Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μας συμφέρει να μένουν στο ράφι. τις γαμάς ευκολώτερα (και φτηνότερα) όταν ''αποκατασταθούν''.
:rockon: :rockon: :rockon:με πακιστανους το βλεπεις να γινεται ή με κινεζους η αποκατασταση φιλε;

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τελικά οι κοκκινιστοί αυξάνονται
ή όσοι θέλουν γάμο με αλλοδαπές;  :grin:
Επίσης αποκλείεται ο κοκκινιστός να
θέλει γάμο με αλλοδαπή;  :huh:
μπερδεψόλια..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα ???  :think:

...γιατί γνώρισα μια καθηγήτρια που διορίστηκε σε ακριτικό νησί όχι τουριστικό και μου είπε πως δεν ασχολιόταν ούτε με ντόπιους (γιατί είναι βλάχοι) ούτε με συναδέλφους εκπαιδευτικούς (γιατί είναι μπατίρηδες - ξενέρωτοι) αλλά μόνο με επιχειρηματίες :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

...το αστείο είναι ότι ήταν ελλεηνίδα, κοντή, χοντρή, ψευδή και άχαρη. Είμαι σίγουρος πως έχει κάνει θραύση στους επιχειρηματικούς κύκλους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με ενα παλαμαρι ναααααααααα.....ο μαυρος ....φιλεναδα θελει κι αλλα για να προσφερει τισ υπηρεσιες του μαγειρεμα,πλυσιμο,σκουπισμα δεν ειναι ελλεηνας κοκκινιστος....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
...ξέρει κανείς πόσοι είναι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα ???  :think:

...γιατί γνώρισα μια καθηγήτρια που διορίστηκε σε ακριτικό νησί όχι τουριστικό και μου είπε πως δεν ασχολιόταν ούτε με ντόπιους (γιατί είναι βλάχοι) ούτε με συναδέλφους εκπαιδευτικούς (γιατί είναι μπατίρηδες - ξενέρωτοι) αλλά μόνο με επιχειρηματίες :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

...το αστείο είναι ότι ήταν ελλεηνίδα, κοντή, χοντρή, ψευδή και άχαρη. Είμαι σίγουρος πως έχει κάνει θραύση στους επιχειρηματικούς κύκλους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Ναι σιγά, επιχειρηματίας είναι και ο περιπτεράς και αυτός που έχει κατάστημα με ρούχα και ιδρώνει με την κάθοδο των Κινέζων  :boobies: :boobies:

με ενα παλαμαρι ναααααααααα.....ο μαυρος ....φιλεναδα θελει κι αλλα για να προσφερει τισ υπηρεσιες του μαγειρεμα,πλυσιμο,σκουπισμα δεν ειναι ελλεηνας κοκκινιστος....

Ναι, για πες...  :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
....εκτός και ήταν μαύρος επιχειρηματίας σαν αυτούς που πλένουν τζάμια στα φανάρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

...το 47% το είδατε ???? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

πάω στοίχημα ότι είχε και τσάντα LV, γυαλιά Prada, μαγιώ Roberto κλπ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λεωνιδα πιασαμε τις πολεις;και τα χωρια;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά τελικά είναι μάλλον Πάρης  :boobies:

....εκτός και ήταν μαύρος επιχειρηματίας σαν αυτούς που πλένουν τζάμια στα φανάρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα φανάρια δεν είναι μαύροι (αφρικανοί) είναι από πακιστάν και πέριξ  :boobies: :boobies:

άντε κάναν με σιντί ναι, και στέκει πιο καλά "ο δικός μου ασχολείται με τη μουσική βιομηχανία"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πάω στοίχημα ότι είχε και τσάντα LV, γυαλιά Prada, μαγιώ Roberto κλπ...
βρακι δεν ξερω αν περισσευε να παρει...παντως οι επιχειρηματιες τρεχοντας θα κανουν ουρες να την πηδηξουν φανταζομαι....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Stories

Νέο!