Νέα

Τί θα κάνατε εάν βρισκόσασταν με γκόμενα που σας έχει παίξει πουστιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kallitexnis777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Αρχικα οι γκομενες δεν κανουν πουστιες, αλλα πουτανιες.
Παρ'ολα αυτα δεν θα ηθελα να της κανω πουστια. Απλα θα της εδεινα το μουνι στο χερι και μακρια

• Like
Αντιδράσεις: lelak

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εξαρταται τη πουστια ρε παιδες. Δεν αξιζουν ολες οι συμπεριφορες την ιδια αντιμετωπιση.

khfhnas(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
422
Πόντοι
300
Το θεμα μου θυμησε μια περιπτωση παιδικων χονων, καπου στα τελη του 80 τελος Γυμνασιου καταφερα και έβγαλα γκομενα απο το σχολείο. Ενθουσιασμος απο μερους μου που θα σκοραρω για πρωτη φορα που κατεληξε σε χωρισμο γιατι η γκομενα μου βγηκε πεταχτουλα. Πληγωθηκα με την ενταση που το βιωνουν οι εφηβικες ηλικιες αλλα δεν το εδειξα, χωρισαμε και σπασαμε σαν παρεα.
Το απωθημενο μου ειχε μεινει και την ξαναβρηκα μετα απο 6 χρονια , την πλησιασα την φλερταρα την πηδηξα την αφησα . Γλιτωσα τα λεφτα απο τους ψυχολογους !

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Τι θα κάνατε εάν σας δινόταν η ευκαιρία να δείτε αλλά και να βρεθείτε με μια γκόμενα του παρελθόντος που σας έχει επηρεάσει αρνητικά στο ψυχολογικό κόσμο με λίγα λόγια σας έχει παίξει πουστια

Εγώ προσωπικά θα τη πήγαινα κρεβάτι θα την πηδαγα και θα της πέταγα ένα ταλιρακι στο τέλος και θα έφευγα σαν κύριος
Δεν μου εχει κανει καμια πρωην κατι..συνηθως χωριζουμε καλα, χωρις δλδ πολυ φασαρια.Μαλιστα και με μερικες εχουμε ακομα επαφες,βγαινουμε σαν φιλοι για καφε.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Μπα μόνο τυπικά ένα 'γειά ' :face-medical-mask: αν δεν μπορείς να το αποφύγεις και τέλος .

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Δεν ξέρω αν στο έχει προτείνει άλλος (βαριέμαι να διαβάζω) αλλά θα σου πω κάτι δοκιμασμένο. Πες της να ντυθεί καλά και πήγαινέ την για ψάρι στο καλύτερο μαγαζί. Αφού φάτε τις συναγρίδες και πιείτε το καλύτερο κρασί, πριν το γλυκό πήγαινε μία στην τουαλέτα και κοπάνα την μ' ελαφριά πηδηματάκια. Θέλει αρχίδια για να ξηγηθείς έτσι. Οι περισσότεροι είναι ρούκουνες και χέστες...
Το εχω κανει.... :) κατι αντιστοιχο

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
Εξαρταται τη πουστια ρε παιδες. Δεν αξιζουν ολες οι συμπεριφορες την ιδια αντιμετωπιση.
Κι εξαρταται σε τι φαση θα εισαι οταν τη δεις. Αν εισαι στα πανω σου ουτε να τη φτυσεις. Αν εχεις τις μαυρες σου μπορει και να ξεσπασεις.

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.763
Πόντοι
5.646
Κι εξαρταται σε τι φαση θα εισαι οταν τη δεις. Αν εισαι στα πανω σου ουτε να τη φτυσεις. Αν εχεις τις μαυρες σου μπορει και να ξεσπασεις.
Ε ναι.Εξαρταται τι έχει προηγηθεί πως έχεις χωρίσει αν έχεις χωρίσει κλπ...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Έχω πάθει μία φορά με κοπέλα που ήμασταν ακόμα στα χαμουρέματα να κλείσουμε τριήμερο σε τουριστικό μέρος, όπου απ' ότι φαινόταν θα το προχωράγαμε και θα έμπαινε το "νερό στο αυλάκι". Τελευταία στιγμή μου λέει ότι θα έρθει και η μαμά της για παρέα, να μην είναι μόνη της το τριήμερο (χωρισμένη + την είχε μοναχοκόρη).
:confused::confused::confused:

DeadLock

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Τι θα κάνατε εάν σας δινόταν η ευκαιρία να δείτε αλλά και να βρεθείτε με μια γκόμενα του παρελθόντος που σας έχει επηρεάσει αρνητικά στο ψυχολογικό κόσμο με λίγα λόγια σας έχει παίξει πουστια

Εγώ προσωπικά θα τη πήγαινα κρεβάτι θα την πηδαγα και θα της πέταγα ένα ταλιρακι στο τέλος και θα έφευγα σαν κύριος

Πολλά είναι το ταλιράκι.
Ένα δίφραγκο θα τις έδινα μόνο.

Εγγρ.
30 Νοε 2019
Like
878
Πόντοι
80
Αναλ- όγως του χαρακτήρα της γκόμενας , θα πρέπει να έχει και την αντίστοιχη αντιμετώπιση θεωρώ. Γκόμενες οι οποίες θεωρούν εαυτούς ως το κέντρο του κόσμου, ότι και καλά όλοι τις γουσταρουν και βουλιάζουν στην μιζέρια της αυτοπροβολής τους, χρειάζονται ΑΠΑΞΙΩΣΗ!
Μου χει τύχει αντίστοιχη περιπτωση, εντελώς τυχαία να πέσουμε head to head και απλα να αλλαξω κατευθυνση στο βλεμμα..Ουτε μορφασμοί ουτε τίποτα..σαν να μην είδα κανέναν..ειχε μείνει ΚΟΚΚΑΛΟ!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Οι πραγματικοι ανδρες δεν μπλεκουν με καριολες μαλακισμενες...Τις καταλαβαινουν απο την αρχη..Και ειναι πολυ ευκολο να τις καταλαβεις πλεον
Οι πραγματικες γυναικες ειναι ελαχιστες κ κανουν μπαμ..
Ωστοσο αν ειχες μπλεξει για καποιους λογους με καριολα και σου επαιξε πουστια, ως γνησιος ανδρας εισαι ανεξικακος, εχει τελειωσει για σενα αυτη η σχεση κι εχεις βγει κερδισμενος γιατι βγηκε απο τη ζωη σου ενας ανθρωπος που δεν αξιζε, την αντιμετωπιζεις οπως ολους τους υπολοιπους κ στεκεσαι στο υψος των περιστασεων..
Αυτα που λενε καποιοι οτι την πηδας κ της παιρνεις κ τα ρουχα, ειναι εντελως κομπλεξικα, πεφτεις στο επιπεδο της κ της δειχνουν οτι κρατας μεσα σου κακια κι οτι σε πονεσε η πουστια που σου επαιξε..
Αντρας που ενοχλειται απο κατι τετοιες συμπεριφορες απο καποιες που ονομαζονται γυναικες, αλλα δεν ειναι, δεν ειναι αντρας..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Οι πραγματικοι ανδρες δεν μπλεκουν με καριολες μαλακισμενες...Τις καταλαβαινουν απο την αρχη..Και ειναι πολυ ευκολο να τις καταλαβεις πλεον
Οι πραγματικες γυναικες ειναι ελαχιστες κ κανουν μπαμ..
Ωστοσο αν ειχες μπλεξει για καποιους λογους με καριολα και σου επαιξε πουστια, ως γνησιος ανδρας εισαι ανεξικακος, εχει τελειωσει για σενα αυτη η σχεση κι εχεις βγει κερδισμενος γιατι βγηκε απο τη ζωη σου ενας ανθρωπος που δεν αξιζε, την αντιμετωπιζεις οπως ολους τους υπολοιπους κ στεκεσαι στο υψος των περιστασεων..
Αυτα που λενε καποιοι οτι την πηδας κ της παιρνεις κ τα ρουχα, ειναι εντελως κομπλεξικα, πεφτεις στο επιπεδο της κ της δειχνουν οτι κρατας μεσα σου κακια κι οτι σε πονεσε η πουστια που σου επαιξε..
Αντρας που ενοχλειται απο κατι τετοιες συμπεριφορες απο καποιες που ονομαζονται γυναικες, αλλα δεν ειναι, δεν ειναι αντρας..
Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο με μια μικρη ενσταση. Ολοι οι αντρες στο διαβα τους θα μπλεξουν και με τιποτενιες γυναικες. Τοτε θα εκτιμησουν ακομα περισσοτερο τα διαμαντακια οποτε και αν τους τυχουν. Για μενα,σε γενικες γραμμες, Καλυτερη εκδικηση ειναι να προχωρας μπροστα και ν'αφηνεις την σαπια να σαπιζει μονη της.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Συμφωνώ και επαυξάνω, η αδιαφορία τις ενοχλεί περισσότερο αλλά κυρίως προστατεύει και εσένα από τριβές που δε χρειάζεται να υποστείς. Τώρα άμα σου έχει κάνει πουτανιά ή ακόμα περισσότερο σε χώρισε και μετά π.χ. σε ζήτησε πίσω (από προσωπική εμπειρία) άμα σε δει ότι προχωράς χαρούμενος χωρίς να της δίνεις σημασία, εκεί είναι που της τη δίνει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204103

Επισκέπτης
Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο με μια μικρη ενσταση. Ολοι οι αντρες στο διαβα τους θα μπλεξουν και με τιποτενιες γυναικες. Τοτε θα εκτιμησουν ακομα περισσοτερο τα διαμαντακια οποτε και αν τους τυχουν. Για μενα,σε γενικες γραμμες, Καλυτερη εκδικηση ειναι να προχωρας μπροστα και ν'αφηνεις την σαπια να σαπιζει μονη της.
συμφωνω...κι εγω εμπλεξα με καριολες γιατι τοτε δεν ημουν ανδρας..Σκεφτομουν μονο με το κατω κεφαλι κι εκρινα τις γκομενες απο το σωμα κ το προσωπο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom