You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Αν θέλεις να πας μπροστά πρέπει να πηδήξεις πούστιδες. Είναι στο χέρι σου να το κάνεις ή όχι. Φαντάζομαι έχεις και άλλες επιλογές. Εγώ δεν έχω πηδήξει κανέναν πούστη, δεν έχω πάει μπροστά βέβαια, αλλά δεν παραπονιέμαι για τη ζωή μου. Ισα ισα νιώθω και τυχερός και ότι μου έχει φερθεί σωστά.
Ξέρω αρκετές 35άρες που είναι έτσι όπως περιγράφει το άρθρο και άλλες τόσες και περισσότερες που είναι σωστές.
Ξέρω πολλούς 35άριδες που έχουν διαλύσει το σπιτικό τους και άλλους τόσους που είναι σωστοί.
Ο έλληνας έχει την τάση να ισοπεδώνει τα πάντα. Να τα γενικεύει. Όλοι είναι έτσι και όλοι είναι αλλιώς. Ε όχι δεν είναι έτσι όμως.
Το ότι υπάρχει μια έφεση για 'απελευθέρωση' της σύγχρονης ελληνίδας γυναίκας είναι κάτι που ο άντρας δε μπορεί να το δεχθεί και είναι ανίκανος (προς το παρόν ακόμη) να κάνει κάτι γι' αυτό.
Η περίοδος είναι μεταβατική και απλώς είμαστε εμεις (οι τυχεροί/άτυχοι) που την βιώνουμε.
Επίσης έχω παρατηρήσει πως :
1) επειδή βρισκόμαστε σε ενα portal που λέγεται bourdela
2) βρισκόμαστε πίσω από έναν τοίχο ανωνυμίας
3) μιλάμε με έναν τρόπο που σε αλλα forum θα μας είχαν διαγράψει εντελώς
αυτό λοιπόν μας κάνει να φερόμαστε κάπως αυταρχικά, μας βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι εκφάνσεις του κακού μας εαυτού και θέλουμε να δείχνουμε μάτσο (και εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν και εδώ μέσα φυσικά αφού μου δίνεται ένα ανάλογο βήμα). Εντάξει το ξέρω ότι είσαι ο καλύτερος γαμιάς, όλες οι γκόμενες στα μπουρδέλα σε θυμούνται, ότι έχεις μεγάλη πούτσα και όλες ειναι ελλεεινίδες. Αλλά και εσύ σεβάσου την αξιοπρέπειά μου που τα διαβάζω όλα αυτά. Αν και κάθε άποψη είναι σεβαστή. Αλλά θα ήταν όμορφο (και ιδανικό) μέσα από αυτό το φόρουμ να εβγαινε μια ποιότητα και μία άποψη και όχι μια καφρίλα αντάξια του ονόματος του πόρταλ.
Μιλάω γενικά και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κανέναν συναγωνιστή άσχετα αν χρησιμοποίησα το δεύτερο πρόσωπο.
Συγνώμη για τον χρόνο σας.
Ξέρω αρκετές 35άρες που είναι έτσι όπως περιγράφει το άρθρο και άλλες τόσες και περισσότερες που είναι σωστές.
Ξέρω πολλούς 35άριδες που έχουν διαλύσει το σπιτικό τους και άλλους τόσους που είναι σωστοί.
Ο έλληνας έχει την τάση να ισοπεδώνει τα πάντα. Να τα γενικεύει. Όλοι είναι έτσι και όλοι είναι αλλιώς. Ε όχι δεν είναι έτσι όμως.
Το ότι υπάρχει μια έφεση για 'απελευθέρωση' της σύγχρονης ελληνίδας γυναίκας είναι κάτι που ο άντρας δε μπορεί να το δεχθεί και είναι ανίκανος (προς το παρόν ακόμη) να κάνει κάτι γι' αυτό.
Η περίοδος είναι μεταβατική και απλώς είμαστε εμεις (οι τυχεροί/άτυχοι) που την βιώνουμε.
Επίσης έχω παρατηρήσει πως :
1) επειδή βρισκόμαστε σε ενα portal που λέγεται bourdela
2) βρισκόμαστε πίσω από έναν τοίχο ανωνυμίας
3) μιλάμε με έναν τρόπο που σε αλλα forum θα μας είχαν διαγράψει εντελώς
αυτό λοιπόν μας κάνει να φερόμαστε κάπως αυταρχικά, μας βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι εκφάνσεις του κακού μας εαυτού και θέλουμε να δείχνουμε μάτσο (και εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν και εδώ μέσα φυσικά αφού μου δίνεται ένα ανάλογο βήμα). Εντάξει το ξέρω ότι είσαι ο καλύτερος γαμιάς, όλες οι γκόμενες στα μπουρδέλα σε θυμούνται, ότι έχεις μεγάλη πούτσα και όλες ειναι ελλεεινίδες. Αλλά και εσύ σεβάσου την αξιοπρέπειά μου που τα διαβάζω όλα αυτά. Αν και κάθε άποψη είναι σεβαστή. Αλλά θα ήταν όμορφο (και ιδανικό) μέσα από αυτό το φόρουμ να εβγαινε μια ποιότητα και μία άποψη και όχι μια καφρίλα αντάξια του ονόματος του πόρταλ.
Μιλάω γενικά και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κανέναν συναγωνιστή άσχετα αν χρησιμοποίησα το δεύτερο πρόσωπο.
Συγνώμη για τον χρόνο σας.
Είσαι η παλιά γνωστή??την πεταω και την πιανεις εσυ?
ενδιαφερεται κανεις να αναπαραγει το ειδος του τελικα ή στα λογια θα μεινουμε?
Που κάποια στιγμή "έβγαλε" αρχίδια??
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αφου είσαι στο ηλικιακό group που ψάχνουν οι 30αρηδες πως είσαι αδιάφορη?
γενικα μιλαω darling αλλωστε κι εμενα με ενδιαφερει το γκρουπ τον 30 αλλα που και που ξεφευγω σε κατι πιο μικρο
ειναι που μας αρεσει που και που να το παιζουμε δασκαλες ;)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
γιατι εσυ μπαιτ δεν κοιτας μπρατσα και κορμια
της κουλτουρας εισαι;
κοιταω να μ αρεσει εμφανισιακα
μ αρεσουν κ γεματουληδες παντως.. τους βρισκω γλυκουληδες
απαξ κ ανοιξει στομα ομως κ πεταει ηλιθιοτητες κ σεφερλιδικο χιουμορ.. τελος.. δεν πα να ναι κ ο θεος ο ιδιος
pelopidas1221
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποια ανοργασμικιά λέει τέτοιες βλακείες καλε; ακουτα 25 χρονα.. Ζήτω οι μεγάλοι ρε..! Νίτσα σε αγαπώ !!!!!!
ναι ναι,εσεις να πηγαινετε με τους παππουδες τους 60αρηδες...καλα θα περασετε,θα σας τα χωνουν καλα
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
γενικα μιλαω darling αλλωστε κι εμενα με ενδιαφερει το γκρουπ τον 30 αλλα που και που ξεφευγω σε κατι πιο μικρο
ειναι που μας αρεσει που και που να το παιζουμε δασκαλες ;)
μάλλον η sexoula λύσσαξε σήμερα και όχι 30-35αρες
pelopidas1221
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πεταλουδα,σ'αρεσει η σεξουλα;
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
παντα λυσσαω πεταλουδιτσα μου απλα οχι γραπτα ;)
pelopidas1221
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γτ το μεταφερατε εδω το θρεντ;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
γτ το μεταφερατε εδω το θρεντ;
δεν εχουν τι να κανουν κ κανουν ανακαινιση
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δε βιάζομαι, συμπαθής είσαι ;)
[/quote
τα διαβασες ολα οσα γραφω και επιμενεις στην αποψη σου???
RoufiaNitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είσαι η παλιά γνωστή??
Που κάποια στιγμή "έβγαλε" αρχίδια??
γκουχ γκουχ δεν αντιλλαμβανομαι....αρχιδια εβγαλε?? μπι μορ σπεσιφικ....
εριν το ξερω οτι με αγαπας.....ζητω το συνδρομο της ηλεκτραςςςςςςς
ρε παλικαρι μου...γτ οταν λεω "γεια τι κανεις;" ποσταρεις κ ενα βιντεακι απο κατω;
Ατμόσφαιρα
τα διαβασες ολα οσα γραφω και επιμενεις στην αποψη σου???
Ναι...why;
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
θα μας βαλεις κ κρασι φιλλλλλλαρακι;
λιγο κρασι λιγο θαλασσα (μερικα προφυλακτικα)και τ' αγορι μου
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
κοιταω να μ αρεσει εμφανισιακα
μ αρεσουν κ γεματουληδες παντως.. τους βρισκω γλυκουληδες
απαξ κ ανοιξει στομα ομως κ πεταει ηλιθιοτητες κ σεφερλιδικο χιουμορ.. τελος.. δεν πα να ναι κ ο θεος ο ιδιος
γιατί καλέ τι έχει ο σεφερλής?
μια χαρά γεματούλης είναι, με φαλακρίτσα και με όλα τα καλά!!!
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ναι...why;
nothing
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λυπαμαι γιατι εισαι και κοπελα αλλα τα θελεςασε που τωρα πια καποιες μενουν στο ραφι απο επιλογη