Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Λοιπόν ακούστε...

Γνωρίζω μια κοπέλα στο τραίνο...2,5 ώρες ταξίδι αυτή, 7 εγώ...Ωραία παρεά, καλή χημεία, ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Μιλούσαμε μέσω sms περί ανέμων και υδάτων. Δευτέρα την παίρνω τηλ. και μου λέει ότι κατεβαίνει Αθήνα και θα μείνει σε μια φίλη της. Κοιτάζω τα δρομολόγια και πηγαίνω από τον ΟΣΕ να της κάνω έκπληξη. Καθυστέρηση 1 ώρα το τραίνο, άφαντη αυτή. Την παίρνω 2 φορές στο κινητό και δεν το σηκώνει. Της στέλνω sms που είμαι. Μετά από 5' απάντηση: "Ηταν διπλοπαρκαρισμένο το αυτοκίνητο και φύηγαμε αμέσως. Δεν σε είδα που να πάρει. Ευχαριστώ που ήρθες". Καπως έτσι το έγραψε. Δεν της απαντάω. Το πρωί κατά τις 12 μου στέλνει sms. "Ελα, τι κάνεις; Εγώ τώρα ξύπνησα.". Μιλάμε στο τηλέφωνο 15' περίπου, μου είπε ότι δεν μένει σε φίλη της αλλά στον πρώην και να τα πούμε την Πέμπτη που θα λείπει εκείνος όλη τη μέρα...
Από τότε άφαντη η κοπέλα. Οσες φορές προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της δεν απάντησε. Να μην έχει κάρτα, δεν υπάρχει περίπτωση, έχει συμβόλαιο.

Τι λέτε, την κουτούπωσε ο πρώην;

Μπααα ... απλα ντρεπεται που δεν σου ειπε την αληθεια απ την αρχη ... σε θελει , απλα να επιμεινεις λιγο ακομα  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Και γιατί με πήρε και αυτή με το που ξύπνησε; Και γιατί είπε θα τα πούμε την Πέμπτη; Και γιατί δεν είπε στην τελική ότι είναι με κάποιον και αν θες φιλικά οκ, αλλιώς μην ασχολείσαι;

Πού τις βρίσκω συνέχεια, στα γαριδάκια;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και γιατί με πήρε και αυτή με το που ξύπνησε; Και γιατί είπε θα τα πούμε την Πέμπτη; Και γιατί δεν είπε στην τελική ότι είναι με κάποιον και αν θες φιλικά οκ, αλλιώς μην ασχολείσαι;
γιατι ειναι Ελλεηνιδα και δε ξερει τι της γινεται τυπε  :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

σε περιπτωση που οντως κατι ετυχε σημερα περιμενε να δεις τι κινηση θα κανει αυριο.
αλλα μην ξαναστελεις/παρεις τηλ εσυ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Ισως απλα δεν ηθελε να φανει αγενης  :grin:

σε περιπτωση που οντως κατι ετυχε σημερα περιμενε να δεις τι κινηση θα κανει αυριο.
αλλα μην ξαναστελεις/παρεις τηλ εσυ.

Τι του λες μωρη ? :2funny:
Κανα μαλακα ψαχνει η γκομενα να ξεπερασει καναν πρωην  :2funny:

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Cacofonix3,

μελετώντας τα σημαντικότερα αποσπάσματα των ποστ σου
κατέληξα στο ότι ακόμα ασχολείσαι.

Μα, είναι δυνατόν;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε κακοφωνιξ δεν εκατσε η γκομενα και εσκασες μυτη μεταξι ειδα :2funny:
δικε μου δεν πηγαινες απτην αρχη στα μπουρδελα να γλυτωσει και τις μαλακιες της ελλεεινιδας? :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ενα ξέρω, όποτε έπεσε φιλί την ίδια μέρα, την πήδηξα. Αυτή την είδα πιο σοβαρή (δασκάλα) και το πήγα πιο αργά. Γαμιόλες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε κακοφωνιξ δεν εκατσε η γκομενα και εσκασες μυτη μεταξι ειδα :2funny:
δικε μου δεν πηγαινες απτην αρχη στα μπουρδελα να γλυτωσει και τις μαλακιες της ελλεεινιδας? :2funny:
εχει γκομενο τυπε το ξεκωλο και ηθελε να ξενογαμηθει με τον κακοφονιξ.αν του κοψει η γκλαβα θα περιμενει να του στειλει αν ειναι διαθεσιμη αλλιως οταν ξαναρθει αθηνα η παει αυτος στα μερη της.το στορυ τελειωνει εδω.αρκετα με αυτη την μαλακια τωρα...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Αααα που να του πω δλδ οτι ξεσκιστηκαν και τωρα τον εχει γραμμενο .... θα μου λεει οπως ο picker μετα οτι παει στα μπουρδελα και δεν λειτουργει εξ αιτιας μου  :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εχει γκομενο τυπε το ξεκωλο και ηθελε να ξενογαμηθει με τον κακοφονιξ.αν του κοψει η γκλαβα θα περιμενει να του στειλει αν ειναι διαθεσιμη αλλιως οταν ξαναρθει αθηνα η παει αυτος στα μερη της.το στορυ τελειωνει εδω.αρκετα με αυτη την μαλακια τωρα...

:rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελεεινιδες τυπε
spit-2110.gif

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Και γω αυτό πιστεύω...ότι το κάνανε και τα ξαναφτιάξανε, μέχρι να ξαναχωρίσουν. Δεν σας κάνει εντύπωση που μου είπε συγκεκριμένα για την Πέμπτη, τη μέρα που θα έλειπε εκείνος όλη μέρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom