ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυριο ειναι αλλη μερα βρεεεεεε ....
ετσι. και μεθαυριο αλλη. αγελαστη.
Αυριο ειναι αλλη μερα βρεεεεεε ....
Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Φαε τα νυχια σου τωρα
Δεν βαριεσαι .... ολα τα εχει ο μπαξες !!!!!ετσι. και μεθαυριο αλλη. αγελαστη.
Για να μην με ματιασετε .......εβγαλε κ το καλοκαιρινο αβαταρ, και κοπηκαν και σε μας τα γελια
νταξει σε ειδαμε. Κανε πιο κει τωρα.
απο πουθενα....βρωμαει ολο το σαιτ....διαβασε τις κριτικες μου να περναει η ωρα....απο που να ξεκινησω να διαβαζω;
απο που να ξεκινησω να διαβαζω;
να τα πω μαζεμενα μη περιμενω;;;δεν εχω πως α γεμισω τα μεσοδιαστηματα.δε χρειαζεσαι θεμα. σε κανα δεκαλεπτο βαλε οτι πινεις καφε με το εικονιδιο. σε αλλα δεκα λεπτα γραψε "τι λεμε εδω" και σε αλλα δεκα πες κατι ενδιαφερον απο τα κλασσικα δικα σου του στυλ "ενα μυρμηγκι επαθε διαστρεμμα στη βεραντα πριν λιγο"
δε χρειαζεσαι θεμα. σε κανα δεκαλεπτο βαλε οτι πινεις καφε με το εικονιδιο. σε αλλα δεκα λεπτα γραψε "τι λεμε εδω" και σε αλλα δεκα πες κατι ενδιαφερον απο τα κλασσικα δικα σου του στυλ "ενα μυρμηγκι επαθε διαστρεμμα στη βεραντα πριν λιγο"
βαλε αυτα σαν τον σταματη.....να τα πω μαζεμενα μη περιμενω;;;δεν εχω πως α γεμισω τα μεσοδιαστηματα.
Ειμαι αυτος που σας υποσχεθηκε γαμο και αρραβωνα και μολις σας πηδηξα μετα δεν σας ηξερα ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ τα σπαει ο τυπος ρε
ή το κλασικό -->αχαχαχαχχαχαχαχα η μπορεις να μας πεις ποσο γαματος ειναι ο Βλασης . Η ακομα καλυτερα ποσταρε μας βιντεακι ααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
δημητρακηΚανε οτι θες μωρη λουλου....
Μονο μην μου πριζεις τα ουλελε αμαν !!!
καλα εχετε ρεντα σημερα ε?!κοιλιακους εκανα...!
Όποτε σε βολεύει είσαι μεγάλος άνθρωπος κι όποτε δε σε βολεύει είσαι πιπίνι.http://[URL unfurl="true"]www.laymark.com/i/cz/cz38.gif[/img[/URL]]
Πήγαινε μωρή να κάνεις σεξ, που κοντεύει να σου ξαναφυτρώσει ο παρθενικός υμένας
[/quote]
Τραβελι με παρθενικο υμενα ?
Ουτε ο Ιβο Πιτανγκι δεν εχει κανει τετοια επεμβαση !
Τραβελι με παρθενικο υμενα ?
Ουτε ο Ιβο Πιτανγκι δεν εχει κανει τετοια επεμβαση !