Επισκέπτης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρέψου!!!!!! >![]()
Συγγνώμη....αλλά ποιο το πρόβλημα σου εσένα;;;; Γιατί επιμένεις ότι δεν είμαι από Αθήνα;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρέψου!!!!!! >![]()
Ωραία....να της την πέσουν τότε αν έχουν τα κότσια.....να μη μένουν μόνο στο κοίταγμα.....έλατε ρε....δείξτε πόσο άνδρες είστε..... ;)
Ας το πει πιο σωστά....στην Ελλάδα έρχονται οι -ΗΛΙΘΙΕΣ- τουρίστριες γιατί γουστάρουν ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ του Έλληνα
So what ?????
Σε ενδιαφέρει να κάνεις φιλοσοφική συζήτησε με τη γκόμενα;;;;
Οι περισσότερες από τις "ηλίθιες" τουρίστριες που λες
κάνουν τις ανδρικές ψωλές πολύ σκληρότερες+μακρύτερες από τη μέση συνομίληκη τους ελληνίδα.
Πως αποδεικνύεται αυτό;;;
Ο Ελληνας γαμάει ελληνίδες στην ελλάδα , που δεν έχει άλλη επιλογή.
Έχεις δει κανέναν έλληνα που ζει στο εξωτερικό να ασχολείται με ελληνίδες;;;;;;;;;;
Ξεσκίζονται με τις ξένες εκεί.
Από την άλλη πλευρά ....
ΈΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΞΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ;;;;
Όσες ελληνίδες έχουν γκόμενο έλληνα, συνήθως τον έφεραν από την ελλάδα
και εκεί το πιθανότερο είναι να τον χάσουν τις πρώτες μέρες/βδομάδες
γιατί θα του κάτσει χωρίς καμία προσπάθεια κάποια ΜΟΥΝΑΡΑ
για την οποία στην ελλάδα θα έπρεπε να είχε ... porsche ...
Σκληρή αλήθεια , αλλά αλήθεια ...
Οπότε τώρα μπορούν να χύσουν το δηλητήριό τους οι ελληνίδες κόμπρες.
1) Με την τουρίστρια,δε θα έκανα φιλοσοφική συζήτηση,αλλά θα την ξεναγούσα στην Αθήνα να δει τα αξιοθέατα......δε θα τη γαμούσα κιόλας.....έχουμε και κάποιο επίπεδο....
Εμένα έτσι μου λένε πάντωςτα γκομενακια το καλοκαιρι ερχονται για τα αξιοθεατα τς Ελλαδας λες?
προς την αγνωστη Ελεληνιδα...
μωρη
εισαι ομορφη? ΟΧΙ
εχεις ωραιο σωμα? ΟΧΙ
εχεις ωραιους τροπους? ΟΧΙ
ξερεις να γαμιεσαι? ΟΧΙ
εχεις μηπως λεφτα? ΟΧΙ
ξερεις να στεκεσαι διπλα στον αντρα σου? ΟΧΙ
νοιαζεσαι γιαυτον? ΟΧΙ
θα πηγαινες με κανεναν φτωχο? ΟΧΙ
εισαι πιστη? ΟΧΙ
εχεις λογικες απαιτησεις? ΟΧΙ
ξερεις τι σου γινεται? ΟΧΙ
τοτε πως στο διαολο μωρη μπαζολα εχεις τη μυτη στο φεγγαρι?????? Ποια νομιζεις οτι εισαι μωρη φτωχια βλαχαρα τελευταια??? Ξεκαβαλα λεμεεεεε και κοιτα να παρακαλας για να γαμηθεις γιατι αυτη ειναι η αξια σου!!!
Ζητω οι Ρωσσιδες! Ζητω οι Λευκορωσσιδες! Ζητω οι Τσεχες!![]()
![]()
![]()
![]()
τα γκομενακια το καλοκαιρι ερχονται για τα αξιοθεατα τς Ελλαδας λες?
1) Με την τουρίστρια,δε θα έκανα φιλοσοφική συζήτηση,αλλά θα την ξεναγούσα στην Αθήνα να δει τα αξιοθέατα......δε θα τη γαμούσα κιόλας.....έχουμε και κάποιο επίπεδο....
2) Στο εξωτερικό,λογικό είναι ο Έλληνας να γαμάει ξένες,γιατί ας πούμε στη Γερμανία οι περισσότερες θα είναι Γερμανίδες,στην Ολλανδία θα είναι Ολλανδέζες,κτλ.....οπότε ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ,ναι,θα γαμούσε ως επί το πλείστον μη-Ελληνίδες,αφού είναι στο εξωτερικό.....εκτός αν του τύχει καμιά Ελληνίδα,σπάνιο μεν,αλλά λέμε τώρα....
3) Και ναι έχω δει ζευγάρια με Ελληνίδα & Έλληνα και τα πάνε καλά -απ'όσο βλέπω τουλάχιστον- δεν είμαι και πίσω από τον κώλο τους...... :S
Εμένα έτσι μου λένε πάντως![]()
Ε ναι ρε πούστη μου οι παλιοκαργιόλες.Καημενο αβγαλτο αγορι ... σε εκμεταλλευονται οι ψωλαρπαχτρες![]()
Ναι,έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω.....Ελλάδα έρχονται,για να δουν τον Παρθενώνα,για να απολαύσουν τον ήλιο,τη θάλασσα........αλλά όχι για να τις πηδήξει ο Ελληνάρας greek-lover.....ντόπιοι δεν υπάρχουν;;;;![]()
Κατι βρισκουν μαναρι στν γκρικ λαβερ ...
ισως ειναι και η βλαχια που τοσο κατακρινεις ...
Παντως μην αν δεν τους δειξεις το "Μπιγκ Μπεν " σου δεν θα κατσουν να δουν καν' αλλο αξιοθεατο!
1) Αν λες για το δικό μου "Βig Ben" δεν είναι Big,αλλά "Small Ben"
2) Ίσως να είναι και η βλαχιά.......αλλά ίσως είναι και τα σαχλά αγγλικά που μιλάνε οι greek-lovers,που σου έρχεται να σκάσεις στα γέλια.....και ίσως γι'αυτό να τους προτιμάνε...για να γελάσει το χειλάκι τους....![]()
Οπως παντε Ελληνες για σεξοτουρισμο ετσι ερχονται και αυτεεεες λεμεεεε ....![]()
Ας έρθουν.....μαγκιά τους....ο κόσμος όταν πάει σε άλλη χώρα,πάει για να γνωρίσει την κουλτούρα,την κουζίνα,να δει τα αξιοθέτα,να βγάλει φωτογραφίες,κτλ.....δεν πάει για να γαμήσει ή για να γαμηθεί.......ήμαρτον ρε παιδιά......επίπεδο λέμε.....![]()
![]()
![]()
Δηλαδή τι?Γαριδάκι?1) Αν λες για το δικό μου "Βig Ben" δεν είναι Big,αλλά "Small Ben"
Οκ βρε αγορι μου καταλαβα ... Δε γαμας . (τελεία ) !!!!Ας έρθουν.....μαγκιά τους....ο κόσμος όταν πάει σε άλλη χώρα,πάει για να γνωρίσει την κουλτούρα,την κουζίνα,να δει τα αξιοθέτα,να βγάλει φωτογραφίες,κτλ.....δεν πάει για να γαμήσει ή για να γαμηθεί.......ήμαρτον ρε παιδιά......επίπεδο λέμε.....![]()
![]()
![]()
Δηλαδή τι?Γαριδάκι?
...Τι να γαμήσεις εσύ ρε ΒΛΑΞ...Αφού είσαι ΠΟΥΣΤΡΑ.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, άν σας άνοιγε τα πόδια της θα της λέγατε όχι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρέψου! >![]()