You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί θα κάνατε αν κερδίζατε το Τζόκερ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
George_1969
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 11.461
Διαφωνώ φίλτατε αν πχ κερδισεις 2 μυρια, γιατι να μην κανεις καλυτερη τη ζωη 2 φιλων σου η 2 οικογενειών με παιδια?πολυ ΚΑΚΗ επιλογη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και συμπληρωνω πως αν θες να χασεις φιλους, απλα δανεισε τους και οχι χαρισε τους...
Μπορεί εκεί που περπατάς να το βρείς πεταμένο κάτω το δελτίο που κερδίζει , απλά αυξάνονται οι πιθανότητες ... απο εκεί που είχες μια στο δισεκατομύριο πας μια στο τρισεκατομύριοΔεν παίζω πως να το κερδίσω;;;?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.361
- Πόντοι
- 2.356
γιατι στην αντιθετη περιπτωση κανεις απο τους 2 δε θα το εκανε και η παροιμια ουδεις πιο αχαριστος του ευεργεντηθεντος δεν βγηκε τυχαια...Διαφωνώ φίλτατε αν πχ κερδισεις 2 μυρια, γιατι να μην κανεις καλυτερη τη ζωη 2 φιλων σου η 2 οικογενειών με παιδια?
βεβαια σου μενει να το δοκιμασεις. στο τελος και τα λεφτα θα κλαψεις και τους χαμενους φιλους...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.529
- Πόντοι
- 5.006
και μετα πως θα εμπαινες?θα αγοραζα το μπου και θα το εκανα πριβε.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Όταν λες επενδύσεις;10% Να τα κάψω όπως θέλω 80% σε επένδυσης και 10% για να συντηρω πράματα. αλλά ποιο καλές είναι η πιθανότητες μου να παντρευτώ την αριανα γκραντε και να με έχει στο μηνιαίο χαρτζιλίκι παρά το τζόκερ. αυτά.
Μπαρμπουτι, ρουλέτα κλπ εννοείς;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.682
- Πόντοι
- 12.756
αρχοντα στα καλυτερα θρεντ πας..ποιοτικα καργαΌταν λες επενδύσεις;
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
Δε μ αρέσει 9 χειμώνας, θα μετανάστευση Μαϊάμι και θα είχα κάθε μέρα διαφορετική αλβανιδα να γαμαω?θα βγαζα δίπλωμα αεροπλάνου. Γιατί το έχω αποιθιμενο για πιλότος θα αγόραζα ένα λιαρτζετ θα φτιαχνα διάδρομο σε χοραφι απέναντι τη βίλα μου στο Μαϊάμι και από εκεί θα έπαιρνα τις αλ ανιαρές ταξίδια στα νησάκια της καραιβικης για πάρτι και σεξ και ηλιοθεραπεία Φλεβάρη μήνα στις παραλίες ενώ στο ελλαδισταν του κουλη θα ξεπαγωνουν χωρίς πετρέλαιο μέσα στα κρυα?
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.439
- Πόντοι
- 25.186
Θα γαμουσα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2ωρα και 3ωρα μεχρι να μου τελειωσουν
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Τυπε το τζόκερ είπαμε θα κερδίσεις δεν θα γίνεις ο Ελον Μασκ....Δε μ αρέσει 9 χειμώνας, θα μετανάστευση Μαϊάμι και θα είχα κάθε μέρα διαφορετική αλβανιδα να γαμαω?θα βγαζα δίπλωμα αεροπλάνου. Γιατί το έχω αποιθιμενο για πιλότος θα αγόραζα ένα λιαρτζετ θα φτιαχνα διάδρομο σε χοραφι απέναντι τη βίλα μου στο Μαϊάμι και από εκεί θα έπαιρνα τις αλ ανιαρές ταξίδια στα νησάκια της καραιβικης για πάρτι και σεξ και ηλιοθεραπεία Φλεβάρη μήνα στις παραλίες ενώ στο ελλαδισταν του κουλη θα ξεπαγωνουν χωρίς πετρέλαιο μέσα στα κρυα?
έχω ακούσει ότι υπάρχει τρομερή αύξηση τιμής στης αιγυπτιακες καμήλες. για εκεί το πήγαινα. μετά θα πέσει και η ρουλέτα.Όταν λες επενδύσεις;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Έχεις επενδυτικό δαιμόνιο!!!έχω ακούσει ότι υπάρχει τρομερή αύξηση τιμής στης αιγυπτιακες καμήλες. για εκεί το πήγαινα. μετά θα πέσει και η ρουλέτα.
έτσι είναι τα πράματα φίλτατε τροβαδούρε. έχεις ακούσει πως λένε της καμήλες η άραβες? πριγκιπάτο της ερήμου. μέχρι και το κατουρο τους ζητάνε η αμπντουλ. άστα.Έχεις επενδυτικό δαιμόνιο!!!
Θα σπούδαζα σε γνωστό πανεπιστήμιο του εξωτερικού λογικα στο hec που θέλει 80 χιλιαρικα το χρόνο. Είναι η καλύτερη επένδυση γιατί θα κάνεις γνωριμίες και θα αυξηθούν οι πιθανότητες να πιασεις καλή δουλειά και πολύ καλό μισθό. Ασε που θα σε λενε επιστημονα στο χωριο. Με τα υπόλοιπα θα έκανα οικογένεια χωρίς να έχω το άγχος αν θα καταφέρω να τους παρέχω αρκετά (καλά μην φανταστείτε υπερβολικά λουσα μια φυσιολογική ζωή)
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 764
- Πόντοι
- 86
Την εκανα για Bραζιλια, μπας και γνωρισω παλι καμια 2μετρη Βραζιλιανα βολευμπολιστρια και ψωφιζω στην αγκαλια της
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου