Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
εννοώ ότι πρέπει να αγοράσω μέγγενη για το κεφάλι
ΥΣ μέγγενη ή μέγκενη;
Σαν λέξη μέγγενη είναι. Είναι και εξάρτημα γυμναστηρίου (; )...
Σε τί εξυπηρετεί;
εννοώ ότι πρέπει να αγοράσω μέγγενη για το κεφάλι
ΥΣ μέγγενη ή μέγκενη;
να κρατάει σταθερό το κεφάλιΣαν λέξη μέγγενη είναι. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι και εξάρτημα γυμναστηρίου (; )...
Σε τί εξυπηρετεί;
Σαν λέξη μέγγενη είναι. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι και εξάρτημα γυμναστηρίου (; )...
Σε τί εξυπηρετεί;
η φιλοσοφια κυλαει στο αιμα σου ω Σάνγκιε!
να κρατάει σταθερό το κεφάλι
να κρατάει σταθερό το κεφάλι
Εισαι λιγο ανασφαλης εσυ ;)
Εχουμε και λεμε
Αληντισα -> Αλαζονας , Υπεροπτικη , Περηφανη
Ον δεν ροουντ -> τα ιδια
Ροχαλα -> Τα ιδια + απολυτη (ισως χωρις το περηφανη)
Εριναλ -> Υπουλη
κτλπ κτλπ
Η παραμυθα εχει πολλα ονοματα, αλλα παντα κυλαει στο αιμα.
namaste
Και για να μην ξεχνιομαστε οι ελλεηνιδες εχουν προβλημα. Πρωτες προβληματικιες (παλια ελληνικια γραμματικια) ειναι οσες συμμετεχουν στο φορουμ, γιατι με ειρωνευονται οι ρουφιανες.
namaste
Και για να μην ξεχνιομαστε οι ελλεηνιδες εχουν προβλημα. Πρωτες προβληματικιες (παλια ελληνικια γραμματικια) ειναι οσες συμμετεχουν στο φορουμ, γιατι με ειρωνευονται οι ρουφιανες.
λάτρης της άναμπελ κι εσύ;Είμαι του πιο καμπυλωτού... ;)
Γιατί το γυρνάς γύρω-γύρω την ώρα της προπονησης; ΑΧΑΧΧΑΧΑ!
Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι γυμνάστριες οπότε δε διέτρεχα τέτοιο κίνδυνο. Είμαι του πιο καμπυλωτού... ;)
τα γούστα των αντρών "στρογγυλεύουν" με κάθε δεκαετία
αναγκαστικά
σαφως και ειναι προβληματικες οσες μπαινουν εδω. Οχι βεβαια επειδη ειρωνευονταο εσενα, αλλα επειδη το κενο της ζωης και της ψυχης τους προσπαθουν να το γεμίσουν με (μερα νυχτα) παρουσιες σε ενα σαιτ σαν και αυτο.
αχχαχχαχαααα
πααααααααααααααα τα ψυχογραφήματα δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες, μπας και άλλαξε θέση κάνας πλανήτης?
σαφως και ειναι προβληματικες οσες μπαινουν εδω. Οχι βεβαια επειδη ειρωνευονταο εσενα, αλλα επειδη το κενο της ζωης και της ψυχης τους προσπαθουν να το γεμίσουν με (μερα νυχτα) παρουσιες σε ενα σαιτ σαν και αυτο.