gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι ειναι το ζεν
μεχρι να κατεβει η εικονα τρομαξα....νομιζα θα λεγες αλλο.....γιατρε η λουκ παλια ξερεις τι ηταν;
Μπατζελή τη κόβω για πολύ κρύα, και μάλλον ούτε CIM δε θα κάνει.
Η Γκερέκου είναι άλλο πράμα..... έχει και σούπερ στητές ρώγες. Και έχει και μιά αρχοντιά κι ένα prestige ρε παιδάκι μου..... Καύλα, να χύνεις το μουνί που γαμάει ο Τόλης.
γιατρε η λουκ παλια ξερεις τι ηταν;
μούμια? :o
ιντερμεδιο για τα αναγκαια διαφημιστικα βρισιδια και επανερχομαστεΣου κακοπέφτει η Μπατζέλη ρε μαλάκα;
Ρε αι τράβα κοίτα τη μούρη σου στο καθρέφτη, που μου θες και παρτούζες και ρίχνεις άκυρα στη χοντρέλα φίλη σου.
Γεμίσαμε μαλάκες εδω μέσα. Μαστουρωμένη ήταν η Ρωσίδα και σ' άφησε να τη γαμήσεις;
Χαιρετίσματα στη γυναίκα σου.. κοίτα μην ανακαλύψει και αυτή τις φώτος... καρπαζοεισπράκτορα
Δεν γαμάς Αλίντισσα, όσες παπαρολογίες και να γράψεις![]()
ιντερμεδιο για τα αναγκαια διαφημιστικα βρισιδια και επανερχομαστε![]()
![]()
![]()
να ανεβει και η τηλεθεαση.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γοργονα μαρη και συ.....
:
παλια λεμε...μετα εγινε μουμια γοργονας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα τα παντα θα μαθουμε εκτος του τρεχει με τις ελλεεινιδες![]()
![]()
![]()
![]()
να σου την χαλασω με μια 25 αλλα μην μου ζητησεις ρεσταΜπορεί κάποιος να μου "χαλάσει" την 40χρονη που πηδάω αυτόν τον καιρό με 2 εικοσάρες;
Ευχαριστώ προκαταβολικά![]()
φιλε αμα στην χαλασουντελικα τα παντα θα μαθουμε εκτος του τρεχει με τις ελλεεινιδες![]()
![]()
![]()
![]()
Ερωτημα προς την Κεγκελαριο Αλιντισσα και τις λοιπες :
Οπως ειδαμε ,η Τζουλια ανετα υπεστη πληρη διεισδυση του παλαμαριου 23 ποντων ,του οποιου νομιμος κατοχος ειναι ο γαλλος Ιαν Σκοτ.
Εσεις εχετε βυθομετρηθει ? Ποιο το μεγιστο μηκος πεους ,το οποιον μπορει να υποδεχθει ο κολπος σας ?
Οπως στους ναυτικους χαρτες αναγραφονται τα βαθη του πελαγους ,ετσι να γινει μια κολποχαρτογραφηση ,να γνωριζει κανεις που ειναι τα ρηχα και που τα βαθεια ,να μην...πνιγει!