gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω πινω το δευτερο famous και εχω ανεβασει στροφες παντως....μην νομιζεις και σε μας με μερικα ποτακια να δεις πως καθαριζει η σκεψη μας
εγω πινω το δευτερο famous και εχω ανεβασει στροφες παντως....μην νομιζεις και σε μας με μερικα ποτακια να δεις πως καθαριζει η σκεψη μας
H Carano δεν είναι αυτή?
Και Bite σχετικά με αυτά που λες, εννοείτε ότι αν ένας άντρας πηδήξει το μυαλό μιας γυναίκας, μετά είναι πολύ εύκολο να πηδήξει και το σώμα, μην λέμε τα αυτονόητα,, Και όσον αφορά το 2ο για τα σώματα, ακούω από πολλές γυναίκες ότι δεν τους ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, αλλά όλες ψάχνουν τις "φέτες" σε έναν άντρα και άλλες που λεν ότι θεωρούν σημαντική την εμφάνιση και το σώμα του άντρα και κυκλοφορούν με κοιλαράδες!!! Μήπως τελικά ισχύει το παλιό ρητό ότι εσείς οι γυναίκες δεν ξέρετς τι θέλετε? (όχι πως και εμείς οι άντρες ξέρουμε απόλυτα, αλλά μετά από κανα δυο μπύρες, μας καθαρίζει κάπως η σκέψη...!! )
αυτον που τα γραφει ολα με ι; αν τον ειχα μαθητη σε σχολειο απολυτηριο απο μενα δεν θα χε δει φιλε.....σκληρος αλλα σωστος!!!Τιμη και δοξα στον πιτσι.
ναι η carano ειναι
για τα αλλα θελουν αντρα να τις αποκαταστησει με λεφτα και σιγουρο δηλαδη οχι ξενοπηδηκουλα αρα ασχημο κατα το δυνατον γιατι ο ομορφος δημιουργει ανασφαλειες και αγχη....ενταξει;και οχι ξερουν πολυ καλα τι θελουν...
αυτον που τα γραφει ολα με ι; αν τον ειχα μαθητη σε σχολειο απολυτηριο απο μενα δεν θα χε δει φιλε.....
καλα καλα οταν πηδηχτει με ολες τις φιλες σου που θα θελουν πολυ να του δειξουν τι καλες φιλες ειναι για να σε πληγωσουν...χαιρετα με και εμενα και τον αλεν ντελον....καθολου
εγω θελω εναν που να μ αρεσει
τι να το κανω να ειναι ασχημος κ να μη μ αρεσει για να μη φοβαμαι απ τις αλλες? εγω θελω να τον γουσταρουν ολες αλλα να θελει μονο εμενα χα χα
ειμαι καργα εγωιστρια
ο πρωην μου ηταν ενας σκετος κουκλος για να καταλαβεις
καλα καλα οταν πηδηχτει με ολες τις φιλες σου που θα θελουν πολυ να του δειξουν τι καλες φιλες ειναι για να σε πληγωσουν...χαιρετα με και εμενα και τον αλεν ντελον....
Εκτιμάει επίσης συγκεκριμένα άτομα όπως επίσης και όσα λέτε εδώ, γιατί μπορεί κάλλιστα να είναι κάπου εδώ γύρω - laying low που λένε οι Εγγλέζοι.
ειναι ιδεολογικοι οι λογοι...στο θεμα γλωσσας γινομαι πολυ δεξιος .....παροτι δεν ειμαι ακραιοςμαζι σου gl εσχημο πραγμα η ανορθογραφια
αυτον που τα γραφει ολα με ι; αν τον ειχα μαθητη σε σχολειο απολυτηριο απο μενα δεν θα χε δει φιλε.....
ειπε πως οχι αλλα μακαρι...παντως κλωνος στον κλωνο τι να λεει;σιγουρα καπου εδω ειναι και θα κανει εμφανιση με νεο nickname
καλα καλα οταν πηδηχτει με ολες τις φιλες σου που θα θελουν πολυ να του δειξουν τι καλες φιλες ειναι για να σε πληγωσουν...χαιρετα με και εμενα και τον αλεν ντελον....
ειπαμε ο αντμιν διαγραφει και οχι αμεσα...μπορει και ποτε....παντος μεσα ηταν και σημερα
καθολου
εγω θελω εναν που να μ αρεσει
τι να το κανω να ειναι ασχημος κ να μη μ αρεσει για να μη φοβαμαι απ τις αλλες? εγω θελω να τον γουσταρουν ολες αλλα να θελει μονο εμενα χα χα
ειμαι καργα εγωιστρια
ο πρωην μου ηταν ενας σκετος κουκλος για να καταλαβεις
σεξουλα αυτος ο λοκος δικος σου ειναι;