loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κάργα!
![]()
εεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κάργα!
![]()
ε κρατα το τότε
δεν σου ειπε κανεις να το δωσεις!
πως τα αλλαζεις ετσι τα αμαξια
καραβια εχεις;;;
τα μπουρδελα του μεταξιου μετα τις 12 ειναι γεματα με τετοιες μουρες που περιεγραψεςοχι...ουτε καν κατι πιο χαι κλας τυπου βιζιτα ας πουμε....συγγνωμη μετα απο αυτην την περιγραφη που σου εκανα περιμενες οτι θα πηγαινε σε μπουρδελα?απο cg και πανω πιστευω θα ηταν αλλα ουτε αυτο δεν κανει...να του κανονισω εγω καμια λες?
![]()
το ειδωλο σου τυπε εσενα ε?
Μολις ακουσες λεφτα... και οτι με αυτα μπορεις
να κανεις μοστρα στις γκομενες εγινε σκρουτζ το ματι σου?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
πωπω θα την αραξω λιγο εδω γιατι παιζει να επεσα σε τρελες μορφες![]()
οχι φιλε μου δεν εχω καραβια. κουλουρια πουλαω στην ομονοια.πως τα αλλαζεις ετσι τα αμαξια
καραβια εχεις;;;
και οι δυο κολλητοι μου ειναιαπλα αλλη φαση ο ενας αλλη ο αλλος....ο σεξολοθρευτης ειναι λιγο καγκουρακος....
αυτος βασικα...παιζει να γραφει και εδω μεσα...ολο με κατι καμμενες τριγυρνα....μπορει να μπαινει εδω μετα και να κλαιγεται χαχαχαχα θα το ερευνησω!!!!
τα μπουρδελα του μεταξιου μετα τις 12 ειναι γεματα με τετοιες μουρες που περιεγραψες![]()
και οι δυο κολλητοι μου ειναιαπλα αλλη φαση ο ενας αλλη ο αλλος....ο σεξολοθρευτης ειναι λιγο καγκουρακος....
αυτος βασικα...παιζει να γραφει και εδω μεσα...ολο με κατι καμμενες τριγυρνα....μπορει να μπαινει εδω μετα και να κλαιγεται χαχαχαχα θα το ερευνησω!!!!
ρε φιλενάδα
δεν μου γνωρίζεις αυτόν τον καγκουράκο που λες???
![]()
δεν πανα να κανεις κανα ιδιαιτερο στους υπολογιστες να βγαλεις κανα φραγκοτο ειδωλο σου τυπε εσενα ε?
Μολις ακουσες λεφτα... και οτι με αυτα μπορεις
να κανεις μοστρα στις γκομενες εγινε σκρουτζ το ματι σου?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
πωπω θα την αραξω λιγο εδω γιατι παιζει να επεσα σε τρελες μορφες![]()
τα μπουρδελα του μεταξιου μετα τις 12 ειναι γεματα με τετοιες μουρες που περιεγραψες![]()
οχι φιλε μου δεν εχω καραβια. κουλουρια πουλαω στην ομονοια.
ειναι και μπουζουκλοφαν αυτος θα τα βρειτε...![]()
![]()
βαλε και τον αλλον εδω μεσα γιατι βλεπω
να ριχνει πολυ δουλεια στο σπιτι...
πανω χερι - κατω χερι :S
δεν πανα να κανεις κανα ιδιαιτερο στους υπολογιστες να βγαλεις κανα φραγκο
![]()
![]()
![]()
μπηκες και μεσα στα μπουρδελα?εχω περασει αρκετες φορες απο μεταξουργειο και δεν εχω δει ουτε κατα διανοια καποιον τετοιον αλλα οκ![]()
μωρη φτωχοπουσταρα παλι μεσα θα κατσεις σαββατο ε;μουνιτσα δεν κανει πλακα τελικα...
γαμαικανε αμα βρω κανενα κοροιδο σαν και εσενα
να του πουλησω το λαντα λες και ειναι πορσε εκανα την τυχη μου τυπε![]()
![]()
παρε εδω να δεις τι τυπος εισαι