alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
:SΑ στον κόρακα μωρή κ έψαχνα να βρω μία ώρα τι λάθος έκανα στην λέξη ''μαλάκα''.![]()
:SΑ στον κόρακα μωρή κ έψαχνα να βρω μία ώρα τι λάθος έκανα στην λέξη ''μαλάκα''.![]()
ωπ ωπ αγριεψε η λεμονια.Α στον κόρακα μωρή κ έψαχνα να βρω μία ώρα τι λάθος έκανα στην λέξη ''μαλάκα''.![]()
ωπ ωπ αγριεψε η λεμονια.![]()
αυτα τα γραφει στο πρωτο κεφαλαιο η κλωνικη Νωντοθεωρια...Λοιπον εχω κανει διαπιστωσει=
Νεο μελος που δηλωνει γυναικα ειναι κλωνος καποιου ή καποιας παλιας ,αν εχει φτιαξει απο την αρχη το προφιλ με αβαταρ,υπογραφες και μπαινει εντελως ξεψαρωμενη..απλη γνωμη![]()
![]()
Μεμο το "ναουμε" αφορα τον Προεδρο?
η ολη δηλωση του ηταν για κλωτσιες....Μεμο το "ναουμε" αφορα τον Προεδρο?
Το ακουσες κι εσυ ε?
Μεγιστη πολιτικη δηλωση.
"Πρεπει να ντρεπονται ναουμε".
Στη δυσκολη ωρα φαινεται η ποιοτητα του ανθρωπου.
Δίνω 50 ευρώ για να μου φέρεις ,ΜΗ επαγγελματία πουτάνα που θέλει να κάνει σεξ για λεφτά ,για εμπειρία ,και θα πάρει αυτή τα 100 .Τα 100 ΔΕΝ ειναι αμοιβη ,ειναι για να ξεκαθαρίσω οτι δεν ειναι για σχεση ,αλλα για διασκεδαση.
Γύρισα από το ΓΚΑΖΙ και είχε πολλές ερασιτέχνιδες ,αλλα είναι θέλει δουλειά να τις γνωρίσεις .
ωπ ωπ αγριεψε η λεμονια.![]()
Οπως και το να ξερει να κανει παραθεσεις απο την αρχηαυτα τα γραφει στο πρωτο κεφαλαιο η κλωνικη Νωντοθεωρια...![]()
το εχεις ηχο κλησης?
Το ξέρεις το τραγουδάκι σιλβάκι;;;![]()
εγω λουλουδι ηθελα να ειμαι αλλα ενεκα τα βιωματα απο το στρατο σας με εκαναν κλωνο.How ever you like it love.Life is simple.Οπως και το να ξερει να κανει παραθεσεις απο την αρχη
Πρεπει ολοι να διδαχτουμε απο τη κλωνικη Νωντοθεωρια![]()
Στην παραλια σε πιανουν οι ντροπες και δεν βγαζεις το πανω του μαγιό για να μαυρισεις κανονικα και μας ποσταρισες εδω το διχρωμο βυζι?εγω λουλουδι ηθελα να ειμαι αλλα ενεκα τα βιωματα απο το στρατο σας με εκαναν κλωνο.How ever you like it love.Life is simple.
τον τελευταιο καιρο εχεις γινει ετσι επιθετικος η ησουν απο παντα.Θεωρω το σημαδι σεξυ και για αυτο μου αρεσει να το δειχνω και να το κρυβω.Οπου θελω και οπως θελω.εσυ γιατι δεν βαζεις φωτο το ομορφο προσωπακι σου?Αν το κανεις εσυ θα το κανω και εγω.Στην παραλια σε πιανουν οι ντροπες και δεν βγαζεις το πανω του μαγιό για να μαυρισεις κανονικα και μας ποσταρισες εδω το διχρωμο βυζι?
αμα βαλει ο απολυτος θα βαλεις?τον τελευταιο καιρο εχεις γινει ετσι επιθετικος η ησουν απο παντα.Θεωρω το σημαδι σεξυ και για αυτο μου αρεσει να το δειχνω και να το κρυβω.Οπου θελω και οπως θελω.εσυ γιατι δεν βαζεις φωτο το ομορφο προσωπακι σου?Αν το κανεις εσυ θα το κανω και εγω.
Το ομορφο προσωπακι μου, πρεπει να δειξεις οτι αξιζεις για να το δεις....τον τελευταιο καιρο εχεις γινει ετσι επιθετικος η ησουν απο παντα.Θεωρω το σημαδι σεξυ και για αυτο μου αρεσει να το δειχνω και να το κρυβω.Οπου θελω και οπως θελω.εσυ γιατι δεν βαζεις φωτο το ομορφο προσωπακι σου?Αν το κανεις εσυ θα το κανω και εγω.
θα σου κανω ντα το πωπουδακι!κακο αγορι!αφου δεν σου αρεσει η διασημοτητα.Διαβασα τα λεγομενα σου.Εισαι ασφαλης στην ανωνυμια και σου αρεσει!Το ομορφο προσωπακι μου, πρεπει να δειξεις οτι αξιζεις για να το δεις....
:oΤο ομορφο προσωπακι μου, πρεπει να δειξεις οτι αξιζεις για να το δεις....
Πρωτον τα λεγομενα δεν διαβαζονται, ακουγονται.θα σου κανω ντα το πωπουδακι!κακο αγορι!αφου δεν σου αρεσει η διασημοτητα.Διαβασα τα λεγομενα σου.Εισαι ασφαλης στην ανωνυμια και σου αρεσει!