Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πριν 4 χρονια ημουν 1,81 ...
εχω παρει σιγουρα κ αλλο υψος ... αρα 1,83 ....
αλλα ολοι μ λενε πως μαλλον ειμαι παραπανω ...
δεν θελω να το πιστεψω ...  :'(
ειμαι 1,83 και τελος . :'(

xaxaxaxaxa

καμηλοπαρδαλη... λελεκι χαχαχαχα  :(

αυτα τα σχολια με εκαναν πριν 15 ετη να επισκεφθω εναν ενδοκρινολογο με τον οποιο συζητησαμε να παρω κοκτειλ αυξητικης, τεστοστερονης και καποιων αλλων ορμονων για να σταματησω τοτε που ημουν 12 (83 γεννηθεις) στο 1.89......
Ο ορθοπεδικος που επισκεφτηκα μου προτεινε να μου αφαιρεσει καποιους χονδρους απο τα γονατα ετσι ωστε να χασω 6-8 εκατοστα.
Τοσο κομπλεξ μου ειχαν δημιουργησει διαφορα παιδια τοτε..

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Σημερα εχω σταματησει στο 1.96/97 χωρις παπουτσια αρα καπου στα 2.00 και νιωθω αρχοντας. γυμναζομαι και περναω για αθλητης αλλα καμια σχεση και ολα καλα...

Εχω και ξαδερφες σε αυτο το υψος...

χαλαρωσε καλη μου.. γιατι εφοσον εισαι ειλικρινης αντιλαμβαανομαι οτι νιωθεις ψιλοασχημα. ειναι πλεονεκτημα το υψος. για λιγους !!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
xaxaxaxaxa

καμηλοπαρδαλη... λελεκι χαχαχαχα  :(

αυτα τα σχολια με εκαναν πριν 15 ετη να επισκεφθω εναν ενδοκρινολογο με τον οποιο συζητησαμε να παρω κοκτειλ αυξητικης, τεστοστερονης και καποιων αλλων ορμονων για να σταματησω τοτε που ημουν 12 (83 γεννηθεις) στο 1.89......
Ο ορθοπεδικος που επισκεφτηκα μου προτεινε να μου αφαιρεσει καποιους χονδρους απο τα γονατα ετσι ωστε να χασω 6-8 εκατοστα.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Σημερα εχω σταματησει στο 1.96/97 χωρις παπουτσια αρα καπου στα 2.00 και νιωθω αρχοντας. γυμναζομαι και περναω για αθλητης αλλα καμια σχεση και ολα καλα...

χαλαρωσε καλη μου.. γιατι εφοσον εισαι ειλικρινης αντιλαμβαανομαι οτι νιωθεις ψιλοασχημα. ειναι πλεονεκτημα το υψος. για λιγους !!!!

ασε ασε, κι εγω κατι τετοια επινα κ εμεινα στουμπος :2funny:

μη γελας πολυ σπαει το δερμα και κανεις ρυτιδες :grin:

να φας σκατα χαχα μ'εχει πιασει νευρικο :P

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ρε ελλεηνιδες τη φλωροστρακια ποσταρετε αυτα ειναι τα προτυπα σας?
sorry βρε συ ...
θα προτιμησω κατι σε λαδωμενο μαλλακι με μπολικη μπιχλα , πρεζα και καφριλα την επομενη φορα  :grin:
xaxaxaxaxa

καμηλοπαρδαλη... λελεκι χαχαχαχα  :(

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Καλε εγω δεν σκεφτομαι να κανω τιποτα τετοιο ...
Αλλα κατι λιγο πιο ανθρωπινο ... πιο γυναικειο ... καπως ... 1,75 ... σιγουρα θα το προτιμουσα  :( :-

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
sorry βρε συ ...
θα προτιμησω κατι σε λαδωμενο μαλλακι με μπολικη μπιχλα , πρεζα και καφριλα την επομενη φορα  :grin:
Αλλα κατι λιγο πιο ανθρωπινο ... πιο γυναικειο ... καπως ... 1,75 ... σιγουρα θα το προτιμουσα  :( :-

Ενα καλο που εχουν οι ψηλες γυναικες ειναι οτι εχουν διπλα τους ΣΥΝΗΘΩΣ, ακομπλεξαριστους αντρες.

Γιατι οι περισσοτεροι το παιζουν γαμαουα και ιστορια αλλα κολλανε να σταθουν διπλα σε ψηλοτερη τους γκομενα. Τους μικραινει ο αντρισμος.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
ασε ασε, κι εγω κατι τετοια επινα κ εμεινα στουμπος :2funny:

εσεις εχετε και τα γυναικολογικα σας ρε γαμωτο...  

και οι κοντες εχουν τη χαρη τους , και ξερεις ποια ειναι η πλακα ?

ακριβως επειδη ο ψηλος ειναι αυτο που θαυμαζουν γουσταρουν τρελα ψηλους και τους καταφερνουν ακριβως γιατι οι ψηλες με το που βλεπουν καποιον ψηλοτερο τους κομπλαρουν τοσο πολυ παθαινουν μπλακαουτ θα ελεγα και χανουν πολυτιμο χρονο !!!  Γαμωτο και εκει οι παλιο ρωσιδες ψηλες κοντες ειναι "αλλου" κανενα κομπλεξ , τιποτα. ολα νορμαλ .

Γενικα στην ελλαδα οι ψηλοι ανθρωποι ενω δεν θα επρεπε απαξιωνονται σχεδον ρατσιστικα εξ αιτιας των διαφορων συμπλεγματων και ανασφαλειων που εχουν διαφοροι(οχι ολοι)

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πριν 4 χρονια ημουν 1,81 ...
εχω παρει σιγουρα κ αλλο υψος ... αρα 1,83 ....
αλλα ολοι μ λενε πως μαλλον ειμαι παραπανω ...
δεν θελω να το πιστεψω ...  :'(
ειμαι 1,83 και τελος . :'(

Eλα ρε συ και δεν βρισκουμε ευκολα γυναικα στα μετρα μας...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ενα καλο που εχουν οι ψηλες γυναικες ειναι οτι εχουν διπλα τους ΣΥΝΗΘΩΣ, ακομπλεξαριστους αντρες.

Γιατι οι περισσοτεροι το παιζουν γαμαουα και ιστορια αλλα κολλανε να σταθουν διπλα σε ψηλοτερη τους γκομενα. Τους μικραινει ο αντρισμος.
:thumbsup:
εσεις εχετε και τα γυναικολογικα σας ρε γαμωτο...  

και οι κοντες εχουν τη χαρη τους , και ξερεις ποια ειναι η πλακα ?

ακριβως επειδη ο ψηλος ειναι αυτο που θαυμαζουν γουσταρουν τρελα ψηλους και τους καταφερνουν ακριβως γιατι οι ψηλες με το που βλεπουν καποιον ψηλοτερο τους κομπλαρουν τοσο πολυ παθαινουν μπλακαουτ θα ελεγα και χανουν πολυτιμο χρονο !!!  Γαμωτο και εκει οι παλιο ρωσιδες ψηλες κοντες ειναι "αλλου" κανενα κομπλεξ , τιποτα. ολα νορμαλ .

Γενικα στην ελλαδα οι ψηλοι ανθρωποι ενω δεν θα επρεπε απαξιωνονται σχεδον ρατσιστικα εξ αιτιας των διαφορων συμπλεγματων και ανασφαλειων που εχουν διαφοροι(οχι ολοι)

Ειμαι ψηλη με ψυχολογια κοντης εγω  :sunglasses:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
sorry βρε συ ...
θα προτιμησω κατι σε λαδωμενο μαλλακι με μπολικη μπιχλα , πρεζα και καφριλα την επομενη φορα  :grin:
η εισαι ανωμαλη true φετιχιστρια που γουσταρει λατεξ ντρογκες σαδομαζο  η μουφα συντηριτικια wannabe φετιχιστρια..χαχαχαχαχαχαααααα

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
sorry βρε συ ...
Αλλα κατι λιγο πιο ανθρωπινο ... πιο γυναικειο ... καπως ... 1,75 ... σιγουρα θα το προτιμουσα  :( :-

Θελεις πολυ ξυλο...  :)

ειναι εντελως ανθρωπινο το υψος σου.. και 2 μετρα να ησουν παλι θα ησουν ενας φυσιολογικος ανθρωπος. θα σου εκανε καλο λιγη παρεα μαζι μου οσον αφορα το κομματι του υψους αλλα και της αυτοπεποιθησης. η αποψη σου οσον αφορα το υψος ειναι περα για περα παραλογη και σου την εχουν επιβαλλει ... ακου 1,75.. 1 85 βρε χαζο, και οποιος δεν αντεχει να παρει zantac ;)

Και δες το και απο την αλλη, εισαι ξεχωριστη , δεν σε κανει να νιωθεις ομορφα αυτο ? ποσο χρονων εισαι καλε ? δεν ξερω αν δεν θες εδω, τοτε με pm

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

ααααα εντααααξει ρε συ ... 1,97 ... σιγα ...
εδω κανουμε αμαν να βρουμε γκομενο ανω του 1,75 ... πλακα μα κανεις μεσιε   ? :2funny:
:sunglasses: :sunglasses:
εγω μονο για πλει μεικερ κανω :grin:

Εσενα ο θεος σε προικισε αλλιως μπιουτιφουλ μποι  :sunglasses:
κι εγω κοντη με αυτοπεποιθηση ψηλης :cool2:

:tooth:
:2funny: :2funny: :2funny:
Ετσιιιιιιιιι  Ετσιιιιιιιιιιι  :sunglasses:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ααααα εντααααξει ρε συ ... 1,97 ... σιγα ...
εδω κανουμε αμαν να βρουμε γκομενο ανω του 1,75 ... πλακα μα κανεις μεσιε   ? :2funny:
Εσενα ο θεος σε προικισε αλλιως μπιουτιφουλ μποι  :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσιιιιιιιιι  Ετσιιιιιιιιιιι  :sunglasses:

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα εγω ειμαι 30 και οταν τελειωνα το σχολειο θυμαμαι ειμασταν πολλα ψηλα παιδια. Και γενικα δεν θα ελεγα πως ειναι δυσκολο να βρεις ψηλο αντρα. Ψηλη γυναικα ναι δεν βρισκεις ευκολα. Προσωπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα,οσο ψηλη και αν ηταν η κοπελα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αααααχαχαχα αχαχαχα
κοιτα πεσιμο ο αλλος :2funny: