lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καυλαντηδεςγιατι ρε τυπε, εμας μας κοζαρουν οι ελλεηνιδες, αφου ειμαστε ομορφαντρες
καυλαντηδεςγιατι ρε τυπε, εμας μας κοζαρουν οι ελλεηνιδες, αφου ειμαστε ομορφαντρες
γιατι ρε τυπε, εμας μας κοζαρουν οι ελλεηνιδες, αφου ειμαστε ομορφαντρες
ασε τυπε και γω εριξα ενα καμακι στο κτελ αλλα μου τα εδωσε στο χερι αυριο ομως ξεκιναει η σχοληεγω ολο μπακουρια βλεπω παντως εξω εκτος αν σας εχουν οι μουναρες ελλεινιδες μονο για φακχοτελ κ μετα σας στελνουν
εγω ολο μπακουρια βλεπω παντως εξω εκτος αν σας εχουν οι μουναρες ελλεινιδες μονο για φακχοτελ κ μετα σας στελνουν
ασε τυπε και γω εριξα ενα καμακι στο κτελ αλλα μου τα εδωσε στο χερι αυριο ομως ξεκιναει η σχολη
βσκ ηταν οι πιο ας πουμε αγενης που μου εχει τυχει οταν της συστηθηκα μου εδωσε το χερι λες και ακουμπαει σκατα και εκλασα στα γελια τουλαχιστον γελασαγια πες σκηνικο.Σου μιλησε τουλαχιστον η ε κοιταξε με το κλασσικο βλεμμα αηδιας κ χεσιματος που χαρακτηριζει τις γυναικες αυτης της χωρας?
Ετσι ειμαστε εμεις τυπε μου δεν παιζουμε, σιγα μην τις κυκλοφορουμε κιολας τις βρωμοελλεηνιδες! Μονο και τιποτε αλλο! Και το ξενοδοχειο το πληρωνουν αυτες εννοειται!
βσκ ηταν οι πιο ας πουμε αγενης που μου εχει τυχει οταν της συστηθηκα μου εδωσε το χερι λες και ακουμπαει σκατα και εκλασα στα γελια τουλαχιστον γελασα
ειπαμε έχεις ομορφυνει, αλλα εσυ το λυσσαξες στο αλάτι..χαχαχαχαχαχα
το περιεργο ειναι οτι κοιταζε κιολαςτις αθηναιες πρεπει να τις ψεκαζουν δεν εξηγείται, επειδη της συστηθηκες φρικαρε; χαχαχαχαχααχ
τις αθηναιες πρεπει να τις ψεκαζουν δεν εξηγείται, επειδη της συστηθηκες φρικαρε; χαχαχαχαχααχ
τωρα ηρθες μωρη και συ που πρεπει να βγω εξω για καμακι? πεστου σασκα να μη με πειραζει γιατι αντι για σενα θα αυτον
τωρα ηρθες μωρη και συ που πρεπει να βγω εξω για καμακι? πεστου σασκα να μη με πειραζει γιατι αντι για σενα θα αυτον
το περιεργο ειναι οτι κοιταζε κιολας
ισως αλλωστε ντρεπονται οι περισσοτερες δεν εχουν μαθει να μιλανε σε αγνωστους βλεπειςμήπως απορησε και απο την αμηχανια, το εξαφνο και τον φόβο δεν μπορεσε να ανταποκριθει;
τι σημαινει αυτο
Απο που εισαι εριναλ? Σαλονικια?
Καλησπέρα μανίτσα (γρέζι) :-*
Τράβα πηδήξου μωρή αδερφή.