Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 93 3,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
χτυπημενα να ειναι...ομελετα θελουμε οχι ματια.....

δεν το διευκρινησες....ειπες σπας τα αυγα στο τηγανι....η στραπατσαδα ειναι με ντοματα και ειναι τελεια...αλλα η ιδια συνταγη και με αυγα ματια μια χαρα ειναι... :grin:
την εκανα χτες που ειχα κατι φιλους σπιτι και μιλαγαμε για μπουρδελα... :2funny:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Συστατικά
1 κιλό ψαχνό χοιρινό κομμένο σε κύβους
3 πράσα χοντροκομμένα σε ροδελες
1 ποτηράκι κράσι
λάδι, αλάτι, πιπέρι
χυμό από1 λεμόνι

4 άτομα
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα πράσα με το αλατι και το πιπέρι μέχρι να πιούνε το νερό τους και να πάρουν χρώμα.
Χώρια σε ένα τηγάνι βάζουμε το χοιρινό με το λάδι το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό μέχρι να τηγανιστεί καλά.
Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε και το χυμό λεμονιού.
Στο τέλος αναποδογυρίζουμε το χοιρινό μέσα στα πράσα και ανακατέυουμε καλά με αναμμενη φωτιά για να ανακατευτούν οι γεύσεις.

 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
ε ναι ρ βλημα την πηρα ηδη!!!!!!!!!!!!λολ!!!!!!!!!
δεν εχω γουοκ καρντια μου!!!

δεν εχω καταλαβει τι συνταγη θες ακριβως για την τηγανια....το λεει το ονομα της....βαζεις λαδι στο τηγανι και την τηγανιζεις :P
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Συστατικά
1 κιλό ψαχνό χοιρινό κομμένο σε κύβους
3 πράσα χοντροκομμένα σε ροδελες
1 ποτηράκι κράσι
λάδι, αλάτι, πιπέρι
χυμό από1 λεμόνι

4 άτομα
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα πράσα με το αλατι και το πιπέρι μέχρι να πιούνε το νερό τους και να πάρουν χρώμα.
Χώρια σε ένα τηγάνι βάζουμε το χοιρινό με το λάδι το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό μέχρι να τηγανιστεί καλά.
Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε και το χυμό λεμονιού.
Στο τέλος αναποδογυρίζουμε το χοιρινό μέσα στα πράσα και ανακατέυουμε καλά με αναμμενη φωτιά για να ανακατευτούν οι γεύσεις.


αυτο ειναι τυπου σεληνατο αλλα με πρασο?
 

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
25.253
Like
14
Πόντοι
366
οχι ρε μαλακες!!!!!!!!!!!!!!!!τρωγονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ειμαι θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
flowers-007.gif
king-033.gif
podium-016.gif
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οταν μου την ελεγες για τις πιπεριες και οτι θα χεστω πανω μου κωλογερε εχεις παθει και αμνησια :grin:
ειχες βαλει πολλη πιπερια...εγω ειπα για λιγη πρασινη μονο....οχι ολα τα τσιλια του μεχικο.... :birdman:
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Εγω θα κανω κοτοσουπα αυριο :|
ενεκα που ειμαι αρρωστη και ενεκα που την γουσταρω τρελα :P
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
83.000
Κριτικές
31
Like
13.714
Πόντοι
6.035
ειχες βαλει πολλη πιπερια...εγω ειπα για λιγη πρασινη μονο....οχι ολα τα τσιλια του μεχικο.... :birdman:
να σου πω εκτος απο το να μαγειρευεις μεσω της τηλεορασης μηπως εχεις μαθει να ζωγραφιζεις κιολας :2funny: :2funny:
πολυ ετ3 βλεπεις :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom