lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ειπα ναι ηταν βρεφος!παιδακι...Και σενα τι σε νοιαζε? Αφου τα θελε ο κωλος της!
Τοσο πολυ πια εμοιαζε με 13?
ειπα ναι ηταν βρεφος!παιδακι...Και σενα τι σε νοιαζε? Αφου τα θελε ο κωλος της!
Τοσο πολυ πια εμοιαζε με 13?
Tύπε το ίδιο πρόβλημα έχω κ γω πάντως...ή θα μοιάζει 13 ή θα μοιάζει με ελέφαντα....
ειπα ναι ηταν βρεφος!παιδακι...
Ρε τύπε ντάξει μπορεί να είμαστε κ ψώνια που βαρεθήκαμε ό,τι να'ναι όπως να'ναι απλά κ μόνο για την πράξη δεν ξέρω...τι περιμενετε να πηδηξετε δεν εχω καταλαβει ακομη
και νιωθετε και αδικημενοι μετα.
να σου μιλησω λιγο σοβαρα τωρα.η κοπελιτσα ηταν ανηλικη.και ο κωλος της να τα ηθελε υπαρχει και ο νομος.τι του λες του παιδιου τοση ωρα?τι περιμενετε να πηδηξετε δεν εχω καταλαβει ακομη
και νιωθετε και αδικημενοι μετα.
μπες κοσμοτσατ(οχι τωρα)...θα στην πεσει στανταρ...δικαιολογιες... στειλε φωτο !!!
16 ηταν ,νομικα ολα καλα ειναι.μλκιες λεςνα σου μιλησω λιγο σοβαρα τωρα.η κοπελιτσα ηταν ανηλικη.και ο κωλος της να τα ηθελε υπαρχει και ο νομος.τι του λες του παιδιου τοση ωρα?
απο ποτε η ενηλικιωση γινεται στα 16?κατι μου διαφευγει?μονο διπλωμα για παπι μπορεις να βγαλεις κι αυτο με τη συναινεση των γονιων16 ηταν ,νομικα ολα καλα ειναι.μλκιες λες
Ντάξει παίζουν πολλά...αν είσαι 18 είναι κομματάκι δύσκολο να θεωρηθεί παιδεραστία να πας με 16 κ ας ισχύει τυπικά.απο ποτε η ενηλικιωση γινεται στα 16?κατι μου διαφευγει?μονο διπλωμα για παπι μπορεις να βγαλεις κι αυτο με τη συναινεση των γονιων
απο ποτε η ενηλικιωση γινεται στα 16?κατι μου διαφευγει?μονο διπλωμα για παπι μπορεις να βγαλεις κι αυτο με τη συναινεση των γονιων
Υπάρχουν κάτι βίτσια εκεί έξω...
Ρε τύπε ντάξει μπορεί να είμαστε κ ψώνια που βαρεθήκαμε ό,τι να'ναι όπως να'ναι απλά κ μόνο για την πράξη δεν ξέρω...
να σου μιλησω λιγο σοβαρα τωρα.η κοπελιτσα ηταν ανηλικη.και ο κωλος της να τα ηθελε υπαρχει και ο νομος.τι του λες του παιδιου τοση ωρα?
δε σε πιανω αγορι μου.εξηγησε το μου.κατω απο 18 εισαι ανηλικος.που κανω λαθος?
:-* :-* :-*δε σε πιανω αγορι μου.εξηγησε το μου.κατω απο 18 εισαι ανηλικος.που κανω λαθος?
ΥΓεγω σκατο σου μιλαω ευγενικα.μην τα παρω
Εεε σόρρυ αλλά δεν μπορώ να καταπίνω ό,τι να'ναι από εκεί έξω...απλά για λίγο σεξ...άλλο αν προκύψουν κ άλλοι λόγοι...ε φιλε... αμα εισαι ψωνιο..... λυπαμαι αλλα για να γινεις καλος στις γκομενες
θα πρεπει να εισαι χαραμοφαης και να ασχολεισαι ολη μερα με δαυτες
ετσι ειναι θα συμφωνησω.αλλα μπορει να εχει καποιος μπερδεματα με τους γονεις της.δεν ξερεις καμια φορα.Ντάξει παίζουν πολλά...αν είσαι 18 είναι κομματάκι δύσκολο να θεωρηθεί παιδεραστία να πας με 16 κ ας ισχύει τυπικά.
Εεε σόρρυ αλλά δεν μπορώ να καταπίνω ό,τι να'ναι από εκεί έξω...απλά για λίγο σεξ...άλλο αν προκύψουν κ άλλοι λόγοι...
4-5 χυλόπιτες έριξα φέτος κ 2-3 πρέπει να έφαγα...μαλάκας πιθανόν...
ετσι ειναι θα συμφωνησω.αλλα μπορει να εχει καποιος μπερδεματα με τους γονεις της.δεν ξερεις καμια φορα.
δε σε πιανω αγορι μου.εξηγησε το μου.κατω απο 18 εισαι ανηλικος.που κανω λαθος?
ΥΓεγω σκατο σου μιλαω ευγενικα.μην τα παρω