Νέα

Τί θα κάνατε αν κερδίζατε το Τζόκερ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

George_1969

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Κριτικές
49
Like
4.264
Πόντοι
11.461
πολυ ΚΑΚΗ επιλογη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και συμπληρωνω πως αν θες να χασεις φιλους, απλα δανεισε τους και οχι χαρισε τους...
Διαφωνώ φίλτατε αν πχ κερδισεις 2 μυρια, γιατι να μην κανεις καλυτερη τη ζωη 2 φιλων σου η 2 οικογενειών με παιδια?

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.708
Πόντοι
736
Δεν παίζω πως να το κερδίσω;;;?
Μπορεί εκεί που περπατάς να το βρείς πεταμένο κάτω το δελτίο που κερδίζει , απλά αυξάνονται οι πιθανότητες ... απο εκεί που είχες μια στο δισεκατομύριο πας μια στο τρισεκατομύριο :P

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.279
Πόντοι
18.496
δεν θα το ελεγα σε κανεναν & απλα θα επαιρνα κοριτσια με τη σεσουλα,δεν μπορω να πω οτι θα ηθελα κατι παραπανω!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
Διαφωνώ φίλτατε αν πχ κερδισεις 2 μυρια, γιατι να μην κανεις καλυτερη τη ζωη 2 φιλων σου η 2 οικογενειών με παιδια?
γιατι στην αντιθετη περιπτωση κανεις απο τους 2 δε θα το εκανε και η παροιμια ουδεις πιο αχαριστος του ευεργεντηθεντος δεν βγηκε τυχαια...

βεβαια σου μενει να το δοκιμασεις. στο τελος και τα λεφτα θα κλαψεις και τους χαμενους φιλους...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sai Baba

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Like
44
Πόντοι
0
10% Να τα κάψω όπως θέλω 80% σε επένδυσης και 10% για να συντηρω πράματα. αλλά ποιο καλές είναι η πιθανότητες μου να παντρευτώ την αριανα γκραντε και να με έχει στο μηνιαίο χαρτζιλίκι παρά το τζόκερ. αυτά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
10% Να τα κάψω όπως θέλω 80% σε επένδυσης και 10% για να συντηρω πράματα. αλλά ποιο καλές είναι η πιθανότητες μου να παντρευτώ την αριανα γκραντε και να με έχει στο μηνιαίο χαρτζιλίκι παρά το τζόκερ. αυτά.
Όταν λες επενδύσεις;
Μπαρμπουτι, ρουλέτα κλπ εννοείς;

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Δε μ αρέσει 9 χειμώνας, θα μετανάστευση Μαϊάμι και θα είχα κάθε μέρα διαφορετική αλβανιδα να γαμαω?θα βγαζα δίπλωμα αεροπλάνου. Γιατί το έχω αποιθιμενο για πιλότος θα αγόραζα ένα λιαρτζετ θα φτιαχνα διάδρομο σε χοραφι απέναντι τη βίλα μου στο Μαϊάμι και από εκεί θα έπαιρνα τις αλ ανιαρές ταξίδια στα νησάκια της καραιβικης για πάρτι και σεξ και ηλιοθεραπεία Φλεβάρη μήνα στις παραλίες ενώ στο ελλαδισταν του κουλη θα ξεπαγωνουν χωρίς πετρέλαιο μέσα στα κρυα?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Δε μ αρέσει 9 χειμώνας, θα μετανάστευση Μαϊάμι και θα είχα κάθε μέρα διαφορετική αλβανιδα να γαμαω?θα βγαζα δίπλωμα αεροπλάνου. Γιατί το έχω αποιθιμενο για πιλότος θα αγόραζα ένα λιαρτζετ θα φτιαχνα διάδρομο σε χοραφι απέναντι τη βίλα μου στο Μαϊάμι και από εκεί θα έπαιρνα τις αλ ανιαρές ταξίδια στα νησάκια της καραιβικης για πάρτι και σεξ και ηλιοθεραπεία Φλεβάρη μήνα στις παραλίες ενώ στο ελλαδισταν του κουλη θα ξεπαγωνουν χωρίς πετρέλαιο μέσα στα κρυα?
Τυπε το τζόκερ είπαμε θα κερδίσεις δεν θα γίνεις ο Ελον Μασκ....

Sai Baba

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Like
44
Πόντοι
0
Όταν λες επενδύσεις;
Μπαρμπουτι, ρουλέτα κλπ εννοείς;
έχω ακούσει ότι υπάρχει τρομερή αύξηση τιμής στης αιγυπτιακες καμήλες. για εκεί το πήγαινα. μετά θα πέσει και η ρουλέτα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Επιστολή παραίτησης αυθημερόν και δεν ξαναδουλεύω ποτέ. :sunglasses: Βέβαια επειδή δεν ξέρω αν θα φτάσουν για τη σύνταξη και θα χρειαστώ κάποια ένσημα, μπορεί να δηλώνω καμιά εικονική εργασία.

• Like

Sai Baba

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Like
44
Πόντοι
0
Έχεις επενδυτικό δαιμόνιο!!!
:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:
έτσι είναι τα πράματα φίλτατε τροβαδούρε. έχεις ακούσει πως λένε της καμήλες η άραβες? πριγκιπάτο της ερήμου. μέχρι και το κατουρο τους ζητάνε η αμπντουλ. άστα.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.480
Πόντοι
446
Γνωριζουμε που ειναι γυρισμενη?Που ειναι αυτη η αχανης επαυλη?

Aris1234

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Πρωτα θα εκανα το γυρο του κοσμου και μετα θα αποσυρόμουν στο βουνό. Ο,τι ειχε περισσεψει απο χρηματα, θα το δωριζα σε ιδρυματα.

• Ουάου

Guyguy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Θα σπούδαζα σε γνωστό πανεπιστήμιο του εξωτερικού λογικα στο hec που θέλει 80 χιλιαρικα το χρόνο. Είναι η καλύτερη επένδυση γιατί θα κάνεις γνωριμίες και θα αυξηθούν οι πιθανότητες να πιασεις καλή δουλειά και πολύ καλό μισθό. Ασε που θα σε λενε επιστημονα στο χωριο. Με τα υπόλοιπα θα έκανα οικογένεια χωρίς να έχω το άγχος αν θα καταφέρω να τους παρέχω αρκετά (καλά μην φανταστείτε υπερβολικά λουσα μια φυσιολογική ζωή)

• Like

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
764
Πόντοι
86
Την εκανα για Bραζιλια, μπας και γνωρισω παλι καμια 2μετρη Βραζιλιανα βολευμπολιστρια και ψωφιζω στην αγκαλια της

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom