Επισκέπτης
ψωλοχυμα πολυ αερα εχεις παρει εσυ μαζεψουωχ!! ραντεβουδακια κι ο εκτορ?? παει και το τελευταιο οχυρο!
αα μισο. μενει να δουμε και τον παπαζολη!
ουτε στιχακι για το μακ σου δεν εχεις στο προφιλ σου ντροπη!
ψωλοχυμα πολυ αερα εχεις παρει εσυ μαζεψουωχ!! ραντεβουδακια κι ο εκτορ?? παει και το τελευταιο οχυρο!
αα μισο. μενει να δουμε και τον παπαζολη!
Εχεί σκύλο;!ψωλοχυμα πολυ αερα εχεις παρει εσυ μαζεψου
ρε συ ερευνητη πλακα κανεις?εδω ο υπνος εχει τυχει να με παρει με την γκομενα απο πανω και με καταλαβε οταν ροχαλισα.εφαδα μια σφαλιαρα που παραλιγο να μου σπασει το δοντι η καργια.α ρε αννουλα.Ρε Μαστερ 21 ,λιποθυμος με σηκωμενη πουτσα ησουν ? Ποιος εισαι ,ο ROBOCOP ?
αμα δε ξερεις να μη κλανεις απο το στομα ζωον. αλλο πραμα εχουμε πει
Καστανή ψωλή τρελό γαμήσι
ανοιχτο καστανο??Καστανή ψωλή τρελό γαμήσι
ρε συ ερευνητη πλακα κανεις?εδω ο υπνος εχει τυχει να με παρει με την γκομενα απο πανω και με καταλαβε οταν ροχαλισα.εφαδα μια σφαλιαρα που παραλιγο να μου σπασει το δοντι η καργια.α ρε αννουλα.
Ρε μαλάκα με δαιμονισμές τραβιέσαι!!!ρε συ ερευνητη πλακα κανεις?εδω ο υπνος εχει τυχει να με παρει με την γκομενα απο πανω και με καταλαβε οταν ροχαλισα.εφαδα μια σφαλιαρα που παραλιγο να μου σπασει το δοντι η καργια.α ρε αννουλα.
ψωλοχυμα πολυ αερα εχεις παρει εσυ μαζεψου
τι ξινιλα ειναι αυτη σημερα? παντα εισαι, αλλα επιασες ταβανι σημερα![]()
ο φιλος σου παιζει να σπρωχνει τωρα!!Εχεί σκύλο;!![]()
Εγώ πάντως είμαι μελανούρι,προς το γύφτικο!!!και τον ψωλιά για ξανθό τον είχα πάντα![]()
εντιτ: πιο ανοιχτό από τον λάιον![]()
να διαλεγεις γκομενες που γιαλιζει το ματι.Ρε μαλάκα με δαιμονισμές τραβιέσαι!!!
Εμείς μία λυσσάρα ψάχνουμε και βρίσκουμε όλες τις ανέραστες!!!![]()
Ναι καλά εγώ,πρέπει και αυτές να με διαλέγουν!!!να διαλεγεις γκομενες που γιαλιζει το ματι.
ενώ εσύ είσαι τέρας σοβαρότητας.οκ οδηγεις ηλιθια τη συζητηση. Κουστουμι εχεις φορεσει? γιατι εχω δει και πουστηδες με κουστουμι.
να διαλεγεις γκομενες που γιαλιζει το ματι.
τι θα σου'να?αγγλος ευγενης με καταλευκη επιδερμιδα?Εγώ πάντως είμαι μελανούρι,προς το γύφτικο!!!![]()