Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
ο λιονταρακος νομιζει οτι τον θελει μια κυπριατο ηχητικο μηνυμα του λιονταριου; ινα ινα
ο λιονταρακος νομιζει οτι τον θελει μια κυπριατο ηχητικο μηνυμα του λιονταριου; ινα ινα
όντως, τι χαζός που είμαι. Ακου μόνο μίαο λιονταρακος νομιζει οτι τον θελει μια κυπρια
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααχαχαχα !το ηχητικό μήνυμα του δημοσίου υπαλλήλου; Χρούτσου-χρούτσου
Οι σωστες γυναικες εχουν αλλους τροπους πολυ πιο ομορφους να εκπεμπουν την θηλυκοτητα τους και να προσελκυουν αυτο που θελουν πραγματικα
οταν θα κανεις τα δικα μου τα μπρατσα ελα να μου σφυριξεις...όντως, τι χαζός που είμαι. Ακου μόνο μία
ο λιονταρακος νομιζει οτι τον θελει μια κυπρια
κουτσομπολα..... :-*αυτο το θρεντ ειναι απο τα πιο αστεια στο φορουμ
Και μαθαινεις και πολλα πραγματα ναι ναι.
και εγω το νομιζω. οι κυπραιες εχουν κακο γουστο στους αντρες
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια? τσκ τσκ τσκ
το αντιθετο συμβαινει ερι...οι κυπραιες ειναι 90% μπαζα και ερχονται εδω και παιρνουν και τους καλυτερους γαμπρους απο ελλαδα....εγω αυτο εβλεπα στο πανεπιστημιο τουλαχιστον.....ειναι ανταγωνιστριες σου λοιπον...μην τις λυπασαι καθολου....βαρα τις αλυπητα....ωχ ξεχασα ρε ροξυ.. εισαι κυπραια. ε μην μασσας υπαρχουν κ εξαιρεσεις χααχαχαχαχαα
το αντιθετο συμβαινει ερι...οι κυπραιες ειναι 90% μπαζα και ερχονται εδω και παιρνουν και τους καλυτερους γαμπρους απο ελλαδα....εγω αυτο εβλεπα στο πανεπιστημιο τουλαχιστον.....ειναι ανταγωνιστριες σου λοιπον...μην τις λυπασαι καθολου....βαρα τις αλυπητα....
για τιςκαι οι καλυτεροι γαμπροι γιατι μας προτιμουν? Για τα λεφτα μας? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
βρες πρώτα εσύ κανα γαταρχίδα να σε γαμώσει, που έτι μια φορά θα σε βρει ο σεπτέμβριος άχυτηασε τα κοριτσια καλε να αποκατασταθουν να βρει και ο λαιονακι καμμια κοπελιτσα να του κατσει
και οι καλυτεροι γαμπροι γιατι μας προτιμουν? Για τα λεφτα μας? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
γιατι κανετε ντιπ θροουτ απο κωλο