Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι ξερει η Volvo απο τουτουνια ρε?
Κουζουλαθηκες ενδελως???

Πραγματικά όμως.
Όταν είχα πάει με ένα φίλο μου στα media markt να πάρω λάπτοπ, είχε να παίξεις ps3 και είχαν ένα κάθισμα κ καλά αυτοκινήτου. Μπήκα πορωμένη και ok του γάμησα τα ράμματα, είχε κολλήσει εκεί σε κάτι λάστιχα τι σκατά ήταν εκείνα και δεν ξεκόλλαγε. Ο άλλος δίπλα μου είχε λιώσει. :rolleyes:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πραγματικά όμως.
Όταν είχα πάει με ένα φίλο μου στα media markt να πάρω λάπτοπ, είχε να παίξεις ps3 και είχαν ένα κάθισμα κ καλά αυτοκινήτου. Μπήκα πορωμένη και ok του γάμησα τα ράμματα, είχε κολλήσει εκεί σε κάτι λάστιχα τι σκατά ήταν εκείνα και δεν ξεκόλλαγε. Ο άλλος δίπλα μου είχε λιώσει. :rolleyes:
α εσυ ησουν?  :birdman:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
η βαλεντινα η νεα προταγωνιστρια της σιρινα μπορει να εχει κ πιο ασχημα ποδια???(η φατσα ασχολιαστη)
κοιτα να δεις που θα συμφωνησω μαζι σου σημερα :headbang:

εγω εχω προβλημα η οντως δεν βγαζει τιποτα ερωτικο/σεξουαλικο  :think:

βεβαια θα μου πεις φοτο ειναι σε λαιβ η σε βιντεο μπορει να ειναι αλιως αλλα εδω ειναι τελειος ντκαβλε :S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πραγματικά όμως.

Κι εγω το ιδιο εκανα μολις διαβασα το ποστ σου!  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κοιτα να δεις που θα συμφωνησω μαζι σου σημερα :headbang:

εγω εχω προβλημα η οντως δεν βγαζει τιποτα ερωτικο/σεξουαλικο  :think:

βεβαια θα μου πεις φοτο ειναι σε λαιβ η σε βιντεο μπορει να ειναι αλιως αλλα εδω ειναι τελειος ντκαβλε :S
η φωτο ειναι κ πειραγμενη μπας κ την κανουν καλυτερη ομως.οποτε σε λαιβ να στρωνει τι πιθανοτητες εχει;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
η φωτο ειναι κ πειραγμενη μπας κ την κανουν καλυτερη ομως.οποτε σε λαιβ να στρωνει τι πιθανοτητες εχει;

τουλαχιστον το γατακι εχει μετριο κορμακι με καλο κωλο και ματαρες(αν δεν ειναι φακοι) τουτη δεν εχει τιποτα
που τις βρισκει ο σειρινακης και θελει να κανει και υπερπαραγωγες :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πραγματικά όμως.

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τουλαχιστον το γατακι εχει μετριο κορμακι με καλο κωλο και ματαρες(αν δεν ειναι φακοι) τουτη δεν εχει τιποτα
που τις βρισκει ο σειρινακης και θελει να κανει και υπερπαραγωγες :headbang:
Δεν ξερω τι ασθενεια μπορει να εχει το κοριτσι που αλλαζει το χρωμα των ματιων απο πρασινα σε μπλε και αλλες αποχρωσεις.
Πολυ μαλακια αυτο με τους φακους [ για να ερθουμε και λιγο στο θεμα το thread] Ειναι που ειναι ψευτικες οι γυναικες μερικες του γαμανε την μανα.
Εβαλε και μια φιλη μου τετιους φακους και κρατηθηκα για να μην την βρισω.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν ξερω τι ασθενεια μπορει να εχει το κοριτσι που αλλαζει το χρωμα των ματιων απο πρασινα σε μπλε και αλλες αποχρωσεις.
Πολυ μαλακια αυτο με τους φακους [ για να ερθουμε και λιγο στο θεμα το thread] Ειναι που ειναι ψευτικες οι γυναικες μερικες του γαμανε την μανα.

ελεος ετσι?

ελεος

βαζω ενα ερωτημα στις γυνεκες του  τσατ και θα παρακαλουσα να απαντησουν λαμβανοντας υποψιν και φιλες γνωστες οχι μονο προσωπικα

σας εχει πει κανεις οτι οι αντρες λατρευουν τις υπερβολες?

τι πιστευετε προτιμουνε?

ετσι για να δουμε ποσο μας καταλαβαινετε αφου γαιδουρια μας αναιβαζετε γουρουνια μας κατεβαζεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δεν υπάρχει πιο ελεεινό πράγμα από τους έγχρωμους φακούς επαφής. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ 100%. Τέλος!
Σου κόβει 12% από την γαμωόρασή σου όταν νυχτώνει, ΗΛΙΘΙΑ.  :headbang: :headbang: :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.236
Πόντοι
1.206
Δεν υπάρχει πιο ελεεινό πράγμα από τους έγχρωμους φακούς επαφής. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ 100%. Τέλος!
Σου κόβει 12% από την γαμωόρασή σου όταν νυχτώνει, ΗΛΙΘΙΑ.  :headbang: :headbang: :headbang:
τωρα με τις νεες εγχειρησεις θα μπορει και η καθε κομπλεξικη να αποκτησει τα μπλε ματια που παντα επιθυμουσε  :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom