Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
οτι ορισμενες ειναι πολυ μα πολυ μα παρα πολυ τσιγκουνες...ειχα μπλεξει με 2 τετοιες πριν απο μερικα χρονια την μονη φορα που πληρωσαν καφε ηταν την μερα που βρεθηκαμε για να το διαλυσουμε!!!!! :sunglasses:

Ωχ μακριά από τσιγκούνες, όχι φυσικά για να σου πληρώσει καφέ ή τίποτα άλλο που είναι πράγμα αμελητέο και αστείο, αλλά στην περίπτωση που η σχέση προχωρήσει και σοβαρέψει, θα σε πρήζει αν χαλάς καμιά δεκάρα παραπάνω ακόμη και για την πάρτη της.

Αυτό είναι πρήξιμο. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μακριά από τις τσιγκούνες. :sunglasses:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το καπάκι θα πρέπει να είναι συνέχεια ανεβασμένο. :grin:

θα κατουράς στη λεκάνη κατευθείαν ρε τύπε :uglystupid:

Τέσπα , το άλλο βέβαια που εγώ δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί δεν το κατεβάζει η τύπισσα την ώρα που πάει για κατουρημα.
Υποθέτω αυτό γίνεται για τρείς λόγους.
α) πάει για κατούρημα τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνει να το κατεβάσει
β) για αισθητικούς λόγους γιατί όντως με πάνω το καπάκι η λεκάνη είναι εντελώς χέστρα :cheesy:
γ) μάλλον απλά έχει όρεξη για σεξ ,κάνει τη μανούρα της μπας και νευριάσει ο μαλάκας , άλλα αυτός συνεχίζει απτόητος να πηγαίνει στο σαλόνι :jerking:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η κορυφαια ατακα : Μωρο μου ποτε θα παντρευτουμε ? Ολες οι φιλες μου εχουν παντρευτει ! (αλλα εξοδα κυριοι)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αμανιτα και Αντιγονουλα μετα απο ολα αυτα τα ''πριξιματα'' τους ζητας και κωλο και σου λενε οχι και μη και ποναω!Μα ειναι κατασταση αυτη κοριτσια?

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Ωχ μακριά από τσιγκούνες, όχι φυσικά για να σου πληρώσει καφέ ή τίποτα άλλο που είναι πράγμα αμελητέο και αστείο, αλλά στην περίπτωση που η σχέση προχωρήσει και σοβαρέψει, θα σε πρήζει αν χαλάς καμιά δεκάρα παραπάνω ακόμη και για την πάρτη της.

Αυτό είναι πρήξιμο. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μακριά από τις τσιγκούνες. :sunglasses:

οταν μιλαμε για τσιγκουνες τσιγκουνες!!!να φανταστεις οτι ειχαμε καταβει πειραια καλοκαιρακι για φαγητο και ηθελε να παμε απο τον σταθμο του ηλεκτρικου μεχρι την πειραικη με τα ποδια για να μην πληρωσουμε ταξι 3€ μεσα στο κατακαλοκαιρο νταλα μεσημερι

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οταν μιλαμε για τσιγκουνες τσιγκουνες!!!να φανταστεις οτι ειχαμε καταβει πειραια καλοκαιρακι για φαγητο και ηθελε να παμε απο τον σταθμο του ηλεκτρικου μεχρι την πειραικη με τα ποδια για να μην πληρωσουμε ταξι 3€ μεσα στο κατακαλοκαιρο νταλα μεσημερι

ε ρε τυπε επρεπε να επαιρνες εσυ ταξακι και αυτη ποδαρατο αν δεν ηθελε...

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Αμανιτα και Αντιγονουλα μετα απο ολα αυτα τα ''πριξιματα'' τους ζητας και κωλο και σου λενε οχι και μη και ποναω!Μα ειναι κατασταση αυτη κοριτσια?

σ'εχουνε γαμισει απο κωλο???
ε μη μας λες οτι δεν ποναει κιολας!
πες κατι αλλο!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Αυτό δεν είναι τίποτα, φαντάσου όμως εκεί στο ουζερί να θέλεις να παραγγείλεις δεύτερο καρτούτσο και να σου πει εγώ δεν θέλω. :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα κατουράς στη λεκάνη κατευθείαν ρε τύπε :uglystupid:

Τέσπα , το άλλο βέβαια που εγώ δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί δεν το κατεβάζει η τύπισσα την ώρα που πάει για κατουρημα.
Υποθέτω αυτό γίνεται για τρείς λόγους.
α) πάει για κατούρημα τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνει να το κατεβάσει
β) για αισθητικούς λόγους γιατί όντως με πάνω το καπάκι η λεκάνη είναι εντελώς χέστρα :cheesy:
γ) μάλλον απλά έχει όρεξη για σεξ ,κάνει τη μανούρα της μπας και νευριάσει ο μαλάκας , άλλα αυτός συνεχίζει απτόητος να πηγαίνει στο σαλόνι :jerking:

:rockon:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σ'εχουνε γαμισει απο κωλο???
ε μη μας λες οτι δεν ποναει κιολας!
πες κατι αλλο!

εγω ξερω οτι οι πουστηδες γαμιουνται μια χαρα απο κοω και ειναι και ευχαριστημενοι....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εσοδα - εξοδα = κερδος

Οχι η Αντιγονη εννοει θα βγαλει φραγκα απο τον γαμο της αν της τον πληρωσει ο πεθερος της (που αυτοματα χανει φραγκα ο αντρας της) και θεωρει λεφτα τα δωρα που θα της κανουνε και καποιες ψωρο καταθεσεις των 100 ευρω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εδω θα λεμε σε τι μας τα πριζουν οι γκομενες οι γυναικες μας.Τι μας ''ξενερωνει''.Οτιδηποτε μαλακια μας πουνε το παραθετουμε εδω.

τιποτα τυπε  :grin:

εχω να μπλεξω με γκομενα κανα 7μηνο

εχω φτιαξει καινουργιο συκωτι λεμε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom