sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Να'χαμέ και καμία Ρωσίδα!!! :-
delivery στο σπίτι δεν γίνεται?
Να'χαμέ και καμία Ρωσίδα!!! :-
ρε κοπελια, εχεις καποιο σοβαρο επιχειρημα να αντιπαραθεσεις στο οτι οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες και οι Ρωσσιδες ειναι χαλια και ειναι και πουτανες?καταλαβες τωρα βελβακι τι εννοουσα?
Γίνεται αλλά από Δευτέρα!!!delivery στο σπίτι δεν γίνεται?
δε με νοας ρε βελβ σημερις.
Μπα το θέμα έγκειται στο πόσες χοντρές μουσχάρες θα δεις εδώ και πόσες σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσής.ρε κοπελια, εχεις καποιο σοβαρο επιχειρημα να αντιπαραθεσεις στο οτι οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες και οι Ρωσσιδες ειναι χαλια και ειναι και πουτανες?
Εχεις ακουσει ποτε, πουθενα, κανεναν απο ολο τον κοσο οτι θα παει διακοπες στην Ελλαδα γιατι εχει ωραιες γκομενες?
ειλικρινασε ρωταω
σε περιμενω εδω και ωρα αλλα...................delivery στο σπίτι δεν γίνεται?
ναι γαμα τα. μου το πε κι ο αλλος σημερα. εχω μιζεριασει απιστευτα :-
εκει πεινανε ρε δεν ειναι σαν και εμας τους φραγκατους εδωΜπα το θέμα έγκειται στο πόσες χοντρές μουσχάρες θα δεις εδώ και πόσες σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσής.
Για τους ταύρους πώς έχουν τα πράγματα;!κάτι παίζεται με τους πλανήτες και τα άστρα μην ανησυχείς
Μπα το θέμα έγκειται στο πόσες χοντρές μουσχάρες θα δεις εδώ και πόσες σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσής.
ειλικρινα κ χωρις ιχνος ειρωνιας ναι!απο αμετρητους εχω ακουσει οτι οι ελληνιδες ειναι ωραιες γυναικες.ρε κοπελια, εχεις καποιο σοβαρο επιχειρημα να αντιπαραθεσεις στο οτι οι Ελληνιδες ειναι οι καλυτερες και οι Ρωσσιδες ειναι χαλια και ειναι και πουτανες?
Εχεις ακουσει ποτε, πουθενα, κανεναν απο ολο τον κοσο οτι θα παει διακοπες στην Ελλαδα γιατι εχει ωραιες γκομενες?
ειλικρινασε ρωταω
[move]ναι γαμα τα. μου το πε κι ο αλλος σημερα. εχω μιζεριασει απιστευτα :-
ναι ριξτε τα και στη NASA τωρα...κάτι παίζεται με τους πλανήτες και τα άστρα μην ανησυχείς
σε περιμενω εδω και ωρα αλλα...................
για τσιγαρα πηγα ρε και προχωρησατε τοσο χαλαρωστε λιγο εχασα πολλα
:Sσήμερα εντόπισα ελλεηνίδα κοντή μπαζόλα
αγκαλιά με αράπη που την κρατούσε περήφανος
πως τα φέρνει έτσι ή ζωή...
μη λες ονοματα, ξερουμε ποια ητανε...σήμερα εντόπισα ελλεηνίδα κοντή μπαζόλα
αγκαλιά με αράπη που την κρατούσε περήφανος
πως τα φέρνει έτσι ή ζωή...
Όλοι Ελληνές υποθετώ!!!ειλικρινα κ χωρις ιχνος ειρωνιας ναι!απο αμετρητους εχω ακουσει οτι οι ελληνιδες ειναι ωραιες γυναικες.και πουθενα δεν ειπα οτι ολες οι ρωσσιδες ειναι πουτανες.εσεις με κανατε να το πιστευω.
ρε πουστη μου.
ακομα και ο τελευταιος που δεν τον κοιταει καμια εδω μεσα μαγκεψε και θελει και μουναρες.
ρε γαμα τη χουφτα σου!
βιαμος βλεπω στα αστρα του απο σουπερ μοντελ ελληνιδα που ειναι καλυτερη απο ρωσσιδα πληροφοριες μις ερινΓια τους ταύρους πώς έχουν τα πράγματα;!