You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Βασικά δεν υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες.....συνεπώς θα γίνουμε όλοι πουστράκια ή θα πηδάμε μόνο πουτάνες(κατηγορία χρυσοθήρας είναι κ αυτές αλλά τουλάχιστον το δηλώνουν ολοφάνερα).
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εγω αν ειχα τετοια γυναικα, θα την ειχα Θεα μου....που δεν παιρνει φρυγανιερα γιατι λεει καρβουνιαζεται το ψωμι....Αλλα ευτυχωs για ολα τα αλλα ζητηματα, παιρνω εγω τιs αποφασειs...πχ τι θα γινει με τιs αλλαγεs στα "πρωιναδικα", αν θα ξαναπαιξει η Ρουλα στον ΑΝΤ1 και τετοια....Όχι ακόμα με την ξυλόσομπα παιδεύομαι. Την ψήνω για να μου πάρει ατμοσίδερο και μου είπε εντάξει. Θα μου κρατάει όμως το 95% από το χαρτζιλίκι που μου δίνει από τον μισθό μου.
Δεν σηκωνω κουβεντα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πουτανες και ξερο ψωμι λεμε τουλαχιστον εκει ξερουμε τι θελουμε και τι θα παρουμε...ξεκαθαρα πραγματα
Επισκέπτης
Και όποιος βαρεθεί τις πουτάνες κ θέλει κάτι άλλο διαφορετικό υπάρχει ο Λίλας!!!!πουτανες και ξερο ψωμι λεμε τουλαχιστον εκει ξερουμε τι θελουμε και τι θα παρουμε...ξεκαθαρα πραγματα
theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για ρίξτε και μια ματια σ' αυτο:
TO ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ:
TO ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Εγω αν ειχα τετοια γυναικα, θα την ειχα Θεα μου....που δεν παιρνει φρυγανιερα γιατι λεει καρβουνιαζεται το ψωμι....Αλλα ευτυχωs για ολα τα αλλα ζητηματα, παιρνω εγω τιs αποφασειs...πχ τι θα γινει με τιs αλλαγεs στα "πρωιναδικα", αν θα ξαναπαιξει η Ρουλα στον ΑΝΤ1 και τετοια....
Δεν σηκωνω κουβεντα
Έτσι σας θέλω. Και εγώ στο χρώμα για τα χαλάκια της κουζίνας και του μπάνιου ήμουν ανένδοτος.
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Λέγαμε για τις Ελλεινήδες, αλλά και οι τουρίστριες ίδια σκατά είναι. Μας δώσανε τηλέφωνα, τις πήραμε για να πάμε για ποτό και μας λένε NEVER...ενώ οι άλλες μας στήσανε...
που τις τσιμπησατε αδερφε?πλακα?ακροπολις?
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Λέγαμε για τις Ελλεινήδες, αλλά και οι τουρίστριες ίδια σκατά είναι. Μας δώσανε τηλέφωνα, τις πήραμε για να πάμε για ποτό και μας λένε NEVER...ενώ οι άλλες μας στήσανε...
Θα τις τσάκωσε ο "σακ βουαγιάζ" !
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Θα τις τσάκωσε ο "σακ βουαγιάζ" !
Μηπωs ειναι ιοs και κολλανε οσεs ερχονται??????
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αααχαχαχα γαμάτες!
Έτσι, βεντούζα!
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αααχαχαχα γαμάτες!
Έτσι, βεντούζα!
γιατι βγαζεις κακια? :S
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γιατι βγαζεις κακια? :S
Γιατί έχει πλάκα?
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Μηπωs ειναι ιοs και κολλανε οσεs ερχονται??????
Ιώσεις καλοκαιρινές
άραγμα κα φραπές
γκαζόν, γκαρσόν
σαιζ λόνγκ, μπλονζόν !
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εαλορ τσαμπε
Ιώσεις καλοκαιρινές
άραγμα κα φραπές
γκαζόν, γκαρσόν
σαιζ λόνγκ, μπλονζόν !
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Χανιά είμαι τώρα φίλε. Στον Πλατανιά τις τσιμπήσαμε. Αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν σπρώξαμε.που τις τσιμπησατε αδερφε?πλακα?ακροπολις?
Γνώρισα και μια ελληνίδα, συμπαθητικό κορίτσι. Θέλω τη γνώμη σας.
Πηγαίνω σε μια υπηρεσία. Τελειώνω τη δουλειά και πάω να πιω ένα καφέ καμιά ώρα μέχρι να περάσει το λεωφορείο να γυρίσω στην πόλη. Ηταν μια κοπέλα στο κυλικείο, μόνη της. Πιάνουμε την κουβέντα καμιά ωρα, μετά φευγω.
Πάω ξανα χθες, ήταν μόνη της. Παιρνω 2 νερά και μιλάμε 5'. Μου λέει να κατσουμε έξω της λέω ότι έχω να πάω κάπου. Της προτείνω να πάμε καμιά μερα για καφέ, έξω αλλά μου λεει ότι δεν βγαινει συχνά και τέτοια. Ομως να περάσω όποτε θέλω να τα λέμε.
Πήγα σήμερα και έλειπε...
Χανιά είμαι τώρα φίλε. Στον Πλατανιά τις τσιμπήσαμε. Αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν σπρώξαμε.
Γνώρισα και μια ελληνίδα, συμπαθητικό κορίτσι. Θέλω τη γνώμη σας.
Πηγαίνω σε μια υπηρεσία. Τελειώνω τη δουλειά και πάω να πιω ένα καφέ καμιά ώρα μέχρι να περάσει το λεωφορείο να γυρίσω στην πόλη. Ηταν μια κοπέλα στο κυλικείο, μόνη της. Πιάνουμε την κουβέντα καμιά ωρα, μετά φευγω.
Πάω ξανα χθες, ήταν μόνη της. Παιρνω 2 νερά και μιλάμε 5'. Μου λέει να κατσουμε έξω της λέω ότι έχω να πάω κάπου. Της προτείνω να πάμε καμιά μερα για καφέ, έξω αλλά μου λεει ότι δεν βγαινει συχνά και τέτοια. Ομως να περάσω όποτε θέλω να τα λέμε.
Πήγα σήμερα και έλειπε...
Κονσομανσιόν για τα νερά καταντήσαμε
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616