Μα αυτό ακριβώς ήθελε να τονίσει. Ότι οι πόθοι και τα πάθη δεν διέπονται από κανόνες.
αυτο το γνωριζουμε και χωρις να αναγνωσουμε το βιβλιο
Μα αυτό ακριβώς ήθελε να τονίσει. Ότι οι πόθοι και τα πάθη δεν διέπονται από κανόνες.
Σχόλιο του κουμπάρου μου( φανατικός Ελληναράς)= Ρε σύ , τί έχουν κάνει οι Ελληνίδες και γίνονται έτσι , σαν νάναι καταραμένες απο τον θεό !! Το κακό βέβαια είναι ότι διαφέρουν και στο μυαλό!!
βιλμακι γλυκό , :-* :-*, τι να τους κάνετε τους ψηλούς αφού το 80 % είστε αυτό που στην τοπική ορολογία ονομάζουμε κοντοπούτανα??Ναι ενω απο υψος οι ελληνεεεες
μεραααα.....τι λεμε;;;
ε μετα μετατραπηκε σε εμμονη κ ψιλοδολοφονικα ενστικτα με τη συγκαλυψη της καταστασης στη βενετια.
αρρωστο παθος.
μεραααα.....τι λεμε;;;
Ο όρος, ή άν θέλετε η λέξη "πάθος" δεν είναι τυχαία το πρώτο συνθετικό λέξεων ή όρων όπως : παθολογικό, παθογένεια, παθογόνος κ.λ.π.
Ναι ενω απο υψος οι ελληνεεεες
χχχμμμ...δυσκολο ....για τον Μαν, για ελλεεινιδες, για το Βαρουλκο, για εναν κουμπαρο, ε καπου ενδιαμεσα ηθικολογει ο μητσος κ κλεινει το ματι. διαλεγεις κ παιρνεις!
πολλες εβαλες...εγω ψηλες κ κανονικες βλεπω συνεχεια...βιλμακι γλυκό , :-* :-*, τι να τους κάνετε τους ψηλούς αφού το 80 % είστε αυτό που στην τοπική ορολογία ονομάζουμε κοντοπούτανα??
βιλμακι γλυκό , :-* :-*, τι να τους κάνετε τους ψηλούς αφού το 80 % είστε αυτό που στην τοπική ορολογία ονομάζουμε κοντοπούτανα??
Καλή σας εσπέρα μπιζουδάκι μου.
Εγω βλεπω κοντουλες με δωδεκαποντα (οχι οτι με χαλανε)πολλες εβαλες...εγω ψηλες κ κανονικες βλεπω συνεχεια...
τωρα αν πω, οτι δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι, δε θα φανει περιεργο ε?
Λουυυτσε μουυυ :-*
Ανηκω στο γαμημενο 20% που αν κυκλοφορησει με τακουνι 12ποντο φτανει 1,95
και πιστεψε με αντρες μετριοι(εμφανισιακα ) και πανω ανω του 1,85 δεν υπαρχουν πολλοι >
Καθόλου. Άλλωστε η ταινία "χάνει" σε σχέση με το βιβλίο. Εμμένει πολύ στο ομοφυλοφιλικό και στο δολοφονικό στοιχείο. Ο σκηνοθέτης τα θεώρησε πιο "πιασάρικα".
για σένα το πιστεύω και μπορεί να να σε εξαιρέσω από την μάζα <αστέρι> μου/μαςΛουυυτσε μουυυ :-*
Ανηκω στο γαμημενο 20% που αν κυκλοφορησει με τακουνι 12ποντο φτανει 1,95
και πιστεψε με αντρες μετριοι(εμφανισιακα ) και πανω ανω του 1,85 δεν υπαρχουν πολλοι >
Καλησπερα μεσιεεε αγιιιεεε