montebello
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ασχετο...
αλλα ....
ψεμα?
ασχετο...
αλλα ....
ι θινκ αι θο ε πουθικατ!α γιεθ
δεν υσχιουν ολα γ ολους αγαπη...
μαλλον το θελει σε λα μινορε..τι παναπεί σε δεύτερο τόνο?
Σε καθε περιπτωση...εχεις καλα στοιχεια...στην ωριμοοτητα σου ειναι να τα δυναμωσεις και να μην αρπαζεσαι εδω μεσα,εφοσον κατεχεις οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε περισσοτεροι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.απο τις γυναίκες κράξιμο και λογικο απο τους άντρες να αγιάσει το στόμα μου.
εσυ τι καταλαβαίνεις??? γτ εξω ξερω πως και γτ το έβαλα
Με ολο το σεβασμο.. για αδελφη σε εχω κοψει...αν κανω λαθος συγχωρεσε με...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.σε δευτερο τονο?
ναι δημοσια..
γτ?δε με ενοχλει...
δεν υσχιουν ολα γ ολους αγαπη...
Σε καθε περιπτωση...εχεις καλα στοιχεια...στην ωριμοοτητα σου ειναι να τα δυναμωσεις και να μην αρπαζεσαι εδω μεσα,εφοσον κατεχεις οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε περισσοτεροι.
αδελφη?αδελφη?Σε καθε περιπτωση...εχεις καλα στοιχεια...στην ωριμοοτητα σου ειναι να τα δυναμωσεις και να μην αρπαζεσαι εδω μεσα,εφοσον κατεχεις οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε περισσοτεροι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. Με ολο το σεβασμο.. για αδελφη σε εχω κοψει...αν κανω λαθος συγχωρεσε με...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
μπαι δε γουει λυσε μου κ αλλη απορια σχετικα με το πως εβγαλες το συμπερασμα...
Ελα να σε βοηθησω λιγο γιατι μου το παιζεις Κινεζικα...Κατα καιρους γραφω..boys,girls and the others...εσενα σε εχω κοψει στο τελευταιο και για να ειμαι σιγουρος οτι θα το πιασεις..εννοω στους..others.Φιλικα ο Παιχτουρας.αδελφη?αδελφη?
Τα τραβαει ο οργανισμος σου ομως!!!!!Ενα μιση χρόνο εδω μέσα μία φορά αρπάχτηκα, κι έχω ακούσει εδω μέσα........
ναι ας απαντησει λιγο γρηγορα...να σου πει γτ έχω κι εγώ μια περιέργεια όσο να ΄ναι
άντε και νυστάζω
ναι ας απαντησει λιγο γρηγορα...
εχω κ αλλες δουλειες...
Τα τραβαει ο οργανισμος σου ομως!!!!!
ειμαι κατα του γαμου γαμω την τυχη μου την ταξιθετρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!btw παντρεύτηκες ή οχι ακόμα?
εγω δουλευα εχω πιει κ περιμενω να χλαπακιασει μπας κ πουμε καμια κουβεντα...για κάνε το πιο λιανά, είναι και περασμένη η ώρα κια δουλευω σε safe mode
ειμαι κατα του γαμου γαμω την τυχη μου την ταξιθετρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο και μονο που μου το ζητας επιμονα σε τρια ποστ....φτανει αυτορε παιχτουρα!δεν ειμαι ηλιθια αγορι μου....
απαντησε μας τωρα και πως εβγαλες το συμπερασμα...
Αρκετα για σημερα γιατι νοιωθω κουρασμενος και πεινασα.Καλη σου ξεκουραση.Προσεχε στην εργασια σου, αυριο.για κάνε το πιο λιανά, είναι και περασμένη η ώρα κια δουλευω σε safe mode