Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε σε εμενα δεν απαντησες παντως, δεν πειραζει  :2funny: :2funny:

Σε τι να απαντησω ρε φιλε? Στο οτι εχεις 56 ημερες παραμονη εδω μεσα και εχω 62?
Τις 6 ημερες που εχουμε διαφορα ειναι επειδη εχεις φαει ποσα μιουταρισματα???
Τι θα μου πεις για τον αριθμο τον ποστ? Εχεις λιγοτερα γιατι απο τα 3 χρονια που εισαι εγεγραμμενος
ποσα εισαι τα 2.5 εισαι με μιουτ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η παραμονη μας ειναι περιπου ιδια εδω μεσα.

Και δεν απανταω σε πραγματα που μπορειτε να βρειτε μονοι σας... και σε σενα και στην αλλη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα μεγεθη στην στατιστικη δεν ειναι μονο η μεση τιμη

ειναι και η διακυμανση... ειναι και η τυπικη αποκλιση... ετσι?

Μπες στο προφιλ σου να τα δεις και τα αλλα που μου το παιζεις

οτι βρηκες αντιμετρο να μου την πεις "Χουχου εχω λιγοτερο μεσο ορο ποσταρισματων απο σενα"  :2funny:

αυτο ειπα και στην ον δε ροουντ χθες προχθες αλλα δεν απαντησε

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σε τι να απαντησω ρε φιλε? Στο οτι εχεις 56 ημερες παραμονη εδω μεσα και εχω 62?
Τις 6 ημερες που εχουμε διαφορα ειναι επειδη εχεις φαει ποσα μιουταρισματα???
Τι θα μου πεις για τον αριθμο τον ποστ? Εχεις λιγοτερα γιατι απο τα 3 χρονια που εισαι εγεγραμμενος
ποσα εισαι τα 2.5 εισαι με μιουτ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η παραμονη μας ειναι περιπου ιδια εδω μεσα.

Και δεν απανταω σε πραγματα που μπορειτε να βρειτε μονοι σας... και σε σενα και στην αλλη.

Που κολλαει αυτο τυπε? Εγω ειμαι απτο 2005 εδω μεσα. Κατι πρεπει να κανεις με τα μαθηματικα σου δεν παει αλλο. Mute φετος εφαγα μονο 2-3 απο το τραβελοφιλο το πουτανακι.

Τα παντα ειναι θεμα αναλογιας τυπε μου. 56 μερες σε 6 χρονια, εσυ 62 σε λιγοτερο απο 1.

Για το αλλο το post περι δουλειας, που εσυ δεν δουλευεις αλλα κοπροσκυλιαζεις και λες μαλακιες για "αν δουλευαν ολοι" κλπ κλπ βλεπω μοκο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
me βουλωσες τωρα...γαμωτο....δεν εχω τι να πω... :-

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα μεγεθη στην στατιστικη δεν ειναι μονο η μεση τιμη

ειναι και η διακυμανση... ειναι και η τυπικη αποκλιση... ετσι?

Μπες στο προφιλ σου να τα δεις και τα αλλα που μου το παιζεις

οτι βρηκες αντιμετρο να μου την πεις "Χουχου εχω λιγοτερο μεσο ορο ποσταρισματων απο σενα"  :2funny:

αυτο ειπα και στην ον δε ροουντ χθες προχθες αλλα δεν απαντησε

Αναλογια τυπε. Αναλογια.

Εγω και για εναμιση χρονο δεν εγραφα καθολου ειχα ξεχασει και τον κωδικο. Εσυ και στον υπνο σου εισαι λογκαρισμενος εδω μεσα και ποσταρεις κολλητα.

Μη συγκρινεις την πουτσα με τη βουρτσα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Που κολλαει αυτο τυπε? Εγω ειμαι απτο 2005 εδω μεσα. Κατι πρεπει να κανεις με τα μαθηματικα σου δεν παει αλλο. Mute φετος εφαγα μονο 2-3 απο το τραβελοφιλο το πουτανακι.

Τα παντα ειναι θεμα αναλογιας τυπε μου. 56 μερες σε 6 χρονια, εσυ 62 σε λιγοτερο απο 1.

Για το αλλο το post περι δουλειας, που εσυ δεν δουλευεις αλλα κοπροσκυλιαζεις και λες μαλακιες για "αν δουλευαν ολοι" κλπ κλπ βλεπω μοκο.
τωρα γτ τον ταραζεις; :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

απο τον σεπτεβριο του 2009 μεχρι τον Μαιο του 2011 ειναι λιγοτερο απο ενας χρονος?
περιμενεις να σου πω σε ποια επιχειρηση δουλευω εδω μεσα? Εχει καποιο νοημα?
Θα μου κοψεις μισθο? Εσυ εχεις πει οτι κοπροσκυλιαζεις φιλε και πληρωνεσαι οχι εγω.
Εγω εχω σταματησει να κανω κυρηγματα απλα λεω οτι σταματηστε να κραζετε τους πολιτικους γιατι φταιτε και εσεις , εμεις
ολοι μας. Αυτο ειπα... οσο για το αλλο ο αλλος μου ειπε " γιατι δεν βρισκεις γκομενα" και του απαντησα
δεν γυρισα εγω να κανω κυρηγμα σε κανεναν να μην βρισκει γκομενα και να καθεται να διαβαζει.
Διαβασε καλυτερα τα ποστ μου.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

σας χυνω ολους....

κρεμεστε απ τα τετοια μου  :-*

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
απο τον σεπτεβριο του 2009 μεχρι τον Μαιο του 2011 ειναι λιγοτερο απο ενας χρονος?
περιμενεις να σου πω σε ποια επιχειρηση δουλευω εδω μεσα? Εχει καποιο νοημα?
Θα μου κοψεις μισθο? Εσυ εχεις πει οτι κοπροσκυλιαζεις φιλε και πληρωνεσαι οχι εγω.
Εγω εχω σταματησει να κανω κυρηγματα απλα λεω οτι σταματηστε να κραζετε τους πολιτικους γιατι φταιτε και εσεις , εμεις
ολοι μας. Αυτο ειπα... οσο για το αλλο ο αλλος μου ειπε " γιατι δεν βρισκεις γκομενα" και του απαντησα
δεν γυρισα εγω να κανω κυρηγμα σε κανεναν να μην βρισκει γκομενα και να καθεται να διαβαζει.
Διαβασε καλυτερα τα ποστ μου.

Στην επιχειρηση του μπαμπα σου δουλευεις τυπε μου. Φαινεται. Δεν διαφερεις απο τους βολεμενους και διορισμενους με βυσμα.

Εγω κοπροσκυλιαζω και πληρωνομαι γιατι δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου, πιο υγιες το βρισκω απτο να με ταιζει και να με στεγαζει ο μπαμπας, και να κραζω τους αλλους που κανουν το ιδιο.

Τα ποσταρισματα σου τυπε ειναι γεματα αλαζονια και ξερολιαση, ειδικα απτη στιγμη που δεν διαφερεις σε τιποτα με αυτους που κραζεις μην τα γραφεις καν. Γιατι και εσυ βολεμενος εισαι, ενοικια δεη οτε νερα δεν εχεις, στην επιχειρηση του μπαμπα και της μαμας εισαι, ολα κομπλε. Κραξε λιγο το δημοσιο ειναι in.

Επισης, και παλι δεν συγκρινονται 6 χρονια με 2, εχεις σκισει την τσοχα εδω μεσα και νομιζεις οτι εισαι κουλ  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην επιχειρηση του μπαμπα σου δουλευεις τυπε μου. Φαινεται. Δεν διαφερεις απο τους βολεμενους και διορισμενους με βυσμα.

Εγω κοπροσκυλιαζω και πληρωνομαι γιατι δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου, πιο υγιες το βρισκω απτο να με ταιζει και να με στεγαζει ο μπαμπας, και να κραζω τους αλλους που κανουν το ιδιο.

Τα ποσταρισματα σου τυπε ειναι γεματα αλαζονια και ξερολιαση, ειδικα απτη στιγμη που δεν διαφερεις σε τιποτα με αυτους που κραζεις μην τα γραφεις καν. Γιατι και εσυ βολεμενος εισαι, ενοικια δεη οτε νερα δεν εχεις, στην επιχειρηση του μπαμπα και της μαμας εισαι, ολα κομπλε. Κραξε λιγο το δημοσιο ειναι in.

Επισης, και παλι δεν συγκρινονται 6 χρονια με 2, εχεις σκισει την τσοχα εδω μεσα και νομιζεις οτι εισαι κουλ  :2funny:

Οταν ρωτας καποιον κατι βασικο και δεν μπορει να στο απαντησει αν σου κακοφανει εισαι αλαζονας?
Αλαζονας εισαι οταν νομιζεις πως εισαι καλυτερος απο τον καθενα οχι οταν εισαι αυστηρος ,  εγω δεν ειπα κατι τετοιο
εμενα μου κανει εντυπωση που σε αυτο το μπουρδελο πρεπει να σπουδαζουν ολοι απο την στιγμη
που δεν το εχουν ορεξη. Γιατι οταν αφιερωνεις 10 ωρες στην γκομενα και 2 ωρες στο διαβασμα και αυτο σαν αγγαρεια
τοτε σημαινει πως κατι τρεχει . Οσο για τα οικογενειακα μου ενταξει δεν τα ξερεις... ουτε ξερεις αν εγω δινω απο τα λεφτα που παιρνω τα μισα για την διαμονη μου εδω μεσα επομενως αν δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας γιατι καποια μερα θα γινεις ρεζιλι. Οχι απο εδω μεσα αλλα απο εξω γιατι το χουι θα σου εχει μεινει και εξω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πλακα πλακα 21 μηνυματα ανα ημερα που εχω

ειναι οντως πολλα.... χανω πολυτιμο χρονο.

Οποτε ως προς αυτο ο αναλ εχει απολυτο δικιο.

Θα μειωθουν !  :rockon: :rockon: :rockon:

Και τον ευχαριστω για αυτη την επισημανση !!!!! Καλο μου κανει  :sunglasses:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οταν ρωτας καποιον κατι βασικο και δεν μπορει να στο απαντησει αν σου κακοφανει εισαι αλαζονας?
Αλαζονας εισαι οταν νομιζεις πως εισαι καλυτερος απο τον καθενα οχι οταν εισαι αυστηρος ,  εγω δεν ειπα κατι τετοιο
εμενα μου κανει εντυπωση που σε αυτο το μπουρδελο πρεπει να σπουδαζουν ολοι απο την στιγμη
που δεν το εχουν ορεξη. Γιατι οταν αφιερωνεις 10 ωρες στην γκομενα και 2 ωρες στο διαβασμα και αυτο σαν αγγαρεια
τοτε σημαινει πως κατι τρεχει . Οσο για τα οικογενειακα μου ενταξει δεν τα ξερεις... ουτε ξερεις αν εγω δινω απο τα λεφτα που παιρνω τα μισα για την διαμονη μου εδω μεσα επομενως αν δεν ξερεις καλυτερα να μην μιλας γιατι καποια μερα θα γινεις ρεζιλι. Οχι απο εδω μεσα αλλα απο εξω γιατι το χουι θα σου εχει μεινει και εξω.

Η αλαζονια δεν ειναι μονο απο ενα δυο ποστ. Ειναι απτη γενικοτερη σταση. Τελος παντων.

Οσο για τη διαμονη, οσα και να δινεις εξακολουθεις να μην εχεις πολλα εξοδα, απτην οικογενεια, στην οικογενεια πανε. Οποτε και εσυ εισαι καργα βολεμενος και μαλιστα με πολυ καλυτερο τροπο απο εναν δημοσιο υπαλληλο που κραζεις κιολας συνεχεια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πλακα πλακα 21 μηνυματα ανα ημερα που εχω

ειναι οντως πολλα.... χανω πολυτιμο χρονο.

Οποτε ως προς αυτο ο αναλ εχει απολυτο δικιο.

Θα μειωθουν !  :rockon: :rockon: :rockon:

Και τον ευχαριστω για αυτη την επισημανση !!!!! Καλο μου κανει  :sunglasses:

Μην το κανειs κι εσυ σαν τον εργαζομενο
"Ευχαριστω κυριε υπουργε που μου μειωσατε τον μισθο"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom