kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το να κυκλοφορεις 24/7 με τακουναρες μου βγαζει μια ανασφαλεια...
αγουρίδες είναι...
το να κυκλοφορεις 24/7 με τακουναρες μου βγαζει μια ΚΑΥΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ...
Εντάξει,το πιασα το υποννοούμενο....αλλά είμαι πολύ καλύτερος από κάτι μαλάκες με μούσια που βρωμάνε ιδρώτα...άντε τον πούλο τώρα,πάρε και καμιά κρεατίνη να φτιάξεις σώμα.....άντε...ΑΝΤΕ
Εσύ είσαι πιο ψηλή από μένα....
για ποσταρε κανα καλογουστο μιστερ![]()
εγω αγαπω ψηλοτακουνα για 2 λογους ....καλα μη τα ισοπεδωνεις και ολα!!!!εχει και θεικες γοβαρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολα ειναι ωραια αλλα στην ωρα τους.
παντως πιστευω οτι η κανονικη διασταση του ποδιου φαινεται με το φλατ...
δλδ η τακουναρα σε αδυνατιζει κ σε ψηλωνει...
εμενα μου βγαζει γκομενα που δεν ανοιγει ποτε το πορτοφολι της και ψηφιζει ΝΔ η ΛΑΟΣ....βασιλοκοκκονα,.,,το να κυκλοφορεις 24/7 με τακουναρες μου βγαζει μια ανασφαλεια...
Ξέρει και την κρεατίνη η ντροπή των ζώων
μια οπτικη που ομολογω δεν ειχα σκεφτει καυλα....εμενα μου βγαζει γκομενα που δεν ανοιγει ποτε το πορτοφολι της και ψηφιζει ΝΔ η ΛΑΟΣ....βασιλοκοκκονα,.,,![]()
εγω αγαπω ψηλοτακουνα για 2 λογους ....
1. μισω τις πατουσες ...![]()
1.εγω τους αστραγαλους δε συμπαθω... οχι ενταξει...τους συμπαθω....εγω αγαπω ψηλοτακουνα για 2 λογους ....
1. μισω τις πατουσες ...
2. δεν μπορω να τα φοραω συχνα ... :'(
η αναρχικη γκομενα θα σου πει μωρο μου δεν χρειαζετε να βγουμε εξω παμε σπιτι να γαμηθουμε.....χαχαχαααμια οπτικη που ομολογω δεν ειχα σκεφτει καυλα....
θενξ φορ ιτ...
Και να φας μια σπρωξιά ένω φοράς τις τακουνάρες.....σωριάζεσαι κάτω.....![]()
ΕΛΕΟΣ...........είναι σαν να μισείς το ψωμί![]()
εσύ τις πατούσες τις βουτάς στην σαλάτα;![]()
Πατάω τις τομάτες με τις πατούσες μου,ξεκάλτσωτες,για να γίνουν πολτός,και μετά της βάζω στα μακαρόνια![]()
:ιμοτικον να ξερναει στη μαπα του κιθαρα:ΕΛΕΟΣ...........είναι σαν να μισείς το ψωμί![]()
1.εγω απλα θελω να ειναι αδυνατοι ... :-1.εγω τους αστραγαλους δε συμπαθω... οχι ενταξει...τους συμπαθω....
2.σορρυ.... :-
μην μου πεις ότι είναι δικιά σου η γνωστή επιχείρηση που πουλάει κεμπάπ αλεσμένο από γυμνές πατούσες πακιστανών;![]()
:ιμοτικον να ξερναει στη μαπα του κιθαρα:
γουτσου!1.εγω απλα θελω να ειναι αδυνατοι ... :-
2.αστααα ... :'(