στη ροδο ολο φιλανδοελληνες και νορβηγοελληνες γνωρισα!
Ναι,Ελληνες με ξανθά μαλλιά,μπλε μάτια και το βλέμμα που σκοτώνει.Νέα φυλή αρείων.
στη ροδο ολο φιλανδοελληνες και νορβηγοελληνες γνωρισα!
σε σχεση με τους ροδιτες ειναι πολυ πιο ωραιοι παντως!Ναι,Ελληνες με ξανθά μαλλιά,μπλε μάτια και το βλέμμα που σκοτώνει.Νέα φυλή αρείων.
σε σχεση με τους ροδιτες ειναι πολυ πιο ωραιοι παντως!
τα 4 συνεχομενα καλοκαιρια μου εκει(δλδ αυτα που εβλεπα)μου επιτρεπουν να διαφωνησω!Καλά οι Ροδίτες δε διαφέρουν πολύ από τον Αχμέτ απέναντι.Εχουν και μια χαρακτηριστική φάτσα,ένα σωματότυπο και κατσαρά μαλλιά,κάνουν μπαμ από μακριά.
Είναι βέβαιο οτι οι εκ Σκανδιναυίας καλλονές δεν έρχονται για να θαυμάσουν τους εν λόγω τύπους.
Μου την πέφτει στα ίσα ξανθιά γκόμενα στα αγγλικά στη Κω.
Απαντάω στα αγγλικά και στα 2 λεπτά φιλιόμαστε στο στόμα.
Όταν μετά το φιλί τη ρώτησα από πού είναι μου απάντησε Thessaloniki.
Εγώ απάντησα Πειραιάς. Δεν πρόλαβα να καταλάβω πότε εξαφανίστηκε.
Το περιστατικό είναι 100% πραγματικό και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.
Αχ τα νιάτα
τα 4 συνεχομενα καλοκαιρια μου εκει(δλδ αυτα που εβλεπα)μου επιτρεπουν να διαφωνησω!
Αγρίων? Εννοείς βλέμα Βλάσης ψιλομπλαζέ με τη γλώσσα έξω?Νέα φυλή αρείων.
οχι βρε,σε αλλο διαφωνω.Δηλαδή γούσταρες το σωσία του Αχμέτ?Ε,όχι και σεξ απίλ τέτοιοι τύποι.Κάποιοι Τρικαλινοί που έσκασαν μύτη στη Ρόδο ξεσκίστηκαν στον πούτσο.Δεν τους χορταίνανε οι Ροδίτισσες.
Παλίκαρε, δεν αποκλείεται να είχε βοϊδόπουστα ο Αχμέτ ξέρεις. Φωτιά στα Τρίκαλα λέμε....Δηλαδή γούσταρες το σωσία του Αχμέτ?Ε,όχι και σεξ απίλ τέτοιοι τύποι.Κάποιοι Τρικαλινοί που έσκασαν μύτη στη Ρόδο ξεσκίστηκαν στον πούτσο.Δεν τους χορταίνανε οι Ροδίτισσες.
οχι βρε,σε αλλο διαφωνω.
οι σκανδιναβες μια χαρα καθοντουσταν στους αχμετ,αυτο λεω
Παλίκαρε, δεν αποκλείεται να είχε βοϊδόπουστα ο Αχμέτ ξέρεις. Φωτιά στα Τρίκαλα λέμε....
Παλίκαρε, δεν αποκλείεται να είχε βοϊδόπουστα ο Αχμέτ ξέρεις. Φωτιά στα Τρίκαλα λέμε....
Λίγα λόγια για τους Ά[size=12pt]KX[/size]μετ παρακαλώ....
ειδικά από φασόλες
Με κ είναι? :o
Ανάλογα από πού είναι ο Ακχμέτ
Edit: πωωω ρε ιόργκος, πολύ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχ προφέρεται με το κ :o
Με μπέρδεψες μάγκα μου τώρα - πρέπει να googlάρω πάραυτα.Μάκος=μήκος κάτι ξέραν οι αρχαίοι.