House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τελειώσαμε να πάμε παρακάτω?να μου το λες με κλαμμενο τραγουδι, για μια αγαπη που χαθηκε
Τελειώσαμε να πάμε παρακάτω?να μου το λες με κλαμμενο τραγουδι, για μια αγαπη που χαθηκε
Τελειώσαμε να πάμε παρακάτω?
τυπε πολυ ρετρο το αβαταρ σου.....
Ας τα βάλουμε λίγο σε τάξητελειωσαμε. την επομενη φορα ναχεις ενιαιο στυλ και στα πμ και στα ποστ.
και πεταχτα δοντια αποτι βλεπω...Ειναι ρετρο οντως, γιατι εχω στιλ και γουστο.
Γειά σου Λουκ
Ας τα βάλουμε λίγο σε τάξη
Δε σε έβρισα στο μειν,σου ειπα να μην είσαι πρήξιμο,με καλή διάθεση πάντα,αν δε το κατάλαβες σου εστειλα πμ,δεν αφορούσε τους πάντες νομίζω
Σχολίασες σχόλιο μου για τον Yorgos,άσε αν χαλιέται να χαλαστει ο ίδιος
Μην είσαι τόσο παρεξηγιάρης φίλε,κι ιδίως με άτομα που δεν σου κάνουν κάτι
Αναγκάστηκα να σου στείλω πμ γιατί δε μπορώ τις χαζοκοντρούλες εδώ,ποτέ δε το έκανα ποτέ δε θα το κάνω
Αν έχω πούστικο φέρσιμο το αποδεικνύουν τα γραφόμενά μου εδώ και όσοι με ξέρουν
Ευχαριστώ για το ψυχογράφημα
Μην προτρέχεις φίλε μου πάντα,κάτσε και ν ακούσεις πρώτα
Φιλικά πάντα
να μου το λες με κλαμμενο τραγουδι, για μια αγαπη που χαθηκε
έγραψα κάτι άσχημο έξω γιατί δεν ξεκολούσες και επέμενεςεμενα εκανες παραθεση, εμενα σχολιασες. οχι το γιωργο. για μενα απαντησα. το σχολιακι σου ηταν πολυ καπως και ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το πμ που εστειλες το οποιο ηταν νορμαλ. τη πουστια την επιβεβαιωσες με το δευτερο ποστ οπου αναφερεις οτι μου εγραψες "κοφτο και τελειωνε". Τη μια φορα αντε και σου ξεφυγε, τη δευτερη με επιβεβαιωνεις. να μην εισαι ψευτης. το τι εισαι και το ιστορικο σου δε με ενδιαφερει, δυο φορες συνεχομενα εγραψες τσαμπουκαλιδικα και τη δευτερη τη στολισες και με ψεμα. γιαυτο και σε πληρωσα με την σωστη απαντηση. αν αυριο ή μεθαυριο εισαι σωστος και με μπεσα θα σου απανταω και γω σωστα.
έγραψα κάτι άσχημο έξω γιατί δεν ξεκολούσες και επέμενες
Παίρνω πίσω τους χαρακτηρισμούς στο μέιν και περιμένω το ίδιο κι από σένα
όλα οκ?άντε να ξεκολήσουμε κι οι δυο
Σβήνω τα επίμαχα ποστ
Συνεχίζεις βλέπω,οκπολυ κακως. εχεις τεραστιο κολλημα με την εικονα σου τελικα.
Συνεχίζεις βλέπω,οκ
Κολούσε το σάιτ και δεν τα έσβησα όλα
οκ τ αφήνω έτσι αφού έτσι γουστάρεις