φιλες θα σου κανουν χαλαστρα
αυτη η περιφημη αγαπη μεταξυ γυνεκων "γιατι αυτη και οχι εγω"
της κανεις να σε δεχτουν=σε δεχεται και αυτη που θες, αν και ετσι οπως τα λες αυτη σε ειχε ηδη δεχτει
απλα τα θαλασσωσες με τις φιλες της, ο λογος απλος σε ολες τις γυνεκες αραισει να ξερουν οτι παιζεις παντου αλλα εισαι με αυτη
και οσο και να σου φενεται παραλογο, η γυνεκα δεινει σημασια στην αυτοπεποιθηση οταν μαζευεσαι ειναι σαν να μην εχεις.
ασχετα τι λενε, συνηθως τις τραβαει αυτο που λενε δεν θελουν ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πολλά λες...χωρίς λόγο...
2 μέτρα = Χ (εκτός target group)

Ανευ συζήτησης...φίλες της ξαδέλφης ήταν...αυτή ούτε καν της ήξερα...
Το λάθος είναι ότι δεν έφυγα όταν μαζεύτηκε η Σάρα και η Μάρα...ή μάλλον στον καφέ να την πήγαινα αλλού...και όχι με την ξαδέλφη...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Οι Ελληνίδες όλο για σεξ θέλουν να μιλάνε για να φαίνονται σεξουαλικές αλλά από πράξη αρχίδια.Και οι Ελληνες όλο στα σεξουαλικά υπονοούμενα λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα.Καλύτερα να μην είναι τόσο τσιτωμένες οι γκόμενες.

φιλε μου εισαι λαθος ;)
επιδη λατρευω το καμακι θα σου πω το εξεις...
οι πιο πολλοι αντρες πλεον δεν ξερουν να κανουν καμακι
εμαθαν να βαζουν μπροστα αυτα που εχουν, για να εχουν καποια.
φταιμε και εμεις πολυ, εμεις τις μαθαμε ,να κοιτανε, το τι θα κερδισουν, με το να ειναι μαζι μας
και οχι το ποιον εχουν διπλα τους.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Οπως και να χει ξαναλέω...
Δεν με νοιάζει αν γάμησα ή αν δεν γάμησα...
Το θέμα είναι από τη στιγμή που βγήκαμε, περάσαμε καλά, γιατί μετά η καριόλα εξαφανίστηκε...

Εκεί είναι το θέμα...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πολλά λες...χωρίς λόγο...
2 μέτρα = Χ (εκτός target group)

Ανευ συζήτησης...φίλες της ξαδέλφης ήταν...αυτή ούτε καν της ήξερα...
Το λάθος είναι ότι δεν έφυγα όταν μαζεύτηκε η Σάρα και η Μάρα...ή μάλλον στον καφέ να την πήγαινα αλλού...και όχι με την ξαδέλφη...
φιλε μου το λαθος σου ηταν απλο
ησουν ο μονος αντρας στην παρεα, οποτε σπας τον παγο,δειλωνειςτην παρουσια σου
τις κανεις να γελανε, παντα με τον ωραιο τροπο της συζητησης χωρις να γινεσε  γελοτοποιοςοι λογοι ειναι απλοι.
δηλωνεις την αυτοπεποιθηση σου δειχνεις οτι δεν φοβασε οι γυνεκες θελουν να νιωθουν συγουρια και ταυτοχρωνα να μην νιωθουν οτι θα γινεις χαλακι τους με το να μαζευεσε στο καβουκι σου δειχνεις αδυναμια, θελουν χιουμορ, και πανω απο ολα να ακουςστην πιο αστει φραση τους στην πιο ασημαστη σου δειχνουν τον δρομο που θα πατησεις απλα θελει να τις προσεχεις, μια κινηση, μια λεξη, ετσι απλα σε οδηγουν,  ;)

Οπως και να χει ξαναλέω...
Δεν με νοιάζει αν γάμησα ή αν δεν γάμησα...
Το θέμα είναι από τη στιγμή που βγήκαμε, περάσαμε καλά, γιατί μετά η καριόλα εξαφανίστηκε...

Εκεί είναι το θέμα...

απλα εδειξες εληψη αυτοπεπιθησης, αμεσως μετα λιγα λογια απο τις φιλες, και εδεσε το γλυκο

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....ρε καβλιαριδες υπαρχουν συνταγες για τις γυναικες;

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
φτυσιμο θελουν οι καριολες!
αυτες παντα βρισκουν τροπο να περνανε καλα! δε σκεφτονται και πολυ οπως εμεις, τι σε νοιαζει ρε φιλε κοιτα μπροστα, αν σε δουνε με αλλες διαφορετικες εκει ειναι που θα τσιμπησουν
φτυσιμο!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτες παντα βρισκουν τροπο να περνανε καλα! δε σκεφτονται και πολυ οπως εμεις, τι σε νοιαζει ρε φιλε κοιτα μπροστα, αν σε δουνε με αλλες διαφορετικες εκει ειναι που θα τσιμπησουν
φτυσιμο!
:thumbsup:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Απλά ήταν λάθος που πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί...εγώ γουστάρω ήσυχα μαγαζάκια...να πιω τη μπύρα χαλαρά...όχι τα "in" μαγαζιά...
Ασε που σε αυτά τα μαγαζιά δεν μπορείς να μιλήσεις...οπότε...χορεύεις...αν δεν είσαι ο "πουλάω μούρη" λογικό να φας Χ ...

---------------------------------------------------------------------------------------------
Θυμάμαι μια φορά πριν χρόνια...παραλίγο να χωρίσω με μια γκόμενα για παρόμοιο λόγο...γιατί με πήγε με μια φίλη της σε τέτοιο μαγαζί στο Κολωνάκι και σηκώθηκα και εφυγα...Τελικά ήρθε μαζί μου και περάσαμε καλύτερα...σε ήσυχο μαγαζάκι...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Απλά ήταν λάθος που πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί...εγώ γουστάρω ήσυχα μαγαζάκια...να πιω τη μπύρα χαλαρά...όχι τα "in" μαγαζιά...
Ασε που σε αυτά τα μαγαζιά δεν μπορείς να μιλήσεις...οπότε...χορεύεις...αν δεν είσαι ο "πουλάω μούρη" λογικό να φας Χ ...

---------------------------------------------------------------------------------------------
Θυμάμαι μια φορά πριν χρόνια...παραλίγο να χωρίσω με μια γκόμενα για παρόμοιο λόγο...γιατί με πήγε με μια φίλη της σε τέτοιο μαγαζί στο Κολωνάκι και σηκώθηκα και εφυγα...Τελικά ήρθε μαζί μου και περάσαμε καλύτερα...σε ήσυχο μαγαζάκι...
πολλες δυστηχως γκομενες θελουν να τρεχουν σε (κ καλα) in μαγαζια/κλαμπ κτλ... :uglystupid: :uglystupid:
σαν τα προβατα στην στρουγκα...λες κ κατι τρεχει στα γυφτικα αν θα πανε στο ιν τρεντομαγαζο///

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
....ρε καβλιαριδες υπαρχουν συνταγες για τις γυναικες;

συνταγες οχι
τροποι να να μαγειρεψεις πολλοι
αρκει να εισαι καλος μαγειρας ;)

φτυσιμο!

κι'εσυ απο την κουλα την επαθες ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε μου θα συμφωνησω εν μεροι το πιος τις εμαθε ετσι δεν μας λες ομως ;)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ξέρεις κάτι...
Προχθές κατάλαβα ένα μεγάλο συν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης...
Τα Εξάρχεια και την Ναυαρίνου...

Γενικά αυτές οι γκόμενες δεν είναι σαν τις άλλες τις βλαμμένες...
Βέβαια μπορεί να σε νομίσουν για μπάτσο/λύτη ανά πάσα στιγμή και να έχεις άλλα προβλήματα...αλλά αυτά τα κολλήματα δεν θα τα χεις ποτέ...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ποτε δεν θα κανεις παιχνιδι σε μαγαζι που δεν μπορεις να μιλησεις
πολυ απλα δεν θα ακουστεις
αλλα το λαθος σου ηταν απλα δεν προσαρμοστηκες στην παρεα ετσι για το χαβαλε
σε καμια δεν αρεσει ο αλλος να ειναι αμιλτος χωρις λιγο χαβαλε βουτρα τες χωρεψε με ολες φτιαξε κεφι και αστην να αναρωτιετε την θες ακομα η προτιμησες την φιλη της?
αυτο συνηθως πιανει :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
φιλε μου εισαι λαθος ;)
επιδη λατρευω το καμακι θα σου πω το εξεις...
οι πιο πολλοι αντρες πλεον δεν ξερουν να κανουν καμακι
εμαθαν να βαζουν μπροστα αυτα που εχουν, για να εχουν καποια.
φταιμε και εμεις πολυ, εμεις τις μαθαμε ,να κοιτανε, το τι θα κερδισουν, με το να ειναι μαζι μας
και οχι το ποιον εχουν διπλα τους.

Οι πιο πολλοί άντρες δεν ξέρουν να κάνουν καμάκι αλλά και οι Ελληνίδες δε γουστάρουν τον καμάκια per se.Σε κόβουν.Βασικά πιο πολύ θέλουν κάποιον να τις ανεβάζει ψυχολογικά με το καμάκι για να πηδηχτούν ευκολότερα με το φραγκάτο.
Πολλοί Ελληνες κοιτάνε πώς θα κάνουνε παρέα στις γκόμενες και ελπίζουν με το χρόνο να τις γαμήσουνε είναι όλη την ώρα μαζί τους και αυτό δίνει στις γκόμενες πολύ καλή εικόνα των αντρών και πώς να τους χειρίζονται ενώ οι ξένες δεν έχουν τέτοια εμπειρία.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ξέρεις κάτι...
Προχθές κατάλαβα ένα μεγάλο συν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης...
Τα Εξάρχεια και την Ναυαρίνου...

Γενικά αυτές οι γκόμενες δεν είναι σαν τις άλλες τις βλαμμένες...
Βέβαια μπορεί να σε νομίσουν για μπάτσο/λύτη ανά πάσα στιγμή και να έχεις άλλα προβλήματα...αλλά αυτά τα κολλήματα δεν θα τα χεις ποτέ...
Ο Λάκης το διάβασε αυτό το εξωφρενικό ποστ?
:2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Οι πιο πολλοί άντρες δεν ξέρουν να κάνουν καμάκι αλλά και οι Ελληνίδες δε γουστάρουν τον καμάκια per se.Σε κόβουν.Βασικά πιο πολύ θέλουν κάποιον να τις ανεβάζει ψυχολογικά με το καμάκι για να πηδηχτούν ευκολότερα με το φραγκάτο.
Πολλοί Ελληνες κοιτάνε πώς θα κάνουνε παρέα στις γκόμενες και ελπίζουν με το χρόνο να τις γαμήσουνε είναι όλη την ώρα μαζί τους και αυτό δίνει στις γκόμενες πολύ καλή εικόνα των αντρών και πώς να τους χειρίζονται ενώ οι ξένες δεν έχουν τέτοια εμπειρία.

λοιπον την παρακατω παραθεση την ειχα γραψει σε ενα παρομοιο θεμα συζητησης
θελω να μου πειτε γιατι επραξα ετσι
τοτε αποσους μου ειπαν δεν το βρηκε κανεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου σκηνικο στην τριπολη που δουλευα

ειχα βγει με 3 αντρες ακομα
καθομασταν στο μπαρ η ωρα ηταν 2+
απεναντι καθοταν μια γινεκοπαρεα 4 γινεκες χωρις να κοιτανε η να δεινουν σημαδι οτι ψαχνωντε, με την μια μου ειχε πιαστει ο σβερκος να την κοιταω
ντερεκι
μου κολησανε οι αλλοι σε μια φαση αυτη δεν ειναι για τα δοντια σου και αρχησαν τις μαλακιες
και τους λεω
παει 100 ευρο στοιχημα ο καθενας οτι θα πιασω κουβεντα και θα τις φερω στην παρεα και λενε ναι

φωναζω τον μπαρμαν και του λεω να πιασει ενα μπουκαλι απο το ποτο που επιναν και μου εφερε μια θρσθς(οι 8α τα επερνα τα λφτα πολλαπλασια  :grin: πισω)
παω γυρνα την πλατη στην ψηλη και λε στις φιλες της
"κοριτσια συγνωμη για την ενοχληση,αλλα θελω την αδεια σας να κανω μια ερωτηση στην φιλη σας"
εμειναν με το στομα ανοικτο  οποτε ακουμπαω το μπουκαλι και συνεχιζω
"αυτο κερασμενο μονο και μονο γιατι σας ενοχλησα, απλα μια ερωτηση και φευγω, μπορω/"
αν τις εβλεπες πως κοιταγοντουσαν θα ψοφαγες στο γελιο και μου λενε, ναι
γυρναω στην ψυλη και της λεω
"οπως εισαι τωρα, με αυτα που φορας, τι υψος εχεις?"
παγωνει κοιταγε τις αλλε και τι ξανα λεω τι υψος εχεις
απανταει 2.05
γυρναω και της λεω "δηλαδη εγω δεν χρειαζομαι σκαλα για να σε φτασω αλλα ολοκληρο παταρι"
βαζουν τα γελια  γυρναω στις φιλες της και τους λεω
"κοριτσια ευχαριστω, ημου λυθηκε η απορια, στην υγεια σας" και παω να φυγω
βαλανε τις φωνες λεγοντας, εμεις ξερουμε οτι οταν καποιος κερναει πεινει για να ευχηθει, εσυ φευγεις και επιασα την κουβεντα
ολα θελουν τροπο, θρασος, τυχη

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ναι ρε οκ...δεν με νοιάζει σου ξαναλέω τόσο που δεν την γάμησα...έτσι κι αλλιώς την επόμενη μέρα θα έφευγα...
Με νοιάζει πιο πολύ που το κοψε...
Ξέρεις δεν είναι όλες για να τις γαμήσεις...μπορείς να την κρατήσεις και για παρέα...έτσι κι αλλιώς πηγαίνω 3-4 φορές το χρόνο...μαλακία δεν είναι να μην έχεις μια κοπέλα να βγεις;
Και ας μην τη γαμήσεις...έτσι για παρέα και μόνο...

ΞΑΝΑΛΕΩ: Δεν με νοιαζε τόσο να πηδήξω...όσο όταν πηγαίνω να έχω και μια κοπέλα να κάνω χαβαλέ...Γιατί στην παρέα ταιριάζαμε...Τώρα αν της ρίξεις και 2 πούτσους, άλλο θέμα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ποτε δεν θα κανεις παιχνιδι σε μαγαζι που δεν μπορεις να μιλησεις
πολυ απλα δεν θα ακουστεις
αλλα το λαθος σου ηταν απλα δεν προσαρμοστηκες στην παρεα ετσι για το χαβαλε
σε καμια δεν αρεσει ο αλλος να ειναι αμιλτος χωρις λιγο χαβαλε βουτρα τες χωρεψε με ολες φτιαξε κεφι και αστην να αναρωτιετε την θες ακομα η προτιμησες την φιλη της?
αυτο συνηθως πιανει :grin:

Πολλοί τα γουστάρουνε αυτά τα μέρη που δεν ακούγεσαι καθόλου γιατί η πιθανότητα να πεις μαλακία και να ξενερώσει η γκόμενα είναι πολύ μικρότερη.Υστερα υπάρχει και η δύναμη της σιωπής.Δηλαδή δε χρειάζεται συνέχεια να μιλάς γιατί κάποια στιγμή βαριέται.Είναι δύσκολο να κρατήσεις ψηλά το ενδιαφέρον σε μια συζήτηση για μεγάλο διάστημα εκτός αν είσαι πολύ συγκεντρωμένος.Και αν το αυξήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο μετά λίγο να πέσει η γκόμενα ξενερώνει αμέσως.Είναι βασικό να τολμά κανείς να είναι βαρετός.Δηλαδή αυξομειώνεις το ενδιαφέρον ανάλογα με το πώς θέλεις να φτιάξεις τη γκόμενα ανεβοκατεβάζεις τη θερμοκρασία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom