Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (7 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γιατι  :jerking:  ρε τυπε, εμας μας κοζαρουν οι ελλεηνιδες, αφου ειμαστε ομορφαντρες  :tooth: :tooth:

εγω ολο μπακουρια βλεπω παντως εξω  :2funny: :2funny: :2funny: εκτος αν σας εχουν οι μουναρες ελλεινιδες μονο για φακχοτελ κ μετα σας στελνουν  :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω ολο μπακουρια βλεπω παντως εξω  :2funny: :2funny: :2funny: εκτος αν σας εχουν οι μουναρες ελλεινιδες μονο για φακχοτελ κ μετα σας στελνουν  :2funny: :2funny:
ασε τυπε και γω εριξα ενα καμακι στο κτελ αλλα μου τα εδωσε στο χερι :2funny: :2funny: :2funny:αυριο ομως ξεκιναει η σχολη :sunglasses: :sunglasses:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ετσι ειμαστε εμεις τυπε μου  :zfuck:  δεν παιζουμε, σιγα μην τις κυκλοφορουμε κιολας τις βρωμοελλεηνιδες! Μονο  :fuck1:  και  :bottom:  τιποτε αλλο! Και το ξενοδοχειο το πληρωνουν αυτες εννοειται!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ασε τυπε και γω εριξα ενα καμακι στο κτελ αλλα μου τα εδωσε στο χερι :2funny: :2funny: :2funny:αυριο ομως ξεκιναει η σχολη :sunglasses: :sunglasses:

για πες σκηνικο.Σου μιλησε τουλαχιστον η ε κοιταξε  με το κλασσικο βλεμμα αηδιας κ χεσιματος που χαρακτηριζει τις γυναικες αυτης της χωρας?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
για πες σκηνικο.Σου μιλησε τουλαχιστον η ε κοιταξε  με το κλασσικο βλεμμα αηδιας κ χεσιματος που χαρακτηριζει τις γυναικες αυτης της χωρας?
βσκ ηταν οι πιο ας πουμε αγενης  :rolleyes:που μου εχει τυχει :rolleyes:οταν της συστηθηκα μου εδωσε το χερι λες και ακουμπαει σκατα :2funny: :2funny:και εκλασα στα γελια :2funny: :2funny:τουλαχιστον γελασα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ετσι ειμαστε εμεις τυπε μου  :zfuck:  δεν παιζουμε, σιγα μην τις κυκλοφορουμε κιολας τις βρωμοελλεηνιδες! Μονο  :fuck1:  και  :bottom:  τιποτε αλλο! Και το ξενοδοχειο το πληρωνουν αυτες εννοειται!

ειπαμε έχεις ομορφυνει, αλλα εσυ το λυσσαξες στο αλάτι..χαχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βσκ ηταν οι πιο ας πουμε αγενης  :rolleyes:που μου εχει τυχει :rolleyes:οταν της συστηθηκα μου εδωσε το χερι λες και ακουμπαει σκατα :2funny: :2funny:και εκλασα στα γελια :2funny: :2funny:τουλαχιστον γελασα

τις αθηναιες πρεπει να τις ψεκαζουν δεν εξηγείται, επειδη της συστηθηκες φρικαρε; χαχαχαχαχααχ

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

τωρα ηρθες μωρη και συ που πρεπει να βγω εξω για καμακι? πεστου σασκα να μη με πειραζει γιατι αντι για σενα θα  :fuck1: αυτον

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

τι σημαινει αυτο  :think:

τις αθηναιες πρεπει να τις ψεκαζουν δεν εξηγείται, επειδη της συστηθηκες φρικαρε; χαχαχαχαχααχ

Απο που εισαι εριναλ? Σαλονικια?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τωρα ηρθες μωρη και συ που πρεπει να βγω εξω για καμακι? πεστου σασκα να μη με πειραζει γιατι αντι για σενα θα  :fuck1: αυτον

να μην κανεις πολυ καμακι γιατι τωρα με την κριση θα ριξω τα μουτρα μου και ισως με καταφερεις ..ετσι ακουγεται..οσο για τον γιοκα μου θα τον επιπληξω τι πραγματα ειναι αυτα να σε περιπαιζει ;;;;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε μου σαν το δημητρακη εισαι κι εσυ, το προγραμματιζεις το καμακι?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μήπως απορησε και απο την αμηχανια, το εξαφνο και τον φόβο δεν μπορεσε να ανταποκριθει;
ισως αλλωστε ντρεπονται οι περισσοτερες :(δεν εχουν μαθει να μιλανε σε αγνωστους βλεπεις :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τράβα πηδήξου μωρή αδερφή.

γυιοκα δεν σου χω πει να μην μιλας ετσι; τι πραγματα ειναι αυτα; δεν ειπαμε ο αλεκος ειναι υποψηφιος γαμπρος και θελω να το φερεσαι σωστα; τι να κανει η μανουλα να μεινει αγαμη τοσ νεα επειδη εσυ θες ακομα μητρικο γαλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom