loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σορρυ... :'(Ανορθόγραφη, ο πίτσι έγραφε το "χυ" με "ι"![]()
σορρυ... :'(Ανορθόγραφη, ο πίτσι έγραφε το "χυ" με "ι"![]()
Άμα συνεχίσετε λίγο ακόμα θα γράφουν χιου τζάκμαν στο γκουκλ και θα βγαίνει το μπουρδέλα πρώτο πρώτο..
Θα μας κρεμάσουν κουδούνια ρεεεε!!!
ηρεμα γιατι δεν θα σου μεινει τιποτα στο τελος.....και η βιλμα μετα τη μητρα της ... ξεριζωνει το στομαχι της ....![]()
ειμαστε ον τοπικ.ελλεεινιδες κ τα αθλια γουστα τους.σε ολα τους αθλιες οι πατσαβουρες.Άμα συνεχίσετε λίγο ακόμα θα γράφουν χιου τζάκμαν στο γκουκλ και θα βγαίνει το μπουρδέλα πρώτο πρώτο..
για ολα υπαρχει πρωτη φορα ....αααααααααχχχχχχχχχχχχχχ
κριστιαν μπειλ, τζακμαν, μπαρδεμ
κ για πρωωωτη φορα συμφωνω με αβραμη!! ο albarn apo blur ηταν κουκλος, κουυυκλος![]()
καλα το πας,αρχιζω και σε συμπαθωειμαστε ον τοπικ.ελλεεινιδες κ τα αθλια γουστα τους.σε ολα τους αθλιες οι πατσαβουρες.
ειμαστε ον τοπικ.ελλεεινιδες κ τα αθλια γουστα τους.σε ολα τους αθλιες οι πατσαβουρες.
μολις φτασεις 1,75-1,78 σταματα ..... ;)σσσσσςςςςςςς ......
τοσο θα λεμε απο δω κ περακαι γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
![]()
![]()
![]()
Άμα συνεχίσετε λίγο ακόμα θα γράφουν χιου τζάκμαν στο γκουκλ και θα βγαίνει το μπουρδέλα πρώτο πρώτο..
εγω αμα την εχει γαμησει ο δημητρακης ο πορνομεταναστηςΕγώ θα τη ρωτήσω αν είναι στριπτηζού![]()
γιατι τα λες αυτα?
μολις εξασφαλισες οτι θα σου ρθουνε 20 πμ ταυτοχρονα που θα σε ρωτανε αμα οντως εισαι Ρωσσιδα![]()
Και μου ήθελες και πρωτιά στο thread με τα ειδύλλια...Ου να μου χαθείς
PS:
Αλήθεια, τί θέση πήραμε στην ψηφοφορία;
δεν γαμαει αυτος....τουλαχιστον γυναικες....εγω αμα την εχει γαμησει ο δημητρακης ο πορνομεταναστης![]()
Πριν 4 χρονια ημουν 1,81 ...μολις φτασεις 1,75-1,78 σταματα ..... ;)![]()
υπαρχουν και τα μετραΠριν 4 χρονια ημουν 1,81 ...
εχω παρει σιγουρα κ αλλο υψος ... αρα 1,83 ....
αλλα ολοι μ λενε πως μαλλον ειμαι παραπανω ...
δεν θελω να το πιστεψω ... :'(
ειμαι 1,83 και τελος . :'(
ελενη εσυ;![]()
![]()
υπαρχουν και τα μετρα![]()
κατουρα και λιγο μαστερακοφιλε θεσσαλε αμα δεις κανα τυπο να τον λενε τζιελ πες του οτι ψαχνω να τον γαμησω![]()
![]()
![]()
![]()