Επισκέπτης
Τί λες ρε,με τέτοια ζέστη;;;;παλι ?
Δεν γίνεται.,δεν παλεύεται...το βραδάκι που θα δροσίσει ίσως!!!
Τί λες ρε,με τέτοια ζέστη;;;;παλι ?
180.000 περισσότερες εύθυμες χήρες δηλαδή;Μην ξεχνάς το πιο βασικό αντέχουν πολύ περισσότερο όμως... οπότε εκμηδενίζεται το αριθμητικό πλεονέκτημα
Έχεις stats πόσες από δαύτες είναι μπαζόλες;υπάρχουν 180.000 περισσότερες γυναίκες απ' ότι άντρες (49,2% άνδρες και 50,8% γυναίκες)
αντίθετα οι νησιωτικές περιοχές εμφανίζουν μεγαλύτερα ποσοστά αντρών.
180.000 περισσότερες εύθυμες χήρες δηλαδή;
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της τελευταίας απογραφής η οποία καταγράφει μόνιμους κατοίκους www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1602/PressReleases/A1602_SAM01_DT_DC_00_2011_01_F_GR.pdf]http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1602/PressReleases/A1602_SAM01_DT_DC_00_2011_01_F_GR.pdf[/url], υπάρχουν 180.000 περισσότερες γυναίκες απ' ότι άντρες (49,2% άνδρες και 50,8% γυναίκες).http://[URL unfurl="true"]www.planetsmilies.com/smilies/cool/cool0003.gif[/img[/URL]] Η μεγαλύτερη απόκλιση εντοπίζεται σε δήμους της Αττικής και στο δήμο Θεσσαλονίκης με μεγαλύτερα ποσοστά γυναικών, αντίθετα οι νησιωτικές περιοχές εμφανίζουν μεγαλύτερα ποσοστά αντρών.
[/quote]και που ειναι περισσοτερες τι εγινε τυπε?
180.000 περισσότερα ανασφαλή δίποδα που βγάζουν άπειρα κομπλεξιλίκια έπειτα από αιώνες καταπίεσης, παντόφλας και
συζυγικού βιασμού
Εχμ...φιλε μαλλον μπερδευτηκες. Οι γυναικες ειναι περισσοτερες, οχι οι αντρες.180.000 περισσότερα ανασφαλή δίποδα που βγάζουν άπειρα κομπλεξιλίκια έπειτα από αιώνες καταπίεσης, παντόφλας και
συζυγικού βιασμού
Ε ναι ρε Κωστα, λογικο ειναι. Αφου ζουν 6 χρονια παραπανω απο μας, δεν θα ειναι περισσοτερες??ανεκαθεν πληθυσμιακα οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες.ισως και λογω φυσιολογιας γιατι εχουν μεγαλυτερο μεσο ορο ζωης υποθετω.τωρα ανακαλυψατε την αμερικη?δεν καταλαβα γιατι φτιαχτηκε αυτο το thread...
δεν φτανει που μας θαβουν τυπεανεκαθεν πληθυσμιακα οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες.ισως και λογω φυσιολογιας γιατι εχουν μεγαλυτερο μεσο ορο ζωης υποθετω.τωρα ανακαλυψατε την αμερικη?δεν καταλαβα γιατι φτιαχτηκε αυτο το thread...
τυπε μου εσυ!!!μορφη!!!δεν φτανει που μας θαβουν τυπε
λενε οτι τις καταπιεζουμε κιολας
Αν σε λένε πραγματικά Τάσο, είμαι σίγουρη ότι σε ξέρω! Κανείς άλλος δε θα το έλεγε αυτό!
φαλλοκρατικο γουρουνι με λενε εμενα οι γυναικες τυπετυπε μου εσυ!!!μορφη!!!
Να το κάνουμε 22-45?Είναι περισσότερες,
αλλά αν σκεφτείς και το μεγαλύτερο προσδόκιμο επιβίωσης,
οι γριές κάνουν τη διαφορά.
Οι γαμήσιμες (18-40)
είναι πολύ λιγότερες από τους γαμιάδες (15-60).
Οπότε πάλι έχασαν οι καβλιάρηδες.
Είναι περισσότερες,
αλλά αν σκεφτείς και το μεγαλύτερο προσδόκιμο επιβίωσης,
οι γριές κάνουν τη διαφορά.
Οι γαμήσιμες (18-40)
είναι πολύ λιγότερες από τους γαμιάδες (15-60).
Οπότε πάλι έχασαν οι καβλιάρηδες.