jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τι καινουριος ρε μαλακα, οταν εγω εχτιζα το σαιτ, εσυ δοκιμαζες φορεματακιαΚαινούριος είσαι ε?
Θα με μάθεις κι εσύ ΤΥΠΕ![]()
τι καινουριος ρε μαλακα, οταν εγω εχτιζα το σαιτ, εσυ δοκιμαζες φορεματακιαΚαινούριος είσαι ε?
Θα με μάθεις κι εσύ ΤΥΠΕ![]()
τι καινουριος ρε μαλακα, οταν εγω εχτιζα το σαιτ, εσυ δοκιμαζες φορεματακια
καλα πιες το γαλατακι σου τωρα και πεσε για υπνο κ ασε τους μεγαλους να κανουνε κουβεντα..Έχτιζες το σάιτ ρε τύπε? ( νομίζω θέλω να γελάσω , αλλά πιο πολύ με σόκαρε αυτή η δήλωση). :S
καμια φιλεναδα σου δε θα' λεγε την εκφραση "ψηλε"
μια πουσταρα μεταμφιεσμενη ειναι
κρεμεται τιποτα αναμεσα στα ποδια σου?γιατι ρε ψηλέ??
εγω το λεω συχνα πυκνα!
καλα πιες το γαλατακι σου τωρα και πεσε για υπνο κ ασε τους μεγαλους να κανουνε κουβεντα..
καλα πιες το γαλατακι σου τωρα και πεσε για υπνο κ ασε τους μεγαλους να κανουνε κουβεντα..
κρεμεται τιποτα αναμεσα στα ποδια σου?
Να σου πω μεγάλε τράβα να κάνεις κανονικά στρατό και έλα μετά να μου πεις για γαλατάκια και τσαγάκια. Μου ' μαθε το κάθε τσουτσέκι να βγάζει γλώσσα και να δηλώνει και οικοδόμος του σάιτ![]()
![]()
![]()
![]()
23 μηνες φανταρος εκανα γιωτα μου ΔΕΑΝα σου πω μεγάλε τράβα να κάνεις κανονικά στρατό και έλα μετά να μου πεις για γαλατάκια και τσαγάκια. Μου ' μαθε το κάθε τσουτσέκι να βγάζει γλώσσα και να δηλώνει και οικοδόμος του σάιτ![]()
![]()
![]()
![]()
καλα κανει και γω με μπινελικια σε ξεκινησα. πρεπει να κερδιζεις καθημερινα με ιδρωτα τη θεση σου εδω μεσα![]()
![]()
![]()
![]()
δεκτόν. Αλλά κι εγώ θα απαντάω , δεν μπορώ να μου την πέφτουν οι οικοδόμοι κι εγώ να κάθομαι χωρίς να ρίξω ένα μάρμαρο βρε αδερφέ.
![]()
23 μηνες φανταρος εκανα γιωτα μου ΔΕΑ
κ ας μην το συνεχισω που ημουν, εσυ ουτε να δενεις τα κορδονια σου δεν ξερεις...
και βεβαια ειμαι οικοδομος του σαιτ πολυ πιο παλιος απο σενα κ απ' τους μοντ και τους αντμινς.
μαθε μπαλιτσα τωρα και σαλτα και γαμησου
τι σε νοιαζει? και ποιο 2004?23 μηνες - το 2004?
ε τοτε μαθε να μιλας σα γυναικα κ οχι σα νταλικερης
τι σε νοιαζει? και ποιο 2004?
να μην εισαι περιεργηποτε μπηκες ρε αδερφε?
καθολου δε με νοιαζει
απο περιεργεια ρωταω
ε τοτε μαθε να μιλας σα γυναικα κ οχι σα νταλικερης