gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Γιατί μείνανε στο ράφι εξαιτίας τους
Αλλα μόνο κριτική ξέρουνε να κάνουνε. Αυτοκριτική καμμία...
υπαρχει ομως και μια μικρη κατηγορια απο 25αρες κοπελες που την πατανε με 20αρικα αγορακια εκει τι γινεται???
υπαρχει ομως και μια μικρη κατηγορια απο 25αρες κοπελες που την πατανε με 20αρικα αγορακια εκει τι γινεται???
μην γινεσαι κακος ειναι (οι γυναικες) ολες ιδιες οπως δεν εισαστε(οι αντρες) ολοι ιδιοιΓιατί μείνανε στο ράφι εξαιτίας τους
Αλλα μόνο κριτική ξέρουνε να κάνουνε. Αυτοκριτική καμμία...
Γιατί χαθήκανε οι 30αρηδες δεσποινίς?
μην γινεσαι κακος ειναι (οι γυναικες) ολες ιδιες οπως δεν εισαστε(οι αντρες) ολοι ιδιοι
[size=20pt]ασε που τωρα πια καποιες μενουν στο ραφι απο επιλογη[/size]
μαγκες να ειστε ολοι καλα ρε.Άλλος ένας σωστός.
50 μέλη αυτή τη στιγμή - προφανώς το ζήτημα είναι φλέγων
ΑΠΟΨΗ - ΚΑΤΑΝΤΙΑ....
γνωμη σου και ειναι σεβαστη
αλλα οπως κι εσεις εχετε απαιτησεις (οποιες κι αν ειναι αυτες) ετσι εχουμε κι εμεις και καλλιο να μεινω στο ραφι παρα με καποιον βλαχο(και λεγοντας βλαχο εννοω καποιον αμορφωτο αγενη κλπ)
μαγκες να ειστε ολοι καλα ρε.
αντε σας εφτιαξε παλι ο δασκαλος σας ο αρκανς με το θεμα που σας ανοιξε.
τι να κανω ειμαι σε τιμωρια,και χρησιμοποιησα το νικ απο το φιλο μου τον λατινο,ειμαστε φιλαρακια με τον τυπο και πινουμε καφεδακι τωρα μαζι.
η σχολη παντα θα παρεμβαινει σε ολα τα μεγαλα θεματα τις επικαιροτητας.
φιλε μουνιντζα και φιλε απολυτε συνεχιστε ετσι δυνατα να παρεμβαινετε σε ολα τα μεγαλα θεματα σαν αξιοι καθηγητες τις σχολης,οπως και ολοι οσοι συμμετεχατε στο θρεντ αυτο.
τα λεμε μαγκες να ειστε ολοι καλα.
μην το συνεχιζεις ,το χειροτερευεις....
μαγκες να ειστε ολοι καλα ρε.
αντε σας εφτιαξε παλι ο δασκαλος σας ο αρκανς με το θεμα που σας ανοιξε.
τι να κανω ειμαι σε τιμωρια,και χρησιμοποιησα το νικ απο το φιλο μου τον λατινο,ειμαστε φιλαρακια με τον τυπο και πινουμε καφεδακι τωρα μαζι.
η σχολη παντα θα παρεμβαινει σε ολα τα μεγαλα θεματα τις επικαιροτητας.
φιλε μουνιντζα και φιλε απολυτε συνεχιστε ετσι δυνατα να παρεμβαινετε σε ολα τα μεγαλα θεματα σαν αξιοι καθηγητες τις σχολης,οπως και ολοι οσοι συμμετεχατε στο θρεντ αυτο.
τα λεμε μαγκες να ειστε ολοι καλα.
γνωμη σου και ειναι σεβαστη
αλλα οπως κι εσεις εχετε απαιτησεις (οποιες κι αν ειναι αυτες) ετσι εχουμε κι εμεις και καλλιο να μεινω στο ραφι παρα με καποιον βλαχο(και λεγοντας βλαχο εννοω καποιον αμορφωτο αγενη κλπ)
65 μέλη παρακολουθούν το θέμα ρεεεεεεεεε
65 μέλη
Σείονται τα πατώματα του ιστορικού αυτού αμφιθεάτρου.
Ζήτω η ΣΧΟΛΗ
Ζήτω η μάθηση
Κάτω οι αγάμητες και κομπλεξικές 35αρες
αυτο εχεις μονο να πεις???
σοβαρη γνωμη
Aυτοί βγάζουν μάτι. Οι χειρότεροι είναι αυτοί