Νέα

Τί στο ΜΠΟΥΤΣΟ θέλουν επιτέλους οι αγρότες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 640
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
οι αγρότες από την εποχή της χούντας (τουλάχιστο), που τους χάρισε χρέη, είναι η ευνοϊμένη τάξη στην Ελλάδα,
τις περισσότερες ψήφους στις τελευταίες εκλογές το πασοκνδ τις πήρε από αγρότες, διότι κανένα μέτρο δεν τους είχε αγγίξει,
τώρα αναγκάστηκαν να μην χρησιμοποιούν κόκκινο πετρέλαιο για τα μηχανήματα, φορτηγά, αγροτικά τους, 

φορολογούνται μέχρι οικ. 2014 με αντικειμενικό τρόπο, που σημαίνει μηδέν φόρος για την συντριπτική πλειοψηφία (πχ στην Λάρισα το οικ. 2010 τεκμαιρόμενο εισόδημα 55 το στρέμμα, με 200 στρέμματα πάλι αφορολόγητος ήταν ο αγρότης!),

τώρα θα φορολογούνται με βάση την αξία της παραγωγής, όπως κάθε επαγγελματίας,
κομμένες πλέον και οι επιστροφές ΦΠΑ για την πλειοψηφία των αγροτών, που έδιναν έδαφος για απάτες με πλαστά, εικονικά, υπερτιμολογημένα φορολογικά στοιχεία, που σύμφωνα με την ΠΟΛ 41/88 που ίσχυε μέχρι πρόσφατα, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ, αλλά από τον συνεταιρισμό,
που και να τα βρει τελικά ο έλεγχος, είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθούν,

έτσι έγιναν σπουδαίοι οι αγροτοσυνδικαλιστές που πηδούσαν και τις δημοσιογραφίνες στα μπλόκα,

η επιστροφή αφορούσε και αφορά τις τεκμαιρόμενες δαπάνες που επιβάρυναν την παραγωγή. πχ πώληση βαμβακιού αξίας 9000 Χ 7%(συντελεστής επιστροφής) =   630 € επιστροφή
είναι από τις σπουδαιότερες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης, διότι εξυπηρετεί την ισονομία,
άλλο είναι το ζήτημα ότι πρέπει για όλους να ισχύει κάποιο αφορολόγητο όριο,

και θα αναγκάσει τους αγρότες να παίρνουν τιμολόγια από τον γεωπόνο για τα φάρμακα, από την μηχανή που μαζεύει την παραγωγή, από τον φορτηγατζή που την μεταφέρει πχ στο εκκοκιστήριο (και θα μειωθούν οι πειρατές μεταφορείς, που ήταν μεγαλοαγρότες με συλλεκτικές μηχανές και φορτηγά που επ' αμοιβή μετέφεραν για άλλους αγρότες).

είναι τόσο λογικά όλα αυτά που ο σύριζα δεν τολμά να αντιταχθεί επί της ουσίας,
αν τα εφαρμόσει η κυβέρνηση και τελικά δω κανένα τσίπρα, καμιά διώτη ή γελαλή ή Μιχαλάκη με τους αγρότες, μα τον θεό θα ψηφίσω νδ,
αν και το 2012 ψήφισα σύριζα
:coffee:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
και στις πουτάνες
και στην ενέργεια
και
και
και.....
15+-+1

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ο Τσίπρας θα τα γαμήσει χειρότερα.
Ευτυχώς ... δεν θα κυβερνήσει ΠΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
Πάντα έτσι μέσα πέφτεις στις προβλέψεις σου τύπε;
Και καλά αυτό, αλλά πώς θα τα γαμούσε αφού δεν θα κυβερνούσε; :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Στειλτε τα ΜΑΤ και την Δελτα που τη Διαλυσανε..και Αρχισε τους στις Γκλοπιες στις Κλωτσιες και στις Συλληψεις..για να μπορουμε να πηγαινουμε στις Δουλειες μας..οσο Ακομα μας Κρατανε σε Αυτες..  με Ανοιχτους Δρομους και Χωρις Ταλαιπωριες!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντα έτσι μέσα πέφτεις στις προβλέψεις σου τύπε;
Και καλά αυτό, αλλά πώς θα τα γαμούσε αφού δεν θα κυβερνούσε; :think:
o λακαρος αυτοκτονησε την βραδια που βγηκε ο τσιπρας.τον φαγατε κωλοδεξιοι
με τα φαγοποτια σας.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οι αγρότες ψήφισαν σύριζα γιατί είχαν την ηλιθιότητα να πιστέψουν σε παραμύθια.
Τώρα ταλαιπωρούνε κανονικούς ανθρώπους που ψήφισαν κάτι άλλο.
Ας πάει κάποιος αγρότης έξω απο την βουλή να κόψει το χέρι του για την μαλακια που έκανε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να μην τον ψήφιζες να μην έβγαινε μουρόχαβλε!
Ρε αδελφε,να μην εκαναν φαγοποτια οι δικοι σου,να κυβερνουσαν σωστα,να μην μας αναγκαζαν
να τους ψηφισουμε.Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.Αντικειμενικα δες το χωρις κομματοσκυλιαση που εχεις.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Οι αγρότες ψήφισαν σύριζα γιατί είχαν την ηλιθιότητα να πιστέψουν σε παραμύθια.
Τώρα ταλαιπωρούνε κανονικούς ανθρώπους που ψήφισαν κάτι άλλο.
Ας πάει κάποιος αγρότης έξω απο την βουλή να κόψει το χέρι του για την μαλακια που έκανε
Δεν υπάρχει λόγος να τρέξει ως εκεί.
Μπορεί εκεί που βρίσκεται να αυτοπυρποληθεί μαζί με τους άλλους.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε αδελφε,να μην εκαναν φαγοποτια οι δικοι σου,να κυβερνουσαν σωστα,να μην μας αναγκαζαν
να τους ψηφισουμε.Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.Αντικειμενικα δες το χωρις κομματοσκυλιαση που εχεις.

Ας ψήφιζες τζήμερο που ήταν ο μοναδικος φάρος ορθολογισμού.
Αλλά ψήθηκες με τα παραμύθια του τσίπρα :tooth: :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ας ψήφιζες τζήμερο που ήταν ο μοναδικος φάρος ορθολογισμού.
Αλλά ψήθηκες με τα παραμύθια του τσίπρα :tooth: :tooth:
Εδω δεν τον ψηφισαν οι ιδιοι οι φιλελευθεροι ρε μαν.Ξερεις τι ποσοστα πηρε ο Τζημερος;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εδω δεν τον ψηφισαν οι ιδιοι οι φιλελευθεροι ρε μαν.Ξερεις τι ποσοστα πηρε ο Τζημερος;

Ξέρω.
Αλλά εγώ τον ψήφισα, έχω την συνείδηση μου καθαρή και τα μούτρα να μιλάω :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ξέρω.
Αλλά εγώ τον ψήφισα, έχω την συνείδηση μου καθαρή και τα μούτρα να μιλάω :rockon: :rockon:
Επειδη δεν βγηκε.Αν εβγαινε τα ιδια θα συνεβαιναν.Εκτος και αν αυτος ειχε κανα μαγικο χαρτακι και οντως τυπωνε ευρω οπως ειχε πει μια ψυχη.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επειδη δεν βγηκε.Αν εβγαινε τα ιδια θα συνεβαιναν.Εκτος και αν αυτος ειχε κανα μαγικο χαρτακι και οντως τυπωνε ευρω οπως ειχε πει μια ψυχη.
Σκάσε επιτέλους ανόητε!
Τον επόμενο τίτλο δεν θα στον πάρει κανείς. :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Δεν χρειάζονται μαγικά.
Ορθολογισμος χρειάζεται.
Ο Τζήμερος τον εξήγγειλε πριν τις εκλογές, δεν θα είχε πρόβλημα να τον εφαρμοσει μετά.
Προβλημα είχαν αυτοι που παραμύθιαζαν πριν τις εκλογές και ήρθαν αντιμέτωποι με την πραγματικοτητα μετα απο αυτές

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ψωλη και τριανταφυλλα , τι αλλο να θελουν :effemine: :effemine:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν χρειάζονται μαγικά.
Ορθολογισμος χρειάζεται.
Ο Τζήμερος τον εξήγγειλε πριν τις εκλογές, δεν θα είχε πρόβλημα να τον εφαρμοσει μετά.
Προβλημα είχαν αυτοι που παραμύθιαζαν πριν τις εκλογές και ήρθαν αντιμέτωποι με την πραγματικοτητα μετα απο αυτές
Kαλα εξαγγελιες ειχε κανει και ο γαπ,και ο σαμαρας,και ο τσιπρας.Τα ειδαμε τι εγινε.
Για τον Τζημερο συμφωνω οτι τα λεει σωστα και μακαρι να τα εκανε.Παντως αν οντως ψηφισες Τζημερο
σου ζητω συγνωμη αν σε εχω βρισει.Νομιζα οτι εισαι νεοδημοκρατης.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Kαλα εξαγγελιες ειχε κανει και ο γαπ,και ο σαμαρας,και ο τσιπρας.Τα ειδαμε τι εγινε.
Για τον Τζημερο συμφωνω οτι τα λεει σωστα και μακαρι να τα εκανε.Παντως αν οντως ψηφισες Τζημερο
σου ζητω συγνωμη αν σε εχω βρισει.Νομιζα οτι εισαι νεοδημοκρατης.
giphy.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom