Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δημιουργια κοσμου για φιγουρα σε παρθενα κορη..The Boy
για να μην ξεχνιομαστε με τις ελλεεινιδες

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
α νταξ, αυτά τα κατάλαβα, είπα μήπως έχασα κάνα ξεμάλλιασμα

Οκ το παραδεχομαι.. με τρωει ο κωλος μου και ασχολουμαι ακομα, αλλα κωλος ειναι που θα παει θα σταματησει η φαγουρα :).

Θα θελα πολυ να σε ρωτησω απο που το καταλαβες εσυ οτι την επεσα εγω σε καποιο νικ απο εδω??? δε διαβασες καθολου τι εγραψα σε προηγουμενα ποστ για την αποψη μου πανω σε αυτα τα θεματα ? 4-5 ποστ ολα κι ολα και οχι με 5 λεξεις, μεγαλα . επειδη σου μετεφερε καποιος την ερμηνεια του εσυ επρεπε να την αποδεχτεις καλη μου  ?

Με ολη μου την ειλικρινεια ασχοληθηκα γιατι ειδα ενα ποστ στο οποιο μια υποτιθεμενη ψηλη ενιωθε ασχημα για το υψος της .. και απο λυπηση θες ? το πατρικο ενστικτο θες ?της απαντησα.

μετα ειδα ενα πεσιμο και ηθελα να βαλω μερικα πραγματα στη θεση τους. δεν με πειραζει ουτε το βρισιμο ουτε η ειρωνια. ειναι το οπλο του ανασφαλη ανθρωπου να υποβιβαζει χωρις να παραθετει επιχειρηματα

Το οτι μιλαω ευγενικα και δεν βριζω απο οτι φαινεται παρερμηνευτικηκε. στην πραγματικοτητα η θεση μου και ο χαρακτηρας μου δεν ειναι του στυλ να προσεγγισω ενα νικ ? απο νετ το μονο που εχω κανει ειναι να βρω παλιες συμμαθητριες απο το facebook τις οποιες ηξερα και με ηξεραν και να γινει οτι γινει. σαν ξεπετες μιας και η πραγματικη σχεση ειναι μονο με πρωην ΕΣΣΔ . τωρα που ειμαι ακομα νεος.

Και αλλη μια ερωτηση. μηπως ειστε πιτσιρικια 16χρονα ? αν ναι πολυ μαρεσει γιατι τα λογια μου εχουν τρελη περαση σε πιτσιρικια ( ΟΧΙ ερωτικα αλλα συμβουλευτικα )
ειναι δυνατον η ευγενεια να ερμηνευεται ετσι ? τεσπα. μεγαλωνοντας η  εφοσον αποκτησετε εμπειριες θα τον θυμηθειτε εκεινον τον περιεργο τυπο με το μπουρδελικο νικ Πινκ ΦΛοιντ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οκ το παραδεχομαι.. με τρωει ο κωλος μου και ασχολουμαι ακομα, αλλα κωλος ειναι που θα παει θα σταματησει η φαγουρα :).

Θα θελα πολυ να σε ρωτησω απο που το καταλαβες εσυ οτι την επεσα εγω σε καποιο νικ απο εδω??? δε διαβασες καθολου τι εγραψα σε προηγουμενα ποστ για την αποψη μου πανω σε αυτα τα θεματα ? 4-5 ποστ ολα κι ολα και οχι με 5 λεξεις, μεγαλα . επειδη σου μετεφερε καποιος την ερμηνεια του εσυ επρεπε να την αποδεχτεις καλη μου  ?

Με ολη μου την ειλικρινεια ασχοληθηκα γιατι ειδα ενα ποστ στο οποιο μια υποτιθεμενη ψηλη ενιωθε ασχημα για το υψος της .. και απο λυπηση θες ? το πατρικο ενστικτο θες ?της απαντησα.

μετα ειδα ενα πεσιμο και ηθελα να βαλω μερικα πραγματα στη θεση τους. δεν με πειραζει ουτε το βρισιμο ουτε η ειρωνια. ειναι το οπλο του ανασφαλη ανθρωπου να υποβιβαζει χωρις να παραθετει επιχειρηματα

Το οτι μιλαω ευγενικα και δεν βριζω απο οτι φαινεται παρερμηνευτικηκε. στην πραγματικοτητα η θεση μου και ο χαρακτηρας μου δεν ειναι του στυλ να προσεγγισω ενα νικ ? απο νετ το μονο που εχω κανει ειναι να βρω παλιες συμμαθητριες απο το facebook τις οποιες ηξερα και με ηξεραν και να γινει οτι γινει. σαν ξεπετες μιας και η πραγματικη σχεση ειναι μονο με πρωην ΕΣΣΔ . τωρα που ειμαι ακομα νεος.

Και αλλη μια ερωτηση. μηπως ειστε πιτσιρικια 16χρονα ? αν ναι πολυ μαρεσει γιατι τα λογια μου εχουν τρελη περαση σε πιτσιρικια ( ΟΧΙ ερωτικα αλλα συμβουλευτικα )
ειναι δυνατον η ευγενεια να ερμηνευεται ετσι ? τεσπα. μεγαλωνοντας η  εφοσον αποκτησετε εμπειριες θα τον θυμηθειτε εκεινον τον περιεργο τυπο με το μπουρδελικο νικ Πινκ ΦΛοιντ
Σιγα μην απολογηθεις κιολας !!!!!!

Ολα παρερμηνευονται οπως τους βολευει για να νιωσουν λιιιιιιιγο καλυτερα ...
Μην μασας και κανε οτι γουσταρεις οπως γουσταρεις και νιωθεις ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

9.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σιγα μην απολογηθεις κιολας !!!!!!

Ολα παρερμηνευονται οπως τους βολευει για να νιωσουν λιιιιιιιγο καλυτερα ...
Μην μασας και κανε οτι γουσταρεις οπως γουσταρεις και νιωθεις ...

------------------------------------------------------------------------------------------------> :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Θα θελα πολυ να σε ρωτησω απο που το καταλαβες εσυ οτι την επεσα εγω σε καποιο νικ απο εδω??? δε διαβασες καθολου τι εγραψα σε προηγουμενα ποστ για την αποψη μου πανω σε αυτα τα θεματα ? 4-5 ποστ ολα κι ολα και οχι με 5 λεξεις, μεγαλα . επειδη σου μετεφερε καποιος την ερμηνεια του εσυ επρεπε να την αποδεχτεις καλη μου  ?

ειναι δυνατον η ευγενεια να ερμηνευεται ετσι ? τεσπα. μεγαλωνοντας η  εφοσον αποκτησετε εμπειριες θα τον θυμηθειτε εκεινον τον περιεργο τυπο με το μπουρδελικο νικ Πινκ ΦΛοιντ

στοργικη πατρικη φιγουρα ftw :rockon:
καταλαβες μαλακω μπουμπ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ρε εδω λεει με λυπαται  :o :o :o

... και εγω που νομιζα θα βγαλω γκομενο απ το μπου να μ κερναει τους καφεδες  :rolleyes:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

και έαν ον τόπικ (για το ξεκάρφωμα :grin: ) :

η κλασική ελεεινίδα θα παραγγείλει διπλά πιτόγυρα, τυροκαυτερές, λουκάνικα, παϊδάκια κτλ,
και όταν στο τέλος ο σερβιτόρος ρωτήσει τι θα πιείτε, εκείνη θα απαντήσει με εντελώς
φυσιολογικό τόνο: μια κόκα κόλα λάιτ :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
είσαι ακόρεστη ε; :zfuck:
αυτη ειμαι  :sunglasses: .
και έαν ον τόπικ (για το ξεκάρφωμα :grin: ) :

η κλασική ελεεινίδα θα παραγγείλει διπλά πιτόγυρα, τυροκαυτερές, λουκάνικα, παϊδάκια κτλ,
και όταν στο τέλος ο σερβιτόρος ρωτήσει τι θα πιείτε, εκείνη θα απαντήσει με εντελώς
φυσιολογικό τόνο: μια κόκα κόλα λάιτ :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :jerking:
εμενα οι γκομενοι που τους εκμεταλευομαι οικονομικα δε με πανε ποτε σε ταβερνες τετοιου τυπου ....  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
τσιμπα το γουρουνοπουτσι τωρα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom