Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
don't worry case is closed!!!
αλα μουνιτσα...

απο μενα θεωρειται ληξαν το θεμα
εφοσον δεν ταιριαζει το χιουμορ μας με καποια ατομα και θιγονται δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζω οποτε δεν ξανασχολουμαι :)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
απο μενα θεωρειται ληξαν το θεμα
εφοσον δεν ταιριαζει το χιουμορ μας με καποια ατομα και θιγονται δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζω οποτε δεν ξανασχολουμαι :)

υπαρχει χιουμορ και χιουμορ...
δεν ασχοληθηκε ξανα κανεις με αυτο το θεμα οποτε παμε παρακατω και θεωρειται ληξαν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν ειχα μπει και τωρα ειδα τις προηγουμενες παραθεσεις οποτε θεωρησα οτι επρεπε να απαντησω και στη σιλβα

και επειδη ξενερωσα παρακαλω να μη με λαμβανετε υποψην ουτε να με αναφερετε στα κλικαδορικα θεματα αν ειναι δυνατον :)

τα λεμε

υ.γ. υποθετω οτι το να καβλαντιζετε ειναι "χιουμορ".....το να σας σχολιαζουν ομως δεν ειναι και θιγεστε.....

παλληκαρια και κοπελιες οταν γραφετε κατι ακομα και ως χιουμορ να ειστε ετοιμοι να δεχτειτε σχολια ακομα και απο ατομα που δεν εχουν "χιουμορ"....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι επαθες νιτσα μου?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν υπηρξα σαφης?

σαφεστατη...
μερικοι κανουν χιουμορ μεν αλλα δεχονται χιουμορ επιλεκτικα? διοτι πιο χωρις κανενα νοημα παρεξηγηση δεν εχει τυχει να ξαναδω σ αυτο το σαιτ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαλιστα...recap.....μιλησαμε για τα εξης:

κλικες (ολ ταιμ κλασικ)

σουφριτσες που θελουν ζεστο γαλατακι (νιαρρρρρρ)

εξυβριση κατα της αρχης και αναρχικες τασεις απο μερικους κρυφοκομμουνιστας του φορουμ (α ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται)

συναθροισεις ανω των 3 ατομων και αρα επικινδυνες για το καθεστως του φορουμ....(νο κομεντ)

σταρ γουορς και σαουθ παρκ!!!! (ειναι δυνατον να λειπω οταν μιλατε για καρτμαν και τζαρ τζαρ????)

τη λουκριτια σε ημιλιποθυμη κατασταση απο την καταχρηση σκορδαλιας και τις αναθυμιασεις αυτης (μετα απο 1 ταψι γαλακτομπουρεκο επανηλθε δριμυτερη)

μοναδικες δηλωσεις οτι η λουκ "μπουκωνεται" (η κυρια ειναι μπουκωμενη....)

απειλες και υποσχεσεις για λασπομαχιες (η κυρια μετα το μπουκωμα κανει και σπα...)

δυο παλληκαρια να σφαζονται στην ποδια της σιλβα (ως ελλεηνις βεβαια δε φοραει ποδια γιατι ειναι αχρηστη και ανεπροκοπη αλλα ενεκα της ημερας...)

τη σιλβα να το παιζει δυσκολο γκομενακι αλλα να καυλαντιζει με τους μαντραχαλους (ως ελλεηνις παντα βεβαιως βεβαιως)

τον αβαταρ σε μοναδικο οιστρο βιπερ νορα απ αυτους που σε κανουν να απορεις με το αν ο αλλος ειναι οντως τοσο γλυκαναλατος ή αν παιζει τραυματισμος στη γεννα (καλα ηταν ενα σημειο οπου γελαγα μονη μου διαβαζοντας το)

την εριν ως αυτοπτη μαρτυρα ενος τραγικου συμβαντος στη μεση της τσιμισκη αναμεσα στη σουλα το μπαμπη και τη γνωστη αγνωστη ελλεηνιδα (τα ονοματα και τα γεγονοτα ειναι καθαρα συμπτωματικα)

ουφ...πολυ φαια ουσια και ειναι μεσημερι ακομα :P

αυτο και τα επακολουθα του ιμπλις....βαριεμαι να τα ξαναεξηγω....πηγαινε 3-4 σελιδες πισω και διαβασε....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σαφεστατη...
μερικοι κανουν χιουμορ μεν αλλα δεχονται χιουμορ επιλεκτικα? διοτι πιο χωρις κανενα νοημα παρεξηγηση δεν εχει τυχει να ξαναδω σ αυτο το σαιτ
μηπως μερικα ατομα τα παιρνετε περισσοτερο σοβαρα απο οτι τους αξιζει;;; δεν διαβασα τι παιχτηκε με την νιτσα κ με ποιον ξενερωσε αλλα εφοσων καποια ατομα εδω τα γουσταρει γτ να την κανει???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειπα οτι φευγω λουκ μου :P
τι ειμαι εγω μπαιτ? χαχαχα
και μη δινετε περισσοτερη σημασια σε ενα γεγονος στο οποιο δεν αξιζει να διογκωθει τοσο....

απλα ξενερωσα με το ολο θεμα και δε θελω να συμμετεχω στην ολη πλακιτσα περι κλικας μπορει να γινει σεβαστο αυτο? :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο και τα επακολουθα του ιμπλις....βαριεμαι να τα ξαναεξηγω....πηγαινε 3-4 σελιδες πισω και διαβασε....
την προταση γ μενα γτ δεν την υπογραμμισες??????????κανεις δε με αγαπαει σε αυτο το σαιτ;;;;;;;;;;; :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

και μη δινετε περισσοτερη σημασια σε ενα γεγονος στο οποιο δεν αξιζει να διογκωθει τοσο....

απλα ξενερωσα με το ολο θεμα και δε θελω να συμμετεχω στην ολη πλακιτσα περι κλικας μπορει να γινει σεβαστο αυτο? :)
ελα ρεεεεεεεεεεεεεεε!εχει πλακααααααααααα!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

μην με προκαλεις κ θα σου τραγουδησω ολο το "παγωσε η τσιμινιεραααααααααααααααα...."

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
την προταση γ μενα γτ δεν την υπογραμμισες??????????κανεις δε με αγαπαει σε αυτο το σαιτ;;;;;;;;;;; :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

παρεξηγηθηκες και συ παμφαγο αρπαχτικο? :2funny:
να σε υπογραμμισω αν ειναι :P

υ.γ. πλακα εχει οταν η πλακα γινεται και ειναι δεκτη εκατερωθεν οταν ειναι μονομερης δεν ειναι πλακα ειναι casscouilles  το λεγομενο :)

η μπαιτ που μαθαινει και γαλλικα τωρα θα σας το εξηγησει αυτο :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ασε μην πεις!  :grin:
Εγω ειμαι της διασπορας ειπαμε!  :P :grin:

diaspora....διεθνης ορος πλεον.....

αμα θες μπορω να σε περιλαβω και σενα μετα στο ποστ μου δε με πειραζει μπουχαχαχαχα

τες παν καλη η παρεα σας αλλα βρωμανε τα ποδια σας.....(εκφραση ειναι λουκ μη με ρωτησεις που τα μυρισα :P :P )

φευγω :) σι γου λειτερ αλιγκειτορ...ιν ε γουαιλ κροκονταιλ....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παρεξηγηθηκες και συ παμφαγο αρπαχτικο? :2funny:
να σε υπογραμμισω αν ειναι :P

υ.γ. πλακα εχει οταν η πλακα γινεται και ειναι δεκτη εκατερωθεν οταν ειναι μονομερης δεν ειναι πλακα ειναι casscouilles  το λεγομενο :)

η μπαιτ που μαθαινει και γαλλικα τωρα θα σας το εξηγησει αυτο :2funny:
φυσικα παρεξηγηθηκα...!εχω σκοπο να κατακυριευσω το σαιτ!!!!!!11

κοιτα:το εχω πει απειρες φορες...τους ανθρωπους χωρις χιουμορ τους φοβαμαι...
τους ανθρωπους με ηλιθιο κατ'εμε (οχι δεν θεωρω χιουμορ τα ανεκδοτα γ ξανθες π.χ) απλα τους αγνοω...
τους ανθρωπους με εξυπνο παλι κατ'εμε χιουμορ απλα χαιρομαι να μιλαω μαζι τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom