You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.964
- Πόντοι
- 12.056
Τώρα με την οικονομικη κρίση τι θα κάνουν τα παλικαρια με τις αλλοδαπές οπτασίες που θα θελουν μπικικινι; Θα τους γυρίζουν σπίτια; Γιατί σήμερα μόλις έπεσαν δυο περιπτώσεις τέτοιες στην αντιληψή μου![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ρε γλέντια...
![]()
![]()
Παλι καλα που εισαι εχεμυθη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
(Μαλλον δεν ειναι καλοι χειρισες θεματος,γιατι ειναι εξυπνες και οταν πρεπει δεν μιλουν εκτος αν εχουμε εξαιρεσεις 2 στα 2.Τώρα με την οικονομικη κρίση τι θα κάνουν τα παλικαρια με τις αλλοδαπές οπτασίες που θα θελουν μπικικινι; Θα τους γυρίζουν σπίτια; Γιατί σήμερα μόλις έπεσαν δυο περιπτώσεις τέτοιες στην αντιληψή μου![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ρε γλέντια...
![]()
![]()
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τώρα με την οικονομικη κρίση τι θα κάνουν τα παλικαρια με τις αλλοδαπές οπτασίες που θα θελουν μπικικινι; Θα τους γυρίζουν σπίτια; Γιατί σήμερα μόλις έπεσαν δυο περιπτώσεις τέτοιες στην αντιληψή μου![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ρε γλέντια...
![]()
![]()
Δεν το πιστεύω!!
Εδώ διασχίσανε τη μισή υφήλιο, για να βρούνε, επιτέλους, τον έρωτά τους -στην πιο αγνή και άδολη μορφή του βεβαίως βεβαίως- και θα τον παρατήσουν τώρα, στα δύσκολα, για μερικά ψωροευρώ;
Never never never never...
Στην ψηφοφορία ψήφισα πως είμαι κατά του γάμου.
Αν, βέβαια, έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε Ελληνίδα και αλλοδαπή, εξαρτάται τι αλλοδαπή λέμε.
Αν μιλάμε για Σουηδέζα, Ολλανδέζα, πρώην ανατολικό μπλοκ (που έχει καλά κομμάτια), Λατίνες (Βραζιλιάνες), εννοείται πως θα προτιμούσα αλλοδαπή.
Αν, όμως, μου λέγατε για Βουλγάρες, Τουρκάλες, Αφρικανές (οι περισσότερες έχουν αγριόφατσα, γι αυτό προτιμώ τις μαύρες από άλλες Ηπείρους), εννοείται πως θα επέλεγα Ελληνίδα.
Αν, βέβαια, έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε Ελληνίδα και αλλοδαπή, εξαρτάται τι αλλοδαπή λέμε.
Αν μιλάμε για Σουηδέζα, Ολλανδέζα, πρώην ανατολικό μπλοκ (που έχει καλά κομμάτια), Λατίνες (Βραζιλιάνες), εννοείται πως θα προτιμούσα αλλοδαπή.
Αν, όμως, μου λέγατε για Βουλγάρες, Τουρκάλες, Αφρικανές (οι περισσότερες έχουν αγριόφατσα, γι αυτό προτιμώ τις μαύρες από άλλες Ηπείρους), εννοείται πως θα επέλεγα Ελληνίδα.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Μέμο, η μία είναι η Σίλβα, είμαι σίγουρος, την αναγνώρισα...
Το παλληκάρι είσαι εσύ;
χαχαχαχαχαχ!!!!Μέμο, η μία είναι η Σίλβα, είμαι σίγουρος, την αναγνώρισα...
Το παλληκάρι είσαι εσύ;![]()
φαινεται ε?Μέμο, η μία είναι η Σίλβα, είμαι σίγουρος, την αναγνώρισα...
Το παλληκάρι είσαι εσύ;![]()
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Φιλε μμαριο ετσι νομιζα και εγω για τιςΣτην ψηφοφορία ψήφισα πως είμαι κατά του γάμου.
Τουρκαλες ,μεχρι που ταξιδεψα στην τουρκια .Στην Τουρκια υπαρχει ταξικη κοινωνια ,και οι Τουρκαλες
που ανηκουν σε σχετικα υψηλη κοινωνικοοικονομικη ταξη
ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τις ελληνιδες ,σε ομορφια ,
χαρακτηρα και συμπεριφορα .Και πολυ καλυτερες για γαμο.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
ρε μαλακα δεν την παντρευεσαι την σιλβια να τελειωνουμε και να ησυχασουμε και με τον ερωτα σου για τις ρωσσιδες;
Φιλε μμαριο ετσι νομιζα και εγω για τις
Τουρκαλες ,μεχρι που ταξιδεψα στην τουρκια .Στην Τουρκια υπαρχει ταξικη κοινωνια ,και οι Τουρκαλες
που ανηκουν σε σχετικα υψηλη κοινωνικοοικονομικη ταξη
ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τις ελληνιδες ,σε ομορφια ,
χαρακτηρα και συμπεριφορα .Και πολυ καλυτερες για γαμο.
Δεν έχει τύχει ποτέ μου να πάω τουρκία, αλλά από αυτές που βλέπω έχω κρίνει. Οπότε πάω πάσο γι αυτές.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ΜΙΑ ωρα ειναι αρχηγε ,αεροπορικως η κων/λη.Δεν έχει τύχει ποτέ μου να πάω τουρκία, αλλά από αυτές που βλέπω έχω κρίνει. Οπότε πάω πάσο γι αυτές.
Πηγαινε τριημερο και θα το ευχαριστηθεις .Φανταστικο
φαγητο ,αξιοθεατα και καλοπεραση .
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
στην τουρκια θα ευχαριστηθει?ΜΙΑ ωρα ειναι αρχηγε ,αεροπορικως η κων/λη.
Πηγαινε τριημερο και θα το ευχαριστηθεις .Φανταστικο
φαγητο ,αξιοθεατα και καλοπεραση .
Για ΤΡΙΗΜΕΡΟ μιλαμε .Εχεις παει στην Κων/λη ?στην τουρκια θα ευχαριστηθει?
Και αν εχεις χρονο ,το καλοκαιρι πηγαινε Τραπεζουντα.
Το καλυτερο φαγητο που θα εχεις φαει.Υπαρχουν και μαγαζια με ρωσσιδες πανεμορφες (ΔΕΝ χρειαζονται
ΒΙΖΑ για την Τουρκια !) και τις γαμας με 100 ευρω
ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ .Επισης μπορεις να γαμησεις πανεμορφες
νεαρες τουρκαλες 18-25 ετων ,με τα ιδια λεφτα .
Δεν ειναι γνωστος προορισμος για σεξοτουρισμο,αλλα οποιος εχει παει ,περασε καλα .Θα δεις οτι ακομη και
οι πορνες τουρκαλες ΦΕΡΟΝΤΑΙ καλυτερα απο την πλειοψηφια των ελληνιδων .