tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
αντε να λαμψει το σπερμα
μην χάσεις εσύ...
αντε να λαμψει το σπερμα
Εχει χαθει ο ελεγχος. Αλλος γαμει 62χρονη και του την λενε, αλλος αμφισβητει τον λιλακο, πρεπει να μπει μια ταξη.μην χάσεις εσύ...
Εχει χαθει ο ελεγχος. Αλλος γαμει 62χρονη και του την λενε, αλλος αμφισβητει τον λιλακο, πρεπει να μπει μια ταξη.
Πάντως κάποτε είχε γίνει τέτοιο τζέρτζελο με φωτογραφίες και στήθη.
Κάποιο μέλος που δεν μπαίνει πια (ή μπαίνει με άλλο nickname) και νομίζω ήταν η sexoula μου είχε κάνει θετική εντύπωση...
μαρκαρεις κ πουτανες? :S
...ΜΟΝΟ μια ΑΘΛΙΑ Ελεηνίδα θα μπορούσε να βάλει μια τέτοια αγγελία...ΡΙΧΤΕ τα αλλά ΜΗΝ αγγίζετε...ΓΕΛΟΙΕΣ..
...ΜΟΝΟ μια ΑΘΛΙΑ Ελεηνίδα θα μπορούσε να βάλει μια τέτοια αγγελία...ΡΙΧΤΕ τα αλλά ΜΗΝ αγγίζετε...ΓΕΛΟΙΕΣ..
:o
Πού το ξετρύπωσες αυτό ωρε Ανατολγάμη;
ανατολ φρανς......Ανατόλγαμι,Ανατολγάμι ή ΑΝατολγαμί;
Νομίζω το 3ο....
ανατολ φρανς......
και σκέψου πόσο μαλάκας πρέπει να ειναι κάποιος για να ασχολείται με τέτοια...
Μ Α Λ Α Κ Ε Σ !!!!!
Ανατόλη...να σου κάνω μια ερώτηση;
Θα προτιμούσες να γαμήσεις μια 20αρα-25αρα ελληνίδα εμφανίσιμη
...ΠΛΑΚΑ έχεις εσύ ρε...Συνέχισε να μας διασκεδάζεις...
Καλησπερα κοσμε, θελω κι εγω να πω την ταπεινη μου αποψη για το φερσιμο των Ελληνιδων κορασιδων και μη.
1ον) τις ακουω παντου και παντα να αναρωτιουντε που ειναι οι αντρες και γιατι δεν τους τη πεφτουν πια κτλ. Για το συγκεκριμενο εχω να δηλωσω οτι επειτα απο τετοια πιτα και εξευτελισμο που εχω περασει πλεον δυσκολευομαι και το σκεφτομαι 2 κ 3 κ 4 κ παραπανω φορες αν πρεπει να την πεσω σε καποια....η θα με στειλει αδιαβαστο παλι. Εχω αρχισει να πιστευω οτι οι Ελληνιδες καβλωνουνε με το να ριχνουνε πιτες!! πειτε μου αν συμφωνειτε.
2ον) Για να ριξεις μια γκομενα στο κρεβατι πρεπει να της πεις ενα καρο ψεματα (πραγμα που δεν κανω) κι οταν εισαι ειλικρινης μαζι τους σε περνανε για μαλακα! ενω σε φιλικη κουβεντα αν σου περιγραψουν τον ιδανικο αντρα βαζουν την ειλικρινεια πανω απολα ενω στην πραγματικοτητα θελουν υποκρισια!
3ον) κ μη εξερετεο αν δεν εχεις λογαριασμο στη τραπεζα με καταθεσεις ανω των 6 ψηφιων δεν μετρας...
παρακαλω τις γνωμες σας συντροφοι!