loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε μα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μα πώς είναι δυνατόν να μην ξέρετε τον Αρκά;
ε μα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μα πώς είναι δυνατόν να μην ξέρετε τον Αρκά;
σε λιγο προβλεπω τις μισες ελληνιδες στο ραφι
με πακιστανους το βλεπεις να γινεται ή με κινεζους η αποκατασταση φιλε;δεν μας συμφέρει να μένουν στο ράφι. τις γαμάς ευκολώτερα (και φτηνότερα) όταν ''αποκατασταθούν''.
και γιατί τους λέμε κοκκινιστούς;
με πακιστανους το βλεπεις να γινεται ή με κινεζους η αποκατασταση φιλε;
σε λιγο προβλεπω τις μισες ελληνιδες στο ραφι
με ενα παλαμαρι ναααααααααα.....ο μαυρος ....φιλεναδα θελει κι αλλα για να προσφερει τισ υπηρεσιες του μαγειρεμα,πλυσιμο,σκουπισμα δεν ειναι ελλεηνας κοκκινιστος....Με μαύρους
...ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα ???
...γιατί γνώρισα μια καθηγήτρια που διορίστηκε σε ακριτικό νησί όχι τουριστικό και μου είπε πως δεν ασχολιόταν ούτε με ντόπιους (γιατί είναι βλάχοι) ούτε με συναδέλφους εκπαιδευτικούς (γιατί είναι μπατίρηδες - ξενέρωτοι) αλλά μόνο με επιχειρηματίες
...το αστείο είναι ότι ήταν ελλεηνίδα, κοντή, χοντρή, ψευδή και άχαρη. Είμαι σίγουρος πως έχει κάνει θραύση στους επιχειρηματικούς κύκλους
με ενα παλαμαρι ναααααααααα.....ο μαυρος ....φιλεναδα θελει κι αλλα για να προσφερει τισ υπηρεσιες του μαγειρεμα,πλυσιμο,σκουπισμα δεν ειναι ελλεηνας κοκκινιστος....
...το αστείο είναι ότι ήταν ελλεηνίδα, κοντή, χοντρή, ψευδή και άχαρη. Είμαι σίγουρος πως έχει κάνει θραύση στους επιχειρηματικούς κύκλους
λεωνιδα πιασαμε τις πολεις;και τα χωρια;
....εκτός και ήταν μαύρος επιχειρηματίας σαν αυτούς που πλένουν τζάμια στα φανάρια
πάω στοίχημα ότι είχε και τσάντα LV, γυαλιά Prada, μαγιώ Roberto κλπ...
βρακι δεν ξερω αν περισσευε να παρει...παντως οι επιχειρηματιες τρεχοντας θα κανουν ουρες να την πηδηξουν φανταζομαι....πάω στοίχημα ότι είχε και τσάντα LV, γυαλιά Prada, μαγιώ Roberto κλπ...
και δονητηs gyu la roche...........δλδ αυτά τα εξαρτήματα σώζουν τη κατάσταση ????
...δλδ αυτά τα εξαρτήματα σώζουν τη κατάσταση ????