Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (9 μέλη και 66 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Σωστός.

Για το άλλο που λες έχω τις αμφιβολίες μου.
Τα groups ενηλίκων δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο τα κανονικά.
Είναι σαν να λες στη Σάσα να μην ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά με το τραγούδι, δηλαδή "ναι μεν, αλλά".
Δε συγκρίνεται ένα thread που έφτασε τις 275 σελίδες σε μισό μήνα με ένα άλλο που γράφονται 2-3 τη μέρα.
Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους γιατί η ποιότητα είναι γνωστή και στις 2 περιπτώσεις.
Νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο παλιό καλό δρόμο που μας καθιέρωσε στην κορυφή.
κοιταξε σε αυτο δεν εχεις αδικο.αλλα καλο ειναι να ανοιξη λιγο το ταργκετ γκρουπ τις σχολης.ωστε να υπαρχει πολυφωνια τυπε.

Ρε σεις κοίταξα τα θέματα του κοσμοπόλιταν.Που με στείλατε μωρέ????
εμενα να με ακους αλλη φορα.εγω μαλακιες δεν λεω.

Ααα δηλαδή ο Καραμανλή απλά παρεξηγήθηκε!!! :grin:
Ερέ κάτι κολλημένοι που κυκλοφορούν!!! :cheesy:
Ρε συ έλεος πια με τα πολιτικά βαρέθηκα,7 ημέρες είμαι στο site και γίνεται χαμός!!! :2funny: :2funny:
καμια σχεση φιλε η σχολη με την πολιτικη.καλα θα κανεις να διαβασεις παλαιοτερα μαθημτα τις σχολης για να καταλαβεις.

Διαφωνώ, και στα δυο σκατα τα παει (έλεος, μοντέλο η σάσα  :2funny: ) αλλά τουλάχιστον στο τραγούδι βλέπεις να κουνάει τον κώλο της. Στις φωτογραφήσεις βλέπεις μόνο τα βυζά, που αυτά έτσι κι αλλιώς τα βλέπεις στην πίστα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
τυπε η σασα μπαστα μια και το αναφερες θα ητανε τιμη να εγγραφη στη σχολη μας παντως. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
επισης οσοι σπουδαστες δεν ειναι οικονομικα τακτοποιημενοι για το ακαδημαικο ετος 2009-2010 να τακτοποιησουνε τις συνδρομες τους. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Διαφωνώ, και στα δυο σκατα τα παει (έλεος, μοντέλο η σάσα  :2funny: ) αλλά τουλάχιστον στο τραγούδι βλέπεις να κουνάει τον κώλο της. Στις φωτογραφήσεις βλέπεις μόνο τα βυζά, που αυτά έτσι κι αλλιώς τα βλέπεις στην πίστα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Βγάλε Σάσα, βάλε Τζούλια, μην κολλάς σε τέτοια.

Δάσκαλε, έχεις δίκιο.
Αναμένω στο μέλλον καινούργιες εγγραφές.
Ειδικά ο Καινούργιος ήταν μεγάλος τύπος και καλά θα κάνει να επιστρέψει για το νέο ακαδημαϊκό έτος.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Βγάλε Σάσα, βάλε Τζούλια, μην κολλάς σε τέτοια.

Δάσκαλε, έχεις δίκιο.
Αναμένω στο μέλλον καινούργιες εγγραφές.
Ειδικά ο Καινούργιος ήταν μεγάλος τύπος και καλά θα κάνει να επιστρέψει για το νέο ακαδημαϊκό έτος.
τυπε μην στεναχωρισε ολοι οταν θα κολλησουνε παλι καπου,στην σχολη θα ερθουν να βρουνε την λυση.

Υ.Γ. σιλβα που χαθηκες εσυ? εμπλεξες με κανεναν καγκουρα παλι? εμφανιστηκε τενεκες με μαυρα τζαμια καινουργιος και σε κανει βολτες? :boobies: :boobies: :boobies:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Ναι και ήμουν έτοιμος να κάνω εγγραφή,φαντάστηκα free edition!!! :cheesy:
Aντέ bbb τρέλα ατελείωτη!!! :2funny: :2funny:
δεν υπαρχου διαδακτρα στην σχολη ρε φιλε.απλα ειναι μια μικρη συνδρομη για τα εξοδα.(ρευματα,θερμανση,νερο,τηλεφωνα).

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν υπαρχου διαδακτρα στην σχολη ρε φιλε.απλα ειναι μια μικρη συνδρομη για τα εξοδα.(ρευματα,θερμανση,νερο,τηλεφωνα).

EEEEEE! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

κάτι είπες θα παίρνω και γω όποτε έρχομαι σαν επίσημος ομιλητής....!!!! :2funny:

το τζάμπα πέθανε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

οπότε αύξησε λίγο τα δίδακτρα κολλητέ για να βγαίνουν τα έξοδα! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. δέχομαι και σε είδος!!! :boobies: :tits2: :kissass: :tits: :pipa1: :pipa1:

Φιλάκια στην τρελοπαρέα! δυστυχώς σας πέτυχα να κοιμάστε! :tired: :sleeping:

δεν πειράζει,άλλη φορά! :boobies: :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όχι για τέτοιες, για τύπους που γουστάρουν μόνο χοντρές εννοώ.
Είναι και αυτοί δεκτοί στη ΣΧΟΛΗ ή θα αντιμετωπιστούν όπως ο Γιωργάκης?
επισης νιντζακο να σου θυμησω οτι το θρεντ με τα παχουλα/υπερβαρα μεστην κυτταριτιδα μωρα κανει θραυση? :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πανε μια βολτα τωρα στο θρεντ κ πες μου αν τις εβλεπες στο δρομο αυτες θα εκανες καμακι.

Nαι, αλλά νομίζω πως μια παράμετρος που έχουμε ξεχάσει στο θέμα είναι η ηλικία...

Από όσο έχω καταλάβει όσο μεγαλώνει ο άντρας τη θέλει πιο "αφράτη" τη γυναίκα (υποθέτω ότι στο θρεντ με τα παχουλά μωρά δεν παίζει ούτε μισός κάτω των 40). Αυτοί για τους οποίους μίλησε ο νίντζα νομίζω ήταν κάτω των 25, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι παράξενο να αρέσουν οι χοντρές στα πιτσιρίκια βρε λουκ...  :coffee:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Nαι, αλλά νομίζω πως μια παράμετρος που έχουμε ξεχάσει στο θέμα είναι η ηλικία...

Από όσο έχω καταλάβει όσο μεγαλώνει ο άντρας τη θέλει πιο "αφράτη" τη γυναίκα (υποθέτω ότι στο θρεντ με τα παχουλά μωρά δεν παίζει ούτε μισός κάτω των 40). Αυτοί για τους οποίους μίλησε ο νίντζα νομίζω ήταν κάτω των 25, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι παράξενο να αρέσουν οι χοντρές στα πιτσιρίκια βρε λουκ...  :coffee:
αυτο γ το θρεντ κ τις ηλικιες που λες δε το ξερω.
αλλα λεω απλα οτι το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο.
εμενα δε μαρεσει ο κρουζ ο μπραντ κ ο ρουβας!
ο δικος μου βρισκει την σμαραγδα καρυδη(που εγω θεωρω εκπληκτικα ομορφη)τερατογεννεση...
με πιανεις?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγώ λες να μη σε πιάνω??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά επιμένω πως το χονδρό ειδικά όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο αποκρουστικό είναι  :boobies:
γ καποιους ειναι κ μεγαλωνοντας.
απλα ειναι υποχρεωμενοι να συμβιβαστουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom