gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
βρε χαζο μ αρεσουν οι πουτανιες... ;)κι εγω που σε ειχα συμπαθησει :'( :'(
βρε χαζο μ αρεσουν οι πουτανιες... ;)κι εγω που σε ειχα συμπαθησει :'( :'(
Οι πουτανιές ή οι πουτάνες? ;)βρε χαζο μ αρεσουν οι πουτανιες... ;)
απο ολα...Οι πουτανιές ή οι πουτάνες? ;)
απο ολα...
ανεβηκες στην εκτιμηση μου
Εσύ τι άποψη έχεις για τους σύγχρονους 30αρηδες?
κ τα λεω κ τα πιστευω
στο μελλον μπορει να απογοητευτω κ εγω ομως
με το σωστο παραμυθι
συγγνωμη κοριτσια
Καλά τα λες Bite, αρκεί και να τα πιστεύεις.. γιατί ξέρω πολλές που λεν τα ίδια αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να έχουν ένα μαλάκα από δίπλα και πάντα να έχουν το μάτι ανοιχτό για κάτι καλύτερο..
Μα εννοειται οτι οι αντρες και οι γυναικες σε αυτο το κομματι σκεφτονται αντιστροφως αναλογα..Αλλιως δεν θα ειχε και ενδιαφερον..Οι μεν αντρες θελουν πρωτα να γαμησουν το κορμι και μετα το μυαλο (εννοω την αγαπη και τον ερωτα οι δε γυναικες θελουν πρωτα το μυαλο και μετα θα δωσουν και ολοκληρωτικα (με καθε υποσταση) το κορμι τους...Και μην γελιεστε αδερφια...οσο και το λενε ποτε οι γυναικες δεν θελουν να ξερουν ολα αυτα που ημασταν και κανουμε..αν το μαθουν, χανουν το ενδιαφερον τους
κρεταν
εμενα παντως με φτιαχνει και οπτικα ο αντρας το ομολογω σε συνδυασμο με το παρσιμο του μυαλου....και δεν εννοω τιποτα σφιχτες φετες μπρατσονια....
Εννοειται....Δεν ξερεις που λενε πως ο τολμων ειναι αυτος που κανει και οχι αυτος που λεει οτι κανει?Αν εννοεις το παρελθον του καθε αντρα προσωπικα το δηλωνω εξ αρχης οτι με αφηνει αδιαφορη...
ειχα γνωρισει ενα γκομενο μια φορα που μου ειχε ζαλισει τα ουμπαλα με το πλουσιο παρελθον του και τις τρελες εμπειριες του
καθε φορα του ελεγα "δε με νοιαζει πουλακι μου δε θελω να ξερω" το χαβα του αυτος....
στο τελος ολο λαδι λαδι και απο τηγανιτα τιποτα....
και εσεις εκει κανετε ενα λαθος (οχι ολες ,οι ελλεηνιδες ομως ναι) στειλτε τον τον μπαμια!!Και βρειτε ενα καλο παλικαρι (οχι μαλακα, καλο) και θα ειστε μια χαρα!Ναι μωρε απλα ειναι κουραστικο να ακους τον καθε γουοναμπι φακερ να εξυμνηει τις επιδοσεις και τις εμπειριες του....
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα