TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Δεν αντεχεις τη βρωμιτσα??θες μπενταντιν και καθαρα σεντονακια?? ντροπη σου..δε θα γινεις ποτε σου καλος φακερ....
ποίος το είπε αυτό πριν????
Δεν αντεχεις τη βρωμιτσα??θες μπενταντιν και καθαρα σεντονακια?? ντροπη σου..δε θα γινεις ποτε σου καλος φακερ....
Δεν είναι αυτό ... Είμαι ταγμένος στην αγάπη μου ...
ο μπελμοντο
απορω πως κοιτιεσαι στον καθρεπτη το πρωι...
to είχα δει πριν και με παραξένεψε... ο καθένας όμως οπου νιώθει άνετα όμως παιδια...
Κοιτιέμαι και βλέπω καθαρά το φωτοστέφανο ... Έτσι καταντάτε τους άνδρες οι ελλεεινίδες ... Οσιομάρτυρες ...
Ε καλα σιγουρα...αλλα παρολαυτα μπορουμε να συνεχισουμε να γελαμε
Κοιτιέμαι και βλέπω καθαρά το φωτοστέφανο ... Έτσι καταντάτε τους άνδρες οι ελλεεινίδες ... Οσιομάρτυρες ...
πάντως αν και ούτε εγώ μ'αρέσουν τα πολύ βρώμικα μέρη(αλλά το βλέπώ να καταλήγω λόγω οικονομικών) το πιο βρώμικο που μπορώ να σκεφτώ και να μου αρέσει είναι σεξ σε παραλία
πάντως αν και ούτε εγώ μ'αρέσουν τα πολύ βρώμικα μέρη(αλλά το βλέπώ να καταλήγω λόγω οικονομικών) το πιο βρώμικο που μπορώ να σκεφτώ και να μου αρέσει είναι σεξ σε παραλία
Έχει μια ωραία εκπομπή το ΤΕLE ASTY για τις δραστηριότητες της εκκλησίας. Καλεί και τραγουδιστές όπως ο Τερρυ Χρυσός, ο Κινούσης, ο Λάκης Τζορντανέλι. Να τη βλέπεις
Μουνίτσα - Ιουδίτσα ?
Συμπερασμα....δεν εισαι καλος γαμιας...σαν το ανεκδοτο με το ενυδρειο...
για πες μας μπαι δε γουει....ενυδρειο εχεις???
Θελω να ελπιζω οτι την πετυχες ΜΟΝΟ σε ζαπινγκ....
όχι... ναι το ξέρω είμαι πούστης...
Εννοείται ότι την έχω για μουσική υπόκρουση
καταλαβαινεις οτι πρεπει να παρεις μια πετρα...να τη δεσεις..να κατευθυνθεις στο Φλοισβο...μπλα μπλα μπλα...μη στα λεω ολα εγω πια... σκεψου και τιποτα μονος σου
τι ειναι αυτη η μαλακια με το ενυδρειο?Συμπερασμα....δεν εισαι καλος γαμιας...σαν το ανεκδοτο με το ενυδρειο...
για πες μας μπαι δε γουει....ενυδρειο εχεις???