ΛΟΙΠΟΝ η πειρα αναλογα στον τυπο του καθενα και στην ηλικια που ειναι αντιδρα αναλογα.
η απολυτη μαλακια ειναι να ξαναγυρισεις πισω εστω και για ενα γαμησι,η αναμνηση το ειχα κανει στα 17 το μετανιωσα πικρα, οχι οτι το χα απωθημενο να την γαμησω ομωςετσι μου χαλασε την νεα σχεση-γκομενα που ημουν ετοιμος να ριξω με 100% συνοψη μια σιχαμενη μου στερησε μια ευκαρια/(συν η μαλακια που με βαρεσε τοτε αλλα στα 17 εισαι 17!)....
μετα την εγραψα αλλα η μ@@@ ειχε γινει-
αλλο περιστατικο καποτε μου την ειχε πεσει πολυ καλο μουνι μπαμ μπαμ μεσω γνωστου ιδια μερα εξω κτλ..ομως βασικα ηθελε να ζηλεψει αλλο ατομο,οχι εκεινη την μερα αλλα μετα, τσαντιστικα γιατι θα μπορουσε να το πει εξ αρχης, την επομενη φορα που την ειδα σε μαγαζι φιλου δεν ΥΠΗΡΧΕ απορησε για το ουτε ενα καλησπερα, αργοτερα σε ενα παρτυ το ιδιο, δεν κρατησα κακια απλα εβγαζε καπνους επειδη οποτε την εβλεπα τυχαια απλα δεν υπηρχε το αν το χε μετανιωσει δικο της θεμα.
η τακτικη μου 98% ειναι αδιαφορια το 2% ειναι οταν μπαινει το φιλοτιμο εκει γινονται ολα πουτανα.
εκδικηση κτλ τα θεωρω χασιμο χρονου, μικροτητα και ασχολησε με τα σκατα θα λερωθεις.
το να γαμησω μια σε στυλ τιμωριας οκ ερχεται σαν σκεψη να το πιστεψετε ολοι θα δωσει προσωρινη ανακουφιση στον εγωισμο,ομως μακροχρονια δεν προσφερει τιποτα.
καποτε πολυ μικροτερος ακουγα "καλα που δεν την γαμησα δεν μπλεχτηκα" μεσα μου ελεγα καλα,μ@@@ ειναι?
και ομως η σοφια του λογισμου ηταν σωστη...στο μελλον σε πολλες περιπτωσεις τωρα λεω καλα που δεν την γσμησα..και εγω ασχετα αν μιλασμε για πρωην...το παραδειγμα δειχνει το οτι μια φαινομενικα ευκολη επιλογη δεν ειναι κ η σωστη...
αδιαφορια σκυλιαζουν και ειδικα αν εχετε φερθει σωστα ερχεται η πουτανα η στιγμη και της το θυμιζει εκει ομως ειναι ολο το ζουμι, ουτε εξηγηση ουτε τιποτα αδιαφορια σαν να μην υπαρχουν.
ασχετα με το θεμα σε ενα τσακωμο αντι να βρισεις αν γελασεις παθαινουν αμοκ γιατι δοκιμαζουν την υπομονη σου να βγαλεις αντιδραση και εσυ γελας--το να φωναξεις η βρισεις δεν σε κανει παντα αρσενικο-
ειναι mind games ...
αν τυχαια σε δει και με αλλη εκει της γαμιεται τελειως η ψυχολογια,και οπως ειπα αν εχεις φερθει σωστα ,καλο σεξ,καλη παρεα κτλ...και απο δικη της μαλακια εχετε χωρισει...δεν δινεις ΠΟΤΕ 2 ευκαιρια και ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΓΑΜΑΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ δεν την γαμας....