gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι ειναι το ζεν
μεχρι να κατεβει η εικονα τρομαξα....νομιζα θα λεγες αλλο.....γιατρε η λουκ παλια ξερεις τι ηταν;
Μπατζελή τη κόβω για πολύ κρύα, και μάλλον ούτε CIM δε θα κάνει.
Η Γκερέκου είναι άλλο πράμα..... έχει και σούπερ στητές ρώγες. Και έχει και μιά αρχοντιά κι ένα prestige ρε παιδάκι μου..... Καύλα, να χύνεις το μουνί που γαμάει ο Τόλης.
γιατρε η λουκ παλια ξερεις τι ηταν;
μούμια? :o
ιντερμεδιο για τα αναγκαια διαφημιστικα βρισιδια και επανερχομαστεΣου κακοπέφτει η Μπατζέλη ρε μαλάκα;
Ρε αι τράβα κοίτα τη μούρη σου στο καθρέφτη, που μου θες και παρτούζες και ρίχνεις άκυρα στη χοντρέλα φίλη σου.
Γεμίσαμε μαλάκες εδω μέσα. Μαστουρωμένη ήταν η Ρωσίδα και σ' άφησε να τη γαμήσεις;
Χαιρετίσματα στη γυναίκα σου.. κοίτα μην ανακαλύψει και αυτή τις φώτος... καρπαζοεισπράκτορα
Δεν γαμάς Αλίντισσα, όσες παπαρολογίες και να γράψεις
μούμια? :o
ιντερμεδιο για τα αναγκαια διαφημιστικα βρισιδια και επανερχομαστε
να ανεβει και η τηλεθεαση.....
γοργονα μαρη και συ.....
:
παλια λεμε...μετα εγινε μουμια γοργονας
τελικα τα παντα θα μαθουμε εκτος του τρεχει με τις ελλεεινιδες
να σου την χαλασω με μια 25 αλλα μην μου ζητησεις ρεσταΜπορεί κάποιος να μου "χαλάσει" την 40χρονη που πηδάω αυτόν τον καιρό με 2 εικοσάρες;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
φιλε αμα στην χαλασουντελικα τα παντα θα μαθουμε εκτος του τρεχει με τις ελλεεινιδες
Ερωτημα προς την Κεγκελαριο Αλιντισσα και τις λοιπες :
Οπως ειδαμε ,η Τζουλια ανετα υπεστη πληρη διεισδυση του παλαμαριου 23 ποντων ,του οποιου νομιμος κατοχος ειναι ο γαλλος Ιαν Σκοτ.
Εσεις εχετε βυθομετρηθει ? Ποιο το μεγιστο μηκος πεους ,το οποιον μπορει να υποδεχθει ο κολπος σας ?
Οπως στους ναυτικους χαρτες αναγραφονται τα βαθη του πελαγους ,ετσι να γινει μια κολποχαρτογραφηση ,να γνωριζει κανεις που ειναι τα ρηχα και που τα βαθεια ,να μην...πνιγει!