apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχεις καμια καλη ιδεα τι να κανει?το αρνητικο θα ειναι οταν σου κανει ισπανικη!!θα περνει κλιση το παλαμαρι!!
εχεις καμια καλη ιδεα τι να κανει?το αρνητικο θα ειναι οταν σου κανει ισπανικη!!θα περνει κλιση το παλαμαρι!!
Δευτερος προβληματισμός αλλά υπαρκτός...
Πριν λίγο καιρό γνώρισα μια κοπέλα η οποία είναι ακρως εντυπωσιακή...κοινώς μ...αρα, από αυτές που όταν κυκλοφορούν στο δρόμο...γυρίζουν κεφάλια...
Το παράδοξο είναι ότι ενώ εξωτερικά ειναι απλά τελεια...όταν ήρθαμε πιο κοντά...και βγαλαμε ρουχα...για να , παρατήρησα ότι το δεξί στήθος της ήταν αισθητά μικρότερο από το αριστερό...οκ στις περισσοτερες γυναικες συμβαινει αλλα οχι σε αυτο το βαθμο...
μαλιστα, πολλες φορες προσπαθουσε να το κρυψει...δεν ξερω αν ειχε κανει εγχειριση παλιοτερα (δεν μιλαω για πλαστικη, αναρωτιεμαι για κατι σοβαροτερο)...
το θεμα ειναι οτι σαν θεαμα, ειναι καποιες φορες...αποκρουστικο..οκ ανθρωποι ειμαστε αλλα ρε γαμωτο μου αυτο πολλες φορες δεν λειτουργει και ανασταλτικά???σου κοβει καθε ερωτικη διαθεση..ειμαι υπερβολικος?θα το αντιμετωπιζατε διαφορετικα?
Σωστός.Αν εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο στην κοπέλα είναι η συμμετρία του στήθους, ή αν αυτό είναι τόσο ενοχλητικό για εσένα, τότε, χωρίς να αναφέρεις το λόγο ζήτησέ της να χωρίσετε.
Διαφορετικά σταμάτα να ζητάς συμβουλές ή "συμβουλές" από αγνώστους.
Αν και εδώ που τα λέμε, αυτό δείχνει να σε ενοχλεί τόσο, ώστε να υπερκαλύπτει άλλες αρετές της. Χωρίστε καλύτερα, ώστε και εσύ να βρεις κάποια συμμετρική, που να πλησιάζει τις απαιτήσεις σου και εκείνη να βρει κάποιον που δεν το κάνει βούκινο.
+1000000!!!!!!!!!!Αν εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο στην κοπέλα είναι η συμμετρία του στήθους, ή αν αυτό είναι τόσο ενοχλητικό για εσένα, τότε, χωρίς να αναφέρεις το λόγο ζήτησέ της να χωρίσετε.
Διαφορετικά σταμάτα να ζητάς συμβουλές ή "συμβουλές" από αγνώστους.
Αν και εδώ που τα λέμε, αυτό δείχνει να σε ενοχλεί τόσο, ώστε να υπερκαλύπτει άλλες αρετές της. Χωρίστε καλύτερα, ώστε και εσύ να βρεις κάποια συμμετρική, που να πλησιάζει τις απαιτήσεις σου και εκείνη να βρει κάποιον που δεν το κάνει βούκινο.
Εγω παλι πιστευω οτι μερικοι με το να προβαλλουν καποια πραγματα απο την προσωπικη τους ζωη (αληθινα η μη.....) πιστευουν οτι ανεβαινουν στα ματια των αλλων......
Το να αναφερεις τετοια πραγματα και να το κανεις θεμα πρωτα απ'ολα δειχνει οτι δεν σεβεσαι τον εαυτο σου.........
Καλα σου ειπε,δλδ.κανονικα θα επρεπε να σε σουταρει χαλαρα.α και εννοειται οτι την ρωτησα στο χαλαρο....
η απαντηση?..''ετσι ειναι σε ολες τις γυναικες...σε παρακαλω μην με φερνεις σε δυσκολη θεση!!!
Σιγα,μην εχουν ολες οι βιζιτες η σιτιτουρουδες την σουπερουαου εμφανιση.Οι περισσοτεροι με καλυψαν θα ελεγα.Δεν εχω να πω τιποτε αλλο παρα μονο οτι ειναι χαζο να στεκομαστε σε τετοια πραγματα.Αν θες καμια με τελεια βυζια πηγαινε σε καμια βιζιτου αν ειναι εκει το προβλημα....!!!