alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
εχω καει απο το ρημαδι το κρυωμα....συνηθως παρακολουθω Ετ3 και ΣΚΑΙ
Το καναλι της Βουλής πώς σου ξεφυγε?
εχω καει απο το ρημαδι το κρυωμα....συνηθως παρακολουθω Ετ3 και ΣΚΑΙ
Το καναλι της Βουλής πώς σου ξεφυγε?
Ηδη εχω γραψει τον λογο-προκηρυξη που θα εκφωνησει....Θα ειναι η ταφοπλακα τηs Ελλεηνιδαs
Αυτη ειναι η καταντια......Μεχρι και στην τιβι φτασανε τα κατορθωματα σαsθα το γραφα αλλα μετα θα με λεγατε μπλαζε...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτη ειναι η καταντια......Μεχρι και στην τιβι φτασανε τα κατορθωματα σαs
Σειρα εχει τωρα να σαs βγαλουμε στον....Αυτια τουτο μονο σου λεω...Και διπλα ο Τραγκαs να γαμοσταυριζει
Πιανει ολο το φασμα...Ξεκιναει απο συνταξιουχο μεχρι την νοικοκυρα που δεν ξερει να μαγειρεψει το μπροκολοα δε μπορω στον Αυτια....ξεκιναει πολυ νωρις αυτος....χαραματα...ασε που δε μου αρεσει να με διακοπτουν
εμένα που μου αρέσουν οι ελλεηνίδες τι είμαι ???
ελεήμων φαντάζομαι...
καμενος αλλα δεν το πηρες ειδηση ακομαεμένα που μου αρέσουν οι ελλεηνίδες τι είμαι ???
ελεήμων φαντάζομαι...
αντολΔΕΝγαμει...Φαντάζεσαι απλώς...στην πραγματικότητα είσαι ΠΑΠΑΡΑΣ...
αντολΔΕΝγαμει
σάλτα και γαμί....
όπως λέει ο έτερος πεοπέκτης πιεξούλης...
...Φαντάζεσαι απλώς...στην πραγματικότητα είσαι ΠΑΠΑΡΑΣ...
καμενος αλλα δεν το πηρες ειδηση ακομα
Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από μία 30+ Ελληνίδα που αρχίζει να αντιλάμβανεται ότι μπορεί να μείνει στο ράφι. Αναδύονται όλες οι φοβίες και ανασφάλειές της όπως και μια αγχωτική σπασμωδική γαμησε τα κατάσταση. Κατάφυγιό της η υπαρξη της μέσα στην παρέα- κλίκα , όπου αναζητά ασφάλεια. Βεβαια τέραστια φαντάζομαι πρέει να είναι η πίεση που δέχονται από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον, αλλο ένα χαρακτηριστικό της κατα τ΄αλλα ''υγιούς'' ελληνικής κοινωνίας.
...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΟΠΑΙΚΤΗΣ από σένα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχει...
Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από μία 30+ Ελληνίδα που αρχίζει να αντιλάμβανεται ότι μπορεί να μείνει στο ράφι. Αναδύονται όλες οι φοβίες και ανασφάλειές της όπως και μια αγχωτική σπασμωδική γαμησε τα κατάσταση. Κατάφυγιό της η υπαρξη της μέσα στην παρέα- κλίκα , όπου αναζητά ασφάλεια. Βεβαια τέραστια φαντάζομαι πρέει να είναι η πίεση που δέχονται από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον, αλλο ένα χαρακτηριστικό της κατα τ΄αλλα ''υγιούς'' ελληνικής κοινωνίας.
Βρε σεις με φοβιζετε τα μαλλα.....Τα ισοπεδωσατε ΟΛΑ......Τα ίδια ΣΚΑΤΑ κι όταν είναι 20+...Τότε δεν υπάρχει στάλα μυαλό στο κεφάλι, έχει τουπέ και ψάχνει κανά ΜΑΛΑΚΑ χορηγό για τη μεγάλη ζωή. Στα 40+ τα πράγματα χειροτερεύουν, γιατί εκτός από τις ανασφάλειες μπαίνουν και στην προκλιμακτήριο...
Με λίγα λόγια: ΜΑΚΡΥΑ....
Βρε σεις με φοβιζετε τα μαλλα.....
Οι άνω των 50, που δεν έχουν φόβο να καταστούν έγκυες!
Και καταλήγουν σαν την Ντορέττα από το Βig Brother...
Το πιστευω αλλα δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα....Παιδια , ειναι μεχρι να κανεις μια καλη αρχη.
Με τις γκομενες. Δεν ειναι κατι δυσκολο.