Νέα

Τι θα κάνατε αν η κοπέλα που σας άρεσε είχε ασύμμετρο στήθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silent scream
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φερτε τα παχυμετρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Η ακριβεια ειναι το παν.
Υ.Γ: Plan B: Ζυγοσταθμηση στον κυρ Παντέλο

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μη ψαρώνετε συνάδελφοι.
Είχα γκόμενα με ασύμετρα βυζιά.
Αν τα πάρουμε σε μέγεθος, το ένα θα ήταν Νο5, και το άλλο Νο4. Θυμάμαι μάλιστα ότι το 5 ήταν το αριστερό της.
Μια χαρά ήταν.
Και το διασκέδαζε.
Και εγώ επίσης.
Και δεν υπήρχε πρόβλημα "πλαγιολίσθησης" στο ισπανικό.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Μου ειχε τυχει πριν 4 χρονια,μολις ειδα για πρωτη φορα το στηθος της ειχα καταλαβει οτι η σχεση δεν θα ειχε προοπτικη. Ετσι και εγινε και μιλαμε για ατομο που ηταν "μαστορας" στο στοματικο,το γουσταρε οσο καμια αλλη μεχρι τοτε.Φυσικα στο τελος της σχεσης βοηθησε και το γεγονος οτι ηταν ο τυπος της κλασσικης χαζοξανθιας.

Απο την αλλη ομως θεωρω απαραδεκτο το γεγονος να λεει μια γυναικα "μην με φερνεις σε δυσκολη θεση" και απο την αλλη να μην κανει τιποτα.Μια προσθετικη,στο ενα στηθος και μικρη σε μεγεθος,ειναι κατι απλο σημερα και δεν κοστιζει και πολυ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785

doctoras61

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...πριν απο κανα δυο χρονια ειχαμε μια γυναικα που ερχοταν καθε εβδομαδα για να φασινα κλπ , μια μερα λοιπον την ειδα με μια κοπελια να περιμενει σε σταση κοντα στο σπιτι , κουκλα η κοπελα ,  κουκλα και το εννοω , οταν λοιπον τη επομενη φορα ηρθε παλι η μαμα στο σπιτι διακριτικα της λεω πια ηταν αυτη η κουκλα μαζι σου , κορη σου ειναι ?? χαρα σε εκεινον που θα τη παρει ... Ναι μου απαντα αλλα αμεσως βουρκωσε , τελος παντων η κοπελα ειναι κωφαλλαλη εκ γενετης !!  Φιλαρακο καταλαβες πιστευω , δεν ειναι αναγκη να συνεχισω , απλα σου λεω οτι μερικες φορες χανουμε το μετρο , γι αυτο και ο σοφος λαος λεει τη φραση "περαστικα" οταν προκειτε για αρρωστια , οταν λοιπον μας πειραζουν αυτα που μπορουν να διορθωθουν τι να πουμε για αυτα που ΔΕΝ μπορουν ???

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εδω υπαρχουν αλλα ασσυμετρα σημεια,στο στηθος θα κολλησουμε;;; :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Φίλε άμα είναι και σε χαλάει τόσο πολύ παράτα την. Δέν μπορώ να βλέπω φράσεις τύπου "νιώθω οτι πάω με ανάπηρη" κτλ. Όταν γουστάρεις κάποιόν πραγματικά, δεν στέκεσαι σε αυτά...

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο στην κοπέλα είναι η συμμετρία του στήθους, ή αν αυτό είναι τόσο ενοχλητικό για εσένα, τότε, χωρίς να αναφέρεις το λόγο ζήτησέ της να χωρίσετε.
Διαφορετικά σταμάτα να ζητάς συμβουλές ή "συμβουλές" από αγνώστους.
Αν και εδώ που τα λέμε, αυτό δείχνει να σε ενοχλεί τόσο, ώστε να υπερκαλύπτει άλλες αρετές της. Χωρίστε καλύτερα, ώστε και εσύ να βρεις κάποια συμμετρική, που να πλησιάζει τις απαιτήσεις σου και εκείνη να βρει κάποιον που δεν το κάνει βούκινο. 

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δευτερος προβληματισμός αλλά υπαρκτός...

Πριν λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι ακρως εντυπωσιακή...κοινώς μ...αρα, από αυτές που όταν κυκλοφορούν στο δρόμο...γυρίζουν κεφάλια...

Το παράδοξο είναι ότι ενώ εξωτερικά ειναι απλά τελεια...όταν ήρθαμε πιο κοντά...και βγαλαμε ρουχα...για να  :knockinb:, παρατήρησα ότι το δεξί στήθος της ήταν αισθητά μικρότερο από το αριστερό...οκ στις περισσοτερες γυναικες συμβαινει αλλα οχι σε αυτο το βαθμο...

μαλιστα, πολλες φορες προσπαθουσε να το κρυψει...δεν ξερω αν ειχε κανει εγχειριση παλιοτερα (δεν μιλαω για πλαστικη, αναρωτιεμαι για κατι σοβαροτερο)...

το θεμα ειναι οτι σαν θεαμα, ειναι καποιες φορες...αποκρουστικο..οκ ανθρωποι ειμαστε αλλα ρε γαμωτο μου αυτο πολλες φορες δεν λειτουργει και ανασταλτικά???σου κοβει καθε ερωτικη διαθεση..ειμαι υπερβολικος?θα το αντιμετωπιζατε διαφορετικα?

Γιατί δεν ρωτάς ιδιαίτερα την Mayia?

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Αν εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο στην κοπέλα είναι η συμμετρία του στήθους, ή αν αυτό είναι τόσο ενοχλητικό για εσένα, τότε, χωρίς να αναφέρεις το λόγο ζήτησέ της να χωρίσετε.
Αν και εδώ που τα λέμε, αυτό δείχνει να σε ενοχλεί τόσο, ώστε να υπερκαλύπτει άλλες αρετές της. Χωρίστε καλύτερα, ώστε και εσύ να βρεις κάποια συμμετρική, που να πλησιάζει τις απαιτήσεις σου και εκείνη να βρει κάποιον που δεν το κάνει βούκινο. 
  Σωστός.

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φαντάζομαι εσυ΄είσαι τέλειος ο σουπερ καυλας εμφανισιακά...ρε δεν αφήνουμε τις μαλακίες λέω εγώ? Από πότε κριτήριο για σχέση έχει η συμμετρία του στήθους??? Άμα γουστάρεις μόνο για να πηδήξεις όλα οκ...Να το καταλάβω να σε χαλάει και η ασυμμετρία των νυχιών. Αλλά άμα μιλάμε για κοπέλα που σου αρέσει νομίζω ότι ο λόγος που ξενερώνεις είναι τουλάχιστον απαράδεκτος. Αμάν κάνουμε να βρούμε μια κοπέλα να γουστάρουμε πραγματικά...Στο φινάλε άμα εσύ γουστάρεις πραγματικά προχώρα κανονικά και όταν αποκτήσεις λίγη οικειότητα της μιλάς. Δλδ εκείνη αν έχεις πχ μικρό πουλί και το πει από την αρχή πιστεύεις ότι θα αντιδράσεις καλύτερα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
+1000000!!!!!!!!!!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Τί να κάνουμε δηλ?? Να της κοψουμε και τ άλλο για να γίνει συμμετρικό????
Τι έρωτημα είναι αυτο. Ελεος

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εγω παλι πιστευω οτι μερικοι με το να προβαλλουν καποια πραγματα απο την προσωπικη τους ζωη (αληθινα η μη.....) πιστευουν οτι ανεβαινουν στα ματια των αλλων......
Το να αναφερεις τετοια πραγματα και να το κανεις θεμα πρωτα απ'ολα δειχνει οτι δεν σεβεσαι τον εαυτο σου.........

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μιά καλή ιδέα, είναι να τη προωθήσεις σε ένα τσίρκο ή ένα οποιοδήποτε σόου, τέλος πάντων, που αυτή η ασσυμμετρία θα είχε εμπορική απύχηση...

να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε... :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εγω παλι πιστευω οτι μερικοι με το να προβαλλουν καποια πραγματα απο την προσωπικη τους ζωη (αληθινα η μη.....) πιστευουν οτι ανεβαινουν στα ματια των αλλων......
Το να αναφερεις τετοια πραγματα και να το κανεις θεμα πρωτα απ'ολα δειχνει οτι δεν σεβεσαι τον εαυτο σου.........

:rockon: :rockon:

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Οι περισσοτεροι με καλυψαν θα ελεγα.Δεν εχω να πω τιποτε αλλο παρα μονο οτι ειναι χαζο να στεκομαστε σε τετοια πραγματα.Αν θες καμια με τελεια βυζια πηγαινε σε καμια βιζιτου αν ειναι εκει το προβλημα....!!!

Επισκέπτης
α και εννοειται οτι την ρωτησα στο χαλαρο....

η απαντηση?..''ετσι ειναι σε ολες τις γυναικες...σε παρακαλω μην με φερνεις σε δυσκολη θεση!!!
Καλα σου ειπε,δλδ.κανονικα θα επρεπε να σε σουταρει χαλαρα.
Silent scream,τι ηλικια εχεις?
Οι περισσοτεροι με καλυψαν θα ελεγα.Δεν εχω να πω τιποτε αλλο παρα μονο οτι ειναι χαζο να στεκομαστε σε τετοια πραγματα.Αν θες καμια με τελεια βυζια πηγαινε σε καμια βιζιτου αν ειναι εκει το προβλημα....!!!
Σιγα,μην εχουν ολες οι βιζιτες η σιτιτουρουδες την σουπερουαου εμφανιση.

Παιδια,κοψτε τις πολλες τσοντες αυτο λεω εγω.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έλεος! Άντε και καλό πάσχα...

Συνημμένα

• FUCK YOUR SINS.jpg
    FUCK YOUR SINS.jpg