Νέα

Τι θα κάνατε αν η κοπέλα που σας άρεσε είχε ασύμμετρο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silent scream
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Φιλοι μου το στηθος ειναι ισως το πιο σημαντικο στοιχειο θυληκοτητας σε μια γυναικα.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το γεγπνος οτι  ακομα και ασχημες γυναικες στο προσωπο ή ακομα και χοντρουλες αν εχουν καλο στηθος ειναι αρκετα αποδεκτες απο τους αντρες.

Η φυσιολογικη εξελιξη των πραγματων ειναι πρωτα να ερωτευτεις το σωμα και μετα τον ανθρωπο γιατι απλα το δευτερο ειναι κατι που το μαθαινεις με τον καιρο (αν το μαθαινεις και ποτε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Αν σε χαλαει ομως το σωμα, σε ενα τοσο βασικο σημειο, απλα δεν υπαρχει προοπτικη. Και η κοπελλα το ιδιο θα εκανε αν ο φιλος μας ειχε καποιο σοβαρο σωματικο προβλημα.Δηλαδη αν ειχε ενα χερι πιο κοντο ή ενα ποδι δεν θα του το ελεγε? Δεν θα την ενοχλουσε? (εκτος και αν ειχε πολλα φραγκα ο φιλος).

Μην του τη πεφτουμε ομως επειδη ζητησε μια γνωμη,αλλωστε ανωυμα το εκανε,δεν εξεθεσε καποιον. Ισως να ηθελε να μαθει ποσο συχνη ειναι η συγκεκριμενη σωματικη ιδιαιτεροτητα και οχι να του πουμε τι θα κανει.Αλοιμονο αν φοβομασατν να ρωτησουμε μια γνωμη εδω περα,τι νοημα εχει τοτε το σαιτ?

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι μου το στηθος ειναι ισως το πιο σημαντικο στοιχειο θυληκοτητας σε μια γυναικα.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το γεγπνος οτι  ακομα και ασχημες γυναικες στο προσωπο ή ακομα και χοντρουλες αν εχουν καλο στηθος ειναι αρκετα αποδεκτες απο τους αντρες.

Η φυσιολογικη εξελιξη των πραγματων ειναι πρωτα να ερωτευτεις το σωμα και μετα τον ανθρωπο γιατι απλα το δευτερο ειναι κατι που το μαθαινεις με τον καιρο (αν το μαθαινεις και ποτε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Αν σε χαλαει ομως το σωμα, σε ενα τοσο βασικο σημειο, απλα δεν υπαρχει προοπτικη. Και η κοπελλα το ιδιο θα εκανε αν ο φιλος μας ειχε καποιο σοβαρο σωματικο προβλημα.Δηλαδη αν ειχε ενα χερι πιο κοντο ή ενα ποδι δεν θα του το ελεγε? Δεν θα την ενοχλουσε? (εκτος και αν ειχε πολλα φραγκα ο φιλος).

Μην του τη πεφτουμε ομως επειδη ζητησε μια γνωμη,αλλωστε ανωυμα το εκανε,δεν εξεθεσε καποιον. Ισως να ηθελε να μαθει ποσο συχνη ειναι η συγκεκριμενη σωματικη ιδιαιτεροτητα και οχι να του πουμε τι θα κανει.Αλοιμονο αν φοβομασατν να ρωτησουμε μια γνωμη εδω περα,τι νοημα εχει τοτε το σαιτ?
thanks...τα ειπες ολα...

Επισκέπτης
thanks...τα ειπες ολα...
Τελικα τι ηλικια εχεις δεν ειπες?Υποψιαζομαι σοβαρα οτι εισαι κατω των 21...
Τεσπα το παρακατω κειμενο ειναι αρκετα ενδιαφερον,παροτι κοιταει τα πραγματα απο την πλευρα μιας φεμινιστριας(υποψιαζομαι οτι κατι αντιστοιχο λιγο-πολυ θα συμβαινει και απο την πλευρα των γυναικων).
Η Άντρεα Ντόρκιν ήταν η ακτιβίστρια που έγινε γνωστή στη δεκαετία του 1980 ισχυριζόμενη ότι εάν δεν περιορίσουμε την πορνογραφία, οι περισσότεροι άνδρες θα αντιμετωπίζουν τις γυναίκες πιο πολύ σαν αντικείμενα και θα τους συμπεριφέρονται όχι σαν σε ανθρώπους αλλά σαν σε πορνοστάρ. Εάν ανοίξουν οι πύλες, έλεγε, οι βιασμοί και η σεξουαλική επιθετικότητα θα αυξηθούν σημαντικά.
Έκτοτε, με την επέλαση του Ίντερνετ στα περισσότερα σπίτια του δυτικού κόσμου, η πορνογραφία δεν αποτελεί πλέον περιθωριακό και ιδιωτικό φαινόμενο, αλλά έχει καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι της κουλτούρας μας. Όλος ο κόσμος έχει «πορνογραφηθεί». Πριν από μια δεκαετία, η αποκάλυψη ότι ένας άνδρας χρησιμοποιεί πορνογραφικό υλικό αποτελούσε σκάνδαλο. Τώρα, με την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της Υπουργού Εσωτερικών της Βρετανίας έβλεπε πορνοταινίες για τις οποίες πλήρωναν οι φορολογούμενοι, δεν εκφράστηκε καμιά ιδιαίτερη αντίδραση από το κοινό για το γεγονός ότι παρακολουθούσε ερωτικές ταινίες, όλοι διαμαρτυρήθηκαν για τα χρήματα. Σήμερα υποθέτουμε ότι όλοι, κυρίως οι άνδρες, χρησιμοποιούν πορνό υλικό. Έρευνα σε Βρετανούς εφήβους αποκάλυψε ότι το 28% μαθαίνουν για το σεξ από πορνοταινίες.

Ο ιεραποστολικός τρόπος
«Όταν μεγάλωνα στη δεκαετία του '70, υπήρχαν γύρω μου περισσότεροι πρόθυμοι νεαροί που ήθελαν να κάνουν σεξ, από κοπέλες που ήταν έτοιμες να πάνε μαζί τους. Το αγόρι σου μπορεί να είχε διαβάσει το "Ρlayboy", αλλά εσύ ήσουν ζωντανή και γυμνή μπροστά του. Πριν από 30 χρόνια το να κάνεις έρωτα με τον παραδοσιακό ιεραποστολικό τρόπο εθεωρείτο πολύ ερεθιστικό. Πλέον είμαι 42 ετών και η δική μου γενιά γυναικών είναι η τελευταία που αισθάνθηκε αυτήν τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για όλα όσα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον ερωτικό τομέα. Τώρα, το να είσαι γυμνή δεν είναι αρκετό. Πρέπει να έχεις πλούσιες καμπύλες, μαύρισμα και στήθη ενισχυμένα χειρουργικά, όπως και οι κοπέλες στις ροζ ταινίες. Το πρότυπο της δυτικής ομορφιάς διαμορφώνεται από τα πρότυπα της πορνογραφίας. Στο γυμναστήριό μου παρατηρώ ότι όλα τα 20χρονα κορίτσια κάνουν αποτρίχωση παντού. Στη δεκαετία του 1970 το πορνό ήταν ένα κακό υποκατάστατο των πραγματικών γυναικών. Σήμερα, το τέλειο πορνό είναι εκείνο που αντιπροσωπεύει το "πραγματικό" σεξ για τα νέα παιδιά και οι αληθινές γυμνές γυναίκες αποτελούν απλώς ένα κακό πορνό» αναφέρει η Άντρεα Ντόρκιν.

Φθηνός ερωτισμός
Η Ντόρκιν το είχε καταλάβει ανάποδα. Αυτή η υπερπληθώρα φθηνού ερωτισμού εξασθενεί τη σεξουαλική ενέργεια, ιδιαίτερα στους νέους. Η σχέση μεταξύ της πορνογραφικής βιομηχανίας των πολλών δισεκατομμυρίων, του ψυχαναγκασμού και της σεξουαλικής όρεξης έχει γίνει όπως η σχέση μεταξύ της γεωργίας, των κατεργασμένων τροφών, των φαστ φουντ και της παχυσαρκίας. Εάν η όρεξή σου ερεθίζεται και καλύπτεται από υλικά κακής ποιότητας, θα χρειάζεσαι όλο και περισσότερα σκουπίδια για να χορτάσεις. Οι έρευνες δείχνουν πως το πορνό είναι πράγματι εθιστικό, ιδιαίτερα για τους άνδρες, και πως μακροπρόθεσμα καταστρέφει τη λίμπιντό τους. Οι ειδικοί στις σεξουαλικές δυσλειτουργίες βλέπουν σήμερα μια επιδημία που χτυπά τους υγιείς νέους άνδρες, οι οποίοι δεν συνευρίσκονται εύκολα με τις συντρόφους τους επειδή έχουν εκτεθεί υπερβολικά στην πορνογραφία.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Ρώτησε γνώμες και πήρε την ανάλογη απάντηση απο τον καθένα. Δεν του την έπεσε κανείς. Όταν κάνεις μια ερώτηση και περιμένεις να πάρεις μόνο απαντήσεις που θέλεις να ακούσεις, καλύτερα να μην ρωτάς καθόλου. Προφανώς για να κολλάει τόσο σε αυτό το θέμα σημαίνει ότι τη κοπέλα δεν τη πολυγουστάρει σαν χαρακτήρα, επομένως ας την παρατήσει. Επίσης ναι υπάρχουν άντρές που δεν θα είχαν πρόβλημα με αυτό αν σε όλα τα άλλα τα βρίσκαν με την κοπέλα, όπως υπάρχουν και γυναίκες που τα έχουν με άντρες με ανατομικά προβλήματα. Ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια. Ακόμη είναι άλλο να ψιλοξαφνιαστεί κάποιος και ίσως να ρωτήσει να μάθει με ωραίο τρόπο και όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν για μια αναπηρία που μπορεί να έχει ο άλλος, και άλλο να λέμε εξ' αρχής ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει προοπτική. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι  να πάνε να πέσουν στο γκρεμό? Έλεος!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Οχι βεβαια σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται να πεσει κανεις στο γκρεμο. Αλλα δεν ειναι απολυτα φυσιολογικο να θελουμε η κοπελα που ειμαστε μαζι της να ειναι και καλος χαρακτηρας αλλα και ομορφη? Δεν θελουμε να μας ελκει ερωτικα οσο περισσοτερο γινεται?

Και σε τελικη αναλυση δεν ειμαστε σε μια σχεση για να μην αισθανεται ασχημα ο αλλος, αλλα για να ειμαστε και οι δυο καλα,αν κατι μας χαλαει απλα σταματαμε,δεν υπαρχει λογος για καταπιεση και υπομονη.

Σε αυτο που θα διαφωνησω με το φιλο μας ειναι το οτι το συζητησε με τη κοπελα.Αφου βλεπει οτι υπαρχει προβλημα απλα και διακριτικα αποχωρεις με μια ισως αοριστη δικαιολογια ή προφαση αλλα σε καμια περιπτωση θιγοντας το αδυναμο σημειο του αλλου.

Ξαναλεω οτι μου εχει τυχει και ναι με χαλασε,δεν εχω το δικαιωμα δηλαδη να με φτιαχνει και ερωτικα η κοπελα μου? Εδω μεσα εχουν γραφτει κειμενα ολοκληρα για τα ωραια βυζια της ταδε πουτανας,τωρα το παιζουμε και υπερανω? Μην δουλευομαστε και μεταξυ μας συντροφοι.

Και μην τον ρωτατε για την ηλικια, μπορει να ειναι μικρος αλλα μπορει και μεγαλος και απλα να ηθελε να το συζητησει. Δηλαδη λεμε τη γνωμη μας μονο σε οποιον θεωρουμε ωριμο?

Προς αποφυγη παρεξηγησεων αλλα και γιατι δεν μου αρεσει ο ορος,δεν θεωρω αναπηρια  την ασυμμετρια στο στηθος.Αναπηρια ειναι οτι μας εμποδιζει στην κινηση,στην επικοινωνια με τους αλλους και το περιβαλλον και οτι μειωνει σημαντικα τις αισθησεις μας.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Οχι βεβαια σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται να πεσει κανεις στο γκρεμο. Αλλα δεν ειναι απολυτα φυσιολογικο να θελουμε η κοπελα που ειμαστε μαζι της να ειναι και καλος χαρακτηρας αλλα και ομορφη? Δεν θελουμε να μας ελκει ερωτικα οσο περισσοτερο γινεται?
Δεκτόν, απλά λέμε οτι κάποια πράγματα όταν γουστάρεις τον άλλον δεν σου φαίνονται τόσο πολύ ώστε να δημιουργούν πρόβλημα. Εξαρτάται πάντα βέβαια και απο τον άνθρωπο και το τι μπορεί να αντέξει η αισθητική του...

Και σε τελικη αναλυση δεν ειμαστε σε μια σχεση για να μην αισθανεται ασχημα ο αλλος, αλλα για να ειμαστε και οι δυο καλα,αν κατι μας χαλαει απλα σταματαμε,δεν υπαρχει λογος για καταπιεση και υπομονη.
Βεβαίως!Η σχέση δεν είναι φιλανθρωπία και ακριβώς επειδή ο φίλος ζορίζεται πολύ ας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια να μην βασανίζεται και να δώσει στην κοπέλα την ευκαιρία να βρεί κάποιον που δεν θα χαλιέται.

Ξαναλεω οτι μου εχει τυχει και ναι με χαλασε,δεν εχω το δικαιωμα δηλαδη να με φτιαχνει και ερωτικα η κοπελα μου? Εδω μεσα εχουν γραφτει κειμενα ολοκληρα για τα ωραια βυζια της ταδε πουτανας,τωρα το παιζουμε και υπερανω? Μην δουλευομαστε και μεταξυ μας συντροφοι.
Βεβαίως και έχεις το δικαίωμα και σίγουρα ένα ωραίο στήθος είναι προτιμότερο απο ένα ασύμμετρο ή και γώ δεν ξέρω τι. Απλά όταν σε μια σχέση δεν βλέπεις τον άλλον μόνο σαν βυζί, κώλο, πούτσα, κοιλιακούς κτλ. κάποια πράγματα δεν σε πειράζουν. Απο εκεί και μετά επαναλαμβάνω είναι  ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός. Αν ήταν η άλλη σαν έκτρωμα προφανώς δεν θα έκανε εξαρχής τίποτα μαζί της, όπως και εγώ και όλοι φαντάζομαι. Άρα μάλλον το είδε αρκετά επιφανειακά το θέμα ο φίλος μας...

Προς αποφυγη παρεξηγησεων αλλα και γιατι δεν μου αρεσει ο ορος,δεν θεωρω αναπηρια  την ασυμμετρια στο στηθος.Αναπηρια ειναι οτι μας εμποδιζει στην κινηση,στην επικοινωνια με τους αλλους και το περιβαλλον και οτι μειωνει σημαντικα τις αισθησεις μας.
Συμφωνώ και αν μίλησα για αναπηρία είναι γιατί έγινε παραλληλισμός με περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να έχει ένα χέρι κοντύτερο απο άλλο κτλ. όπου αντικειμενικά είναι μια μορφή αναπηρίας.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Σε αυτο που θα διαφωνησω με το φιλο μας ειναι το οτι το συζητησε με τη κοπελα.Αφου βλεπει οτι υπαρχει προβλημα απλα και διακριτικα αποχωρεις με μια ισως αοριστη δικαιολογια ή προφαση αλλα σε καμια περιπτωση θιγοντας το αδυναμο σημειο του αλλου.

Φιλε succesor δεν εβαλες ομως και αυτη τη παραγραφο που ηταν μαλλον και η πιο κρισιμη απο ολο το μηνυμα. Αστειευομαι φυσικα. Συμφωνω οτι σε μια δυνατη σχεση μπορει το σωμα να ερχεται σε δευτερη μοιρα,βιωνω κατι αναλογο αυτη τη περιοδο. Αλλα οπως ειναι σημερα οι σχεσεις και με δεδομενο οτι οι ερωτικες επαφες ξεκινουν τις πρωτες μερες,δεν υπαρχει ο χρονος για να γνωρισεις τον αλλον ουσιαστικα.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να απορριπτεις ανθρωπους που ισως τελικα ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγώ πάντως θα έβλεπα θέατρο

OP
OP
S

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχάς χαίρομαι για την πληθώρα αποψεων. Η αλήθεια είναι επίσης ότι έμεινα εκπληκτος απο τη διασταση που πηρε το θεμα...ζητω ειλικρινα συγγνωμη αν απογοητευσα καποιους αλλα πιστευα οτι εδω μεσα εγινεται ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!

Το μονο σιγουρο παιδια είναι οτι δεν εθιξα κανενα προσωπο, αφου δεν ανεφερα κανενα ονομα...

Διαβασα αποψεις π,χ όπως του Pentranto τον οποιο δεν ευχαριστώ..απλα του λεω οτι μιλαει σαν να βρισκεται μεσα στο μυαλο μου..διαβασα επισης αλλες που με κατηγορησαν...
και αυτο δεν με πειραζει...απλα ρε παιδια..το θεωρω λιγακι ειρωνικο με τοσα αλλα που λεμε εδω μεσα, να γινομαστε ξαφνικα τιμητες και υπερασπιστες των παντων

..οπως καιεπισης (για ονομα του θεου)δεν θεωρω οτι προβαλλομαι θετοντας τετοια ζητηματα...αν ηθελα να το κανω θα μιλουσα για τυχον επιτευγματα μου..αλλωστε τοσα και τοσα εχουμε διαβασει εδω μεσα...τεσπα...

ο λογος που εθεσα λοιπον το συγκεκριμενο ερωτημα εχει να κανει ΚΑΘΑΡΑ με αυτη την Ανθρωπινη πλευρα...αν ημουν τοσο σκληρος θα ελεγα δεν γαμιεται και θα την εκανα....οπως ειπε ομως και ο Pentranto το θεμα της αισθητικης ιδιως τον πρωτο καιρο που δεν γνωριζεις καποιον..παιζει σημαντικο ρολο...ειναι διαφορετικο για παραδειγμα να σαι με καποια γυναικα..να παθει ατυχημα και να ζησεις με αυτο που πλεον ειναι και διαφορετικο να γνωρισεις αρχικα μια γυναικα στην οποια κατι σε χαλαει...

επισης πιστευω οτι αυτα τα πραγματα δεν συζητιουνται ιδιως στην αρχη....και δεν ειπα οτι το ανελυσα...

σιγουρα επισης δεν θεωρω οτι ειναι σωστο να επιδειξεις οικτο...δεν το αξιζει κανενας ανθρωπος

ειλικρινα, οσα και αν διαβασω εδω μεσα δεν προκειται να παρω αποφαση απο αυτά...ξερω πολυ καλα τι πρεπει να κανω και λυπαμαι που ΑΥΤΟ δεν το μοιραζομαι..με ενδιεφερε ομως πολυ να ακουσω τις δικες σας αποψεις..ετσι απλα...αλλωστε υποθετω οτι και εσας αν δεν σας ενδιεφερε δεν θα απαντουσατε

Σας ευχαριστώ πολυ...

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Καλα σου ειπε,δλδ.κανονικα θα επρεπε να σε σουταρει χαλαρα.
Silent scream,τι ηλικια εχεις?Σιγα,μην εχουν ολες οι βιζιτες η σιτιτουρουδες την σουπερουαου εμφανιση.

Παιδια,κοψτε τις πολλες τσοντες αυτο λεω εγω.
φιλε μου δεν εννοουσα οτι ντε και καλα ολες οι βιζιτες ή οι σιτιτουρουδες οπως ειπες εχουν την σουπερουαου εμφανιση.Δες το λιγο βαθυτερα...!!! Βλεπουμε το δεντρο και δεν βλεπουμε το δασος μου φαινεται!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς χαίρομαι για την πληθώρα αποψεων. Η αλήθεια είναι επίσης ότι έμεινα εκπληκτος απο τη διασταση που πηρε το θεμα...ζητω ειλικρινα συγγνωμη αν απογοητευσα καποιους αλλα πιστευα οτι εδω μεσα εγινεται ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!

Το μονο σιγουρο παιδια είναι οτι δεν εθιξα κανενα προσωπο, αφου δεν ανεφερα κανενα ονομα...

Διαβασα αποψεις π,χ όπως του Pentranto τον οποιο δεν ευχαριστώ..απλα του λεω οτι μιλαει σαν να βρισκεται μεσα στο μυαλο μου..διαβασα επισης αλλες που με κατηγορησαν...
και αυτο δεν με πειραζει...απλα ρε παιδια..το θεωρω λιγακι ειρωνικο με τοσα αλλα που λεμε εδω μεσα, να γινομαστε ξαφνικα τιμητες και υπερασπιστες των παντων

..οπως καιεπισης (για ονομα του θεου)δεν θεωρω οτι προβαλλομαι θετοντας τετοια ζητηματα...αν ηθελα να το κανω θα μιλουσα για τυχον επιτευγματα μου..αλλωστε τοσα και τοσα εχουμε διαβασει εδω μεσα...τεσπα...

ο λογος που εθεσα λοιπον το συγκεκριμενο ερωτημα εχει να κανει ΚΑΘΑΡΑ με αυτη την Ανθρωπινη πλευρα...αν ημουν τοσο σκληρος θα ελεγα δεν γαμιεται και θα την εκανα....οπως ειπε ομως και ο Pentranto το θεμα της αισθητικης ιδιως τον πρωτο καιρο που δεν γνωριζεις καποιον..παιζει σημαντικο ρολο...ειναι διαφορετικο για παραδειγμα να σαι με καποια γυναικα..να παθει ατυχημα και να ζησεις με αυτο που πλεον ειναι και διαφορετικο να γνωρισεις αρχικα μια γυναικα στην οποια κατι σε χαλαει...

επισης πιστευω οτι αυτα τα πραγματα δεν συζητιουνται ιδιως στην αρχη....και δεν ειπα οτι το ανελυσα...

σιγουρα επισης δεν θεωρω οτι ειναι σωστο να επιδειξεις οικτο...δεν το αξιζει κανενας ανθρωπος

ειλικρινα, οσα και αν διαβασω εδω μεσα δεν προκειται να παρω αποφαση απο αυτά...ξερω πολυ καλα τι πρεπει να κανω και λυπαμαι που ΑΥΤΟ δεν το μοιραζομαι..με ενδιεφερε ομως πολυ να ακουσω τις δικες σας αποψεις..ετσι απλα...αλλωστε υποθετω οτι και εσας αν δεν σας ενδιεφερε δεν θα απαντουσατε

Σας ευχαριστώ πολυ...
ρε φιλε κανε τις δωρο ενα ζευγαρι βιζια καινουργια και τελειωνει το προβλημα.εγω αυτο θα εκανα αν την γουσταρα πολυ.θα ξεμπλοκαρει και η γκομενα,γιατι και η ιδια θα το γνωριζει αυτο το πραγμα και θα νιωσει και καλυτερα αυτη και θα γουσταρεις και τα καινουργια τις βιζια εσυ.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Διάβασα τις απόψεις όλων και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον φίλο petranto (ωραίο αβατάρ παρεπιπτόντως :rolleyes:).
Το παιδί που άνοιξε το θρέντ δε θα έλεγα ότι δείχνει ασέβεια στην κοπέλα. Ίσα ίσα αν δεν έτρεφε αισθήματα για κείνη θα της έλεγε ένα "άντε γειά" πολύ απλά και θα πήγαινε στην επόμενη. Αντιθέτως φαίνεται ότι είναι προβληματισμένος και ζητάει μια γνώμη/συμβουλή. Δε το θεωρώ κατακριτέο ειδικά αν σκεφτούμε τι μαλακοθρέντ ανοίγονται κατά καιρούς.
Στην ταμπακιέρα τώρα. Καταρχάς απόλυτη συμμετρία στο ανθρώπινο σώμα δεν υπάρχει. Μόνο το πρόσωπό μας αν δούμε στον καθρέπτη θα βρούμε ανεπαίσθητες μεν ασυμμετρίες στα αυτιά, τα βλέφαρα, τα ρουθούνια, κ.ο.κ (πού πήγατε όλοι ρε; κοιταζόσαστε; :cheesy:). Αν κοιτάξουμε δε όλο το σώμα θα απογοητευτούμε.
Φυσιολογικό λοιπόν να υπάρχει ασυμμετρία και στο στήθος, αλλά η λέξη "αποκρουστικό" που χρησιμοποίησε ο silent scream με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρό θέμα. Υπάρχει η περίπτωση να είναι υπερβολικός αλλά ας δεχτούμε ότι πράγματι υπάρχει τρανταχτή ασυμμετρία.
Η συμβουλή μου είναι η εξής: Μην το χτυπάς στην κοπέλα και την κάνεις να αισθάνεται άσχημα. Εάν εκείνη έχει αποδεχτεί το "πρόβλημά" της και νιώθει ωραία με το σώμα της, τότε φίλε δε σου πέφτει λόγος και δεν έχεις το δικαίωμα να της χαλάς (γαμάς) την ψυχολογία.
Τώρα το τι θα κάνεις με τη σχέση και αν θα τη συνεχίσεις ή όχι, είναι καθαρά δικό σου θέμα και καλό είναι να πράξεις αυτό που νιώθεις/σκέφτεσαι. Αν ακούς τους άλλους πιθανόν να το μετανιώσεις γιατί όσοι είναι έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρουν...
Σε περίπτωση πάντως που αποφασίσεις να χωρίσεις, βρες μια αόριστη δικαιολογία όπως είπε ο petranto. Ξέρω, εύκολο στη θεωρία αλλά στην πράξη...

Επισκέπτης
φιλε μου δεν εννοουσα οτι ντε και καλα ολες οι βιζιτες ή οι σιτιτουρουδες οπως ειπες εχουν την σουπερουαου εμφανιση.Δες το λιγο βαθυτερα...!!! Βλεπουμε το δεντρο και δεν βλεπουμε το δασος μου φαινεται!!!
Καταλαβα πολυ καλα το σχολιο σου-με το οποιο συμφωνω-,μια συμπληρωση εκανα.
Νο οφενσ μαιητ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δευτερος προβληματισμός αλλά υπαρκτός...

Πριν λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι ακρως εντυπωσιακή...κοινώς μ...αρα, από αυτές που όταν κυκλοφορούν στο δρόμο...γυρίζουν κεφάλια...

Το παράδοξο είναι ότι ενώ εξωτερικά ειναι απλά τελεια...όταν ήρθαμε πιο κοντά...και βγαλαμε ρουχα...για να  :knockinb:, παρατήρησα ότι το δεξί στήθος της ήταν αισθητά μικρότερο από το αριστερό...οκ στις περισσοτερες γυναικες συμβαινει αλλα οχι σε αυτο το βαθμο...

μαλιστα, πολλες φορες προσπαθουσε να το κρυψει...δεν ξερω αν ειχε κανει εγχειριση παλιοτερα (δεν μιλαω για πλαστικη, αναρωτιεμαι για κατι σοβαροτερο)...

το θεμα ειναι οτι σαν θεαμα, ειναι καποιες φορες...αποκρουστικο..οκ ανθρωποι ειμαστε αλλα ρε γαμωτο μου αυτο πολλες φορες δεν λειτουργει και ανασταλτικά???σου κοβει καθε ερωτικη διαθεση..ειμαι υπερβολικος?θα το αντιμετωπιζατε διαφορετικα?

εσυ εισαι τελειος?
ειτε εξω αν σε δουμε ειτε στα ενδοτερα σου εισαι ο σουπερ??? ο ανωτερος?? τα χεις ολα τελεια??? διοτι μονο ετσι μπορω να δικαιολογησω το γεγονος οτι ψαχνεις την τελεια γυναικα (η οποια να σ ενημερωσω οτι δεν υπαρχει σταματα να κοιτας τα φωτοσοπ κ τα Φουστανοειδη)

κ τι εννοεις ασυμμετρο? οι γυναικες δεν εχουν συμμετρικα βυζακια.. καμια.. εκτος κ αν περασουν απο χειρουργικη επεμβαση.. κ γενικα οτι εχουμε εις διπλουν δεν ειναι ιδιο με το αλλο...
ντιφαιν ασυμμετρο παρακαλω.. για να δω αν θα σου φερθω με καλοσυνη ή θα σε κραξω  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αποφάσισα να πω την άποψή μου.
Ο κύριος κάνει μια σαφη ερώτηση. Τι θα κάνατε αν η κοπελα που σας άρεσε είχε ασύμμετρο στήθος.
Εμένα αν μου άρεσε κάποιος δεν θα με ενοχλούσεκάτι ασύμμετρο.
Αλλά αν με ενοχλούσε προφανώς δεν θα μου άρεσε. Συνεπώς δεν θα ήμουν μαζί του.
Αυτά.

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ εδώ μπορώ να θέσω το ερώτημα "Τι θα κάνατε αν ο γκομενος σας την είχε στραβή?" για τις γυναίκες του φόρουμ. Δεν θ άρεζε σε πολλούς το συγκεκριμένο τόπικ.
Και ναι τα είχα με κάποιον που την είχε πολύ στραβή. Στην αρχή με παραξένεψε, μπορώ να πω με ξενέρωσε αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα του δεν άφησαν κάτι τόσο αμελητέο να με κάνει ακόμα κια να το σκεφτώ. Με τον καιρό, το συνήθισα, και το βλεπα ως κάτι εντελώς ξεχωριστό στον άλλον που κανείς αλλος δεν το χε. Το έβλεπα γοητευτικο, και πολλές φορές το διασκέδαζα. Μην αφήνετe ρε παιδιά ένα βυζί που τυχαίνει να είναι λίγο μικρότερο  απο το άλλο να σας εμποδίσει να απολαύσετε κάποια πράγματα.
άλλωστε σε όλες τις γυναίκες συμβαίνει, σε κάποιες δεν φαίνεται καθόλου, σε άλλες είναι πιο έντονο! Just accept this!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κι εγώ εδώ μπορώ να θέσω το ερώτημα "Τι θα κάνατε αν ο γκομενος σας την είχε στραβή?" για τις γυναίκες του φόρουμ. Δεν θ άρεζε σε πολλούς το συγκεκριμένο τόπικ.
Και ναι τα είχα με κάποιον που την είχε πολύ στραβή. Στην αρχή με παραξένεψε, μπορώ να πω με ξενέρωσε αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα του δεν άφησαν κάτι τόσο αμελητέο να με κάνει ακόμα κια να το σκεφτώ. Με τον καιρό, το συνήθισα, και το βλεπα ως κάτι εντελώς ξεχωριστό στον άλλον που κανείς αλλος δεν το χε. Το έβλεπα γοητευτικο, και πολλές φορές το διασκέδαζα. Μην αφήνετe ρε παιδιά ένα βυζί που τυχαίνει να είναι λίγο μικρότερο  απο το άλλο να σας εμποδίσει να απολαύσετε κάποια πράγματα.
άλλωστε σε όλες τις γυναίκες συμβαίνει, σε κάποιες δεν φαίνεται καθόλου, σε άλλες είναι πιο έντονο! Just accept this!
σωστη η νεα~!!!!

arcans4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
μηπως εχει ασυμμετρο στηθος εσυ?

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή όλοι ή όλες που θεωρούν παράλογο να ενοχλεί κάποιον το ασύμμετρο στήθος σε τέτοιο βαθμό έχουν ασύμμετρο στήθος?
με ποια λογική το λες αυτό?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ζητω τα αθανατα θρεντ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: